New in #60

Ahojte! Dnes jsme s Tomem navštívili nově otevřenou kavárnu v Kroměříži - VeloCafé, docela se nám tam líbilo, ale podle prvního dne, kdy bylo otevřeno, asi nelze úplně soudit, tak uvidíme, kam se to vyvine :) Zítra se chystáme pomáhat mamce na akci na Den dětí a potom jdeme na oslavu a grilování. No vypadá to na fajn víkend, ještě bych někam měla zakomponovat učení... A co vy, co máte v plánu?
Dnes vám představím nové kousky, které přibyly v mém šatníku. Ukázala bych vám i novou kosmetiku, ale v podstatě všechno už jste viděli v recenzích, takže to nemá cenu.


Sukně z Choies za necelých 10$, tedy okolo 270Kč. Je z takového neoprenového materiálu, velmi zvláštního, ale krásně tak drží tvar a mně se poslední dobou tyhle sukně moc líbí. Jinak vypadá kvalitně, přišla docela rychle a zabalená krásně, Choies umí! V ulicích vzbuzuje obrovskou pozornost, brzy se těšte na outfit s ní :)
 Top z Reservedu, vychytala jsem zrovna akci 30% na vše, takže mě vyšel na 315Kč. Moc se mi líbí ten všitý náhrdelník a zapínání vzadu na zádech. Nosím ho do práce, k tomuto účelu jsem ho vlastně chtěla, je takový elegantnější.
 Košili s ptáčky už jste mohli vidět v outfitu, je ze stránky WalkTrendy. Dostala jsem ji v rámci spolupráce, ale jinak stojí 20$, je tedy docela dražší, ale zase mi přijde kvalitní. Nosím ji s ohrnutými rukávy, jak to vidíte na fotce.
 Cardigan nebo takový přehoz, taky z Reservedu, taky za 315Kč. Má takové splývavé konce, což se mi moc líbí a já ho v podstatě za celý květen nesundala. Uvidíte ho i v oblíbencích :)
 Černé baleríny jsem potřebovala a na mou úzkou nohu nějaké sehnat, to je kumšt. Zachránil mě Deichmann a vyšly mě na úžasný 299Kč. Tak uvidíme, za jak dlouho se rozpadnou :D
A to nejlepší nakonec - kabelka z F&F od Toma k narozeninám, kterou jsem si zamilovala a všichni mi ji chválí. No, nedivím se, je skvělá!

Které z mých kousků se vám líbí? A co jste si za poslední dobu pořídili vy? Povídejte :)

16 komentářů

  1. Balerinky i kabelka jsou super. Na outfit s červenou sukní se moc těším. :-)
    welcometomyworld

    OdpovědětVymazat
  2. Zaujala mě ta červená sukně! Hned mám představu, jak bych ji nosila ♥. Jinak já zítra pořádám velký longboardový sraz se svojí značkou/skupinou a v neděli to vidím na horu učebnic, popsaných papírů a přeplněnou kapacitu mozku :D!

    OdpovědětVymazat
  3. Ta kabelka je nádherná :))


    http://style-and-smile15.blogspot.com/

    OdpovědětVymazat
  4. Nejvíce se mi líbí cardigan, sukně a kabelka :) Pěkné kousky

    OdpovědětVymazat
  5. Teda ta červená sukně je dokonaláá :) na blogu jsem dělala haul, tak můžeš vidět co jsem si koupila já :)

    Life by Peggie

    OdpovědětVymazat
  6. Odpovědi
    1. Joo přesně tak si připadám, když ji mám na sobě :) Děkuji <3

      Vymazat
  7. Tak ta sukně! To budeš zářit. Skvělá. :)

    OdpovědětVymazat
  8. Krásné úlovky, Ani. Už jsem je chválila buď osobně, nebo tady na blogu :)

    http://www.obycejny-blog.blogspot.com

    OdpovědětVymazat
  9. Naprosto úžasná sukně a ta košile mě dostala. Moc pěkné.
    http://monalisabeautyeri.blogspot.cz

    OdpovědětVymazat
  10. košile s ptáčky je fakt kouzelná, už jsem ji obdivovala v outfitu :) těším se jak zkombinuješ tu nádhernou sukýnku, budeš jako maková panenka!

    OdpovědětVymazat

Děkuju moc za každý komentář :)