Red midi skirt

Ahojte! Zítra už je pátek, tak doufám, že se máte skvěle, já totiž ano. Poslední dobou pořád něco dělám, třeba včera jsme byli posedět opět s Terezkou a našimi polovičkami, dnes jsme byli s Tomem fotit outfit a uděláme si fajn večer s vínkem a vodárkou, no a zítra už jedu na víkend do Prahy. Těšte se na vlog, určitě budu natáčet :) Na obzoru jsou i nějaké nové spolupráce, takže v srpnu to na blogu snad bude žít více než v červenci. Mějte fajn víkend a já se zase brzy ozvu!




 Dnešní outfit je focený na Moraváku před Moravskou galerií (a kavárnou Morgal, která je mimochodem moc fajn), ale to už všichni Brňáci určitě poznali. Mně se toto prostranství moc líbí, je to taková chill zóna s lavičkami, kašnou, předzahrádkami restaurací a přitom sem zasahuje městský ruch. Oblekla jsem si svou midi sukni z Reserved, nad kterou jsem dlouho váhala a přemýšlela, jestli ji unosím, ale nakonec ji tahám pěkně často a asi jsem se do ní zamilovala. Ještě v kombinaci s touto něžnou květinkovou čelenkou O:-) Jak se vám tento můj outfit líbí?

Sukně - Reserved, tričko - Gate, balerínky - Deichmann, náhrdelník - dárek, náramek - Reserved, kabelka - kabea.cz, čelenka - ebay.com

Skirt - Reserved, t-shirt - Gate, balerinas - Deichmann, necklace - gift, bracelet - Reserved, handbag - kabea.cz, floral headband - ebay.com

18 komentářů

  1. Minulý týden jsem si nechala udělat letní sestřih a máme teď stejný účes :-)
    sukně má krásnou barvu

    Jsi krasna

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. Teda, tak to mě těší, už jsi několikátá, kterou jsem mým účesem inspirovala, to je super :) Díky!

      Vymazat
  2. Sluší Ti to moc a hlavně ta červená Ti vážně sluší :) A myslím, že ten řetízek pěkně bílý tričko oživil

    OdpovědětVymazat
  3. Moc se mi líbí ty řetízky <3 !

    Janina z Blogopisu

    OdpovědětVymazat
  4. Vážně si měla super týden:) Já od středy ležím doma s nějakou virózou a oteklou dásní... V neděli ale jedu ke kamarádce tak se už těším:) Midi sukně jsou vážně krásné! Myslím, že jsi udělala dobré rozhodnutí s touhle červenou kráskou:)

    OdpovědětVymazat
  5. Outfit je nádherný, čelenka ti moc sluší. To já když si dám čelenku, tak vypadám hrozně. Líbí se mi barva sukně a v kombinaci s bílým tričkem to vypadá skvěle. :-)
    welcometomyworld

    OdpovědětVymazat
  6. Tento outfit se ti opravdu povedl. Sukne je skvela.
    http://www.style-and-smile15.blogspot.cz

    OdpovědětVymazat
  7. tenhle styl ti hrozně sedí, jen bych možná zvolila botky na klínku, které by ti nohy opticky prodloužily, takhle se zbytečně v té délce sukně ztrácí. :)
    Pája

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. Děkuji Páji a taky bych k tomu spíš viděla boty na klínku, ale ty moje jediné se mi nedávno rozbily, uletěl jim pásek a vzadu je ta gumová podrážka už šílená... Budu si muset pořídit nové!

      Vymazat
    2. Jejda no taky sháním k šatum na státnice, bohužel sama víš, jaký je problém s úzkou nohou potřebuju aby mi na tom klínu držela noha což zatím žádné boty nesplnily. Tak šťastné pořízení.

      Vymazat
  8. Aničko, moc pěkné. Ten řetízek se dárci opravdu povedl. :)

    http://www.obycejny-blog.blogspot.com

    OdpovědětVymazat
  9. Moc hezká kombinace! Suknička se mi líbí!

    OdpovědětVymazat
  10. Moc krásný outfit, mi se moc líbí ty náhrdelníčky :3 jsi mooooc krásná, Dazz :)
    Měj se v lásce,
    Janet ( http://janetsonrisa.blogspot.com/ )

    OdpovědětVymazat
  11. Slečny děkuju všem za krásné komentáře, moc mě potěšily :)

    OdpovědětVymazat

Děkuju moc za každý komentář :)