Birdie

Ahojte! Po dnešním hokeji musím potlačit velké zklamání, fandili jsme s přítelovou rodinou a byl to super zápas, na Kanadu jsme měli, ale ne vždy to stačí. A rozhodčí jsou kapitola sama o sobě... Jak to vidíte vy? Já stále věřím v bronz :) Jinak jsme dnes grilovali a teda takový steaky, to jsem snad ještě neviděla, můžete mrknout na Tomův instagram (@tomas_pekar). Já jdu dokončit jednu práci do školy a večer asi budu sledovat Rusáky s USA, mějte fajn sobotní večer a na článek se těšte i zítra, bude to moc příjemná recenze :)







 Doufám, že se vám dnešní fotky budou líbit. Fotili jsme s Tomem na Konečného náměstí dopoledne, takže to světlo nebylo ideální, fotky jsem tentokrát dost upravovala, hlavně kontrast a jas. Ale líbí se mi, tak snad i vám.
V outfitu dominuje košile s ptáčky, kterou jsem si vybrala na www.walktrendy.com, když mě oslovili ke spolupráci. Musím říct, že košile je kvalitní, je z příjemné látky, přišla zabalená v uzavíratelném sáčku s cedulkami Walktrendy, tedy kvalitou mi e-shop přijde srovnatelný s Choies. Vybrala jsem si velikost M, která mi sedne pěkně, ale musím mít ohrnuté rukávy, jinak by mi byla těsná přes záda. Ale já stejně košile s rukávy až po zápěstí nenosím, takže to nebyl problém. Je nádherná, nosím ji velice ráda a okolí mi ji chválí, i když jsem ji dávala na instagram, moc se vám líbila.
Dále pak musím vyzdvihnout kabelku, kterou jsem dostala od Toma k narozeninám, je úžasná, neutrální a skvěle kombinovatelná. A taky dost velká, A4 se tam vleze v pohodě.
Košile - www.walktrendy.com, trenč - Bik Bok (second hand), sukně - H&M (second hand), kabelka - F&F, balerínky - Deichmann, rings - H&M, brýle - New Yorker, nehty - Rimmel Glastonberry

Shirt - www.walktrendy.com, trenchcoat - Bik Bok (second hand), skirt - H&M (second hand), handbag - F&F, balerinas - Deichmann, rings - H&M, sunglasses - New Yorker, nails - Rimmel Glastonberry

19 komentářů

  1. Krásna kabelka! :) Veľmi ti to svedčí :)
    ChristyShades

    OdpovědětVymazat
  2. Pravda pravda, dneska se docela zdálo, že na Kanadu máme - ale rozhodčí by potřebovali brýle .. asi mají slibeny nějaky dům na Bahamách protože dnes nejednou pískali pro Kanadu.. třetí místo nám snad vyjde!! :) a Kanadě přeji vítězství :)

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. To bylo hodně na přetáhnutí hokejkou po hlavě... Nezbývá, než se s tím smířit a urvat bronzovou placku! Ano, Kanada má fakt supr silný tým, těm to taky přeju :)

      Vymazat
  3. Krásná halenka! A kabelka! Božský outfit :)

    OdpovědětVymazat
  4. Opět skvělý outfit :)))

    http://style-and-smile15.blogspot.cz/2015/04/giveaway-3.html

    OdpovědětVymazat
  5. No taky věřím v ten bronz :D jinak ta kabelka je naprosto skvělá :) Chlapák má vkus :P

    http://blogblondateholky.blogspot.cz/

    OdpovědětVymazat
  6. Moc krásný outfit!:) A nejlepší je ta košile!♥ Já sem zrovna včera byla na brigádě ve stánku takže pro mě zápas znamenal roznášení, spěch a to, že sem z něj vůbec nic neviděla:(.

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. Děkuju Barčo! Tak to je škoda, takhle jsem to měla loni při zápase s Finy, když nás vyřadili, byla jsem v tu dobu v práci a sledovala to jenom na mobilu...

      Vymazat
  7. Veľmi pekný jarný outfit :) košeľa je naozaj božská.

    Giveaway na mojom blogu:
    www.beautiful-savage.blogspot.sk

    OdpovědětVymazat
  8. Mně se moc líbí kabelka Ani :)

    OdpovědětVymazat
  9. Jé ta kabelka! Já jsem si říkala, že bude určitě z F&F a ono fakt, mají tam moc pěkné a docela i kvalitní kabelky :)

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. To jo, Veru, taky se mi tam kabelky moc líbí. A ještě navrch nejsou vůbec drahé :) Děkuju!

      Vymazat
  10. Aničko, ta košile je fakt krásná a ta kabelka! Úžasná! :) Hokeje je škoda, na druhou stranu, prohrát s Kanadou není žádná ostuda. Byli prostě lepší...

    http://www.obycejny-blog.blogspot.com

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. Evi, moc děkuju! A s hokejem máš pravdu, prohrát 2:1 není žádná ostuda O:-) Každej ví, že to mělo platit, ale i tak byli rozhodně lepší a přeju jim zlato. A my to dneska vyhrajem :)

      Vymazat
  11. Na Kanadu jsme rozhodne nemeli, to je fakt top team, nejlepsi asi. My zijeme jenom ze staryho Jagra a jeho uspechu, takze Kanada si to zaslouzila

    OdpovědětVymazat
  12. super Outfit!!:-) ještě by to chtělo doplnit nějakým krásným šperkem :-)

    OdpovědětVymazat
  13. Ty jsi ale dáma! :) moooc Ti to sluší, ta košile je krásná.

    OdpovědětVymazat

Děkuju moc za každý komentář :)