Blogerský bazárek #2 - Limbo again

Ahojte! Dnes si to počasí s námi tedy pěkně zahrává, doufám, že hlavně v sobotu to takhle nebude a bude hezky. Více se dozvíte ve článku :) Jinak se nic nového neudálo, jen jsme v pondělí byli s Terezkou a našimi muži ve Fresh Fanaticu, zase po nějaké době jsme se viděli a bylo to moc fajn, jsem ráda, že jsme se poznali a můžeme spolu podnikat super věci, jako třeba další víkend výlet do Vídně do Primarku! Juchů, určitě bude vlog a pokud toho nakoupím dost, třeba i haul, co říkáte? Celkově se plány na léto začínají kupit, tak jsem moc ráda. A co budete dělat vy? :)


Tímto článkem bych vás chtěla pozvat na náš sobotní piknik spojený s druhým blogerským bazárkem. Všechno se to bude konat za spolupráce Kofi Kofi a Nebeských dortíčků v Lužáneckém parku V KAVÁRNĚ LIMBO NA JASELSKÉ 17, 20. června od 14 hodin. Moc se na vás všechny budeme těšit a vy, co nejste z Brna, nám aspoň držte palce, aby se akce i přes změnu místa vyvedla. Z celé akce vás určitě čeká vlog :)
 No a abych vás trochu nalákala, tady je pár fotek věcí, co u mě budou k mání. Spousta z vás se určitě zeptá, proč prodávám ty slip-on boty - bohužel jsou mi malé. Měla jsem je na sobě asi třikrát a myslela jsem si, že to rozchodím, ale bohužel to se nestalo. Tak snad udělají radost někomu jinému s menší nohou :) Jinak boty jsou ve vel. 40 a oblečení většinou S-M.


A na konec ještě oficiální plakátek k akci, který jsem opět vyrobila já.
A na jaké blogerky se můžete těšit? Na Markétku, Terezku, Elišku, Evičku a Kačku.
Odkaz na událost na FB: Blogerský (bazárek) piknik v Lužánkách

1 komentářů

  1. Vypadá to úžasně!:) Škoda, že mám místo konání dost z ruky.. :/ Jinak bych rozhodně ráda přišla. :)
    Corculum♥

    OdpovědětVymazat

Děkuju moc za každý komentář :)