Diamond Collection tělový sprej

Ahojte! Zrovna sedíme s kamarády ve Skogu, chtěli jsme zkusit kavárnu Industra, která, když už jsme ji našli, byla zavřená. Prostě smůla! Jinak jsem ještě opožděně dostala od kolegů v práci kytičku a čokoládu, tak mě to hrozně potěšilo :) A co vaše úterý?


Když jsem si na e-shopu parfemy-elnino.cz vybírala produkty k recenzi, do oka mi padly tělové spreje. Dělala jsem si zálusk na nějaký od Victoria's Secret, ty ale bohužel byly beznadějně vyprodané. Proto jsem si řekla, že zkusím nějaký od značky Diamond Collection, která mi byla naprosto neznámá. Vybrala jsem si parfemaci Sweet love s třešňovými květy a broskví a těšila se na to, co mi přijde domů.
 Bohužel když jsem sprej vybalila, konalo se zklamání. Na e-shopu vůbec nebylo vidět, že by sprej měl mít třpytky, ani to tam nebylo napsané. Pro mě jsou třpytky něco hrozného, mít to na těle a lesknout se jak Edward ve Stmívání, nic pro mě. Tak jsem sprej zkusila na ruku, vůně se mi docela zamlouvala, i když je dost chemická, ale s tím jsem tak trochu počítala.
 Musím říct, že sprej jsem na sebe šplíchla zatím jen ve dny, kdy jsem byla doma. Třpytky sice nejdou vidět tak, jak bych to čekala, takže možná se v létě odvážím i vyjít ven, ale stejně jsem z toho taková rozpačitá. Taková věc musí být zmíněná, přeci si nechci kupovat zajíce v pytli... Nicméně vůně na těle vydrží překvapivě dlouho, dá klidně 2 hodiny, což bych od tělového spreje nečekala.
Zvlášť, když stojí 70 Kč. Ano, čtete správně, 70 Kč za 250 ml tělového spreje, který kdybych měla v jiné parfemaci, která neobsahuje třpytky, tak si pískám a opěvuji ho. Takto uděluju 5 bodů z 10 možných, ale schválně mrkněte SEM na jiné parfemace, věřím, že si vyberete. Já prostě sáhla vedle. Kdyby se ale někomu z vás třpytky zamlouvaly, konkrétně tento sprej najdete TADY.

8 komentářů

  1. Tak tento mě neláká :)))

    http://style-and-smile15.blogspot.cz/2015/04/giveaway-3.html

    OdpovědětVymazat
  2. Na těch stránkách, kde ho prodávají, tak tam opravdu nejde vidět, že má třpytky. Měli by to tam aspoň napsat. I když mě osobně by obsah třpytek moc nevadil. :-)
    giveaway

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. Jojo, tam vypadá jako úplně čirý. Nějaká zmínka by tam měla být. No ale tak snad ho přes léto užiju, voní fajn :)

      Vymazat
  3. já nejdřív myslela, že je to opravdu sprej od VS :) z těch třpytek bych taky zrovna nadšená nebyla no :/ hlavně když se o nich nikdy vůbec nepíše.

    OdpovědětVymazat
  4. Šeříky zbožňuju, ta vůně je prostě nádherná a tak všechno co je s šeříkem si mě hned získá.

    OdpovědětVymazat
  5. Vypadá to strašne krásne tak už len kvôli tomu by som si to asi kúpila :D
    Dijoun&Klaudi

    OdpovědětVymazat
  6. Cena je parádní :) jen bez třpytek bych si teda taky vybrala

    OdpovědětVymazat
  7. připomíná mi právě spreje od Victoria´s Secret, akorát je mnohem levnější :)
    bez třpytek si určitě nějaký vyberu a také vyzkouším :)

    OdpovědětVymazat

Děkuju moc za každý komentář :)