Aussie novinky - tužidla a laky na vlasy

Ahojte! Kvůli prodlouženému víkendu jsem celá zmatená a včera už jsem měla pondělí. Ale dnes ještě zůstávám doma, protože na fakultě jsou tento týden státnice, a tak už nemáme výuku. Takže jsem se konečně byla ostříhat, už jsem to měla nehezky dlouhé, tak jsem zase spokojená :) Tento týden státnicuje i můj Tom, konkrétně zítra, tak na něj všichni myslete a držte mu pěsti! Jinak jak jsem minule psala, že mi počasí nepřálo na kolo, tak včera jsem vyjela a bylo z toho skoro 30 km, otestovala jsem nové prodloužení cyklostezky podél Moravy a jelo se mi skvěle. Teda tam, zpátky foukal vítr do protisměru, tak to bylo nepříjemné. Mějte se hezky, přeju hezký start do nového týdne!


V dnešní recenzi vám představím novinky od Aussie, které mi přišly v úžasné fialové krabici vyložené saténem, spolu se stylovým shakerem. Ten určitě využiju na nějaké letní koktejly. Pak v krabici byly dva nové laky na vlasy a dvě tužidla. Tužidla já vůbec nepoužívám, narozdíl od mamky, pro kterou to je nepostradatelný produkt v kosmetické výbavě, takže putovaly právě k ní a otestovala je pro vás ona.
 Jedno tužidlo je pro kudrnaté vlasy a má dodávat lesk, druhé slibuje větší objem. Mamka v tužidlech nevidí velký rozdíl, ten je jen v parfemaci - červené voní po třešních a zelené po extraktu z mořských řas. Příjemnější je vůně třešní, což je docela pochopitelné, ale ani ty řasy nevoní špatně. Tužidla mamce neslepí vlasy, dobře se s nimi pracuje a moc hezky pění - není potřeba produktu stříknout do dlaně tolik, jako u jiných levnějších tužidel. Mamka má krátké kudrnaté vlasy, které si každý den kulmuje, tužidla jí pomáhají vlasy lépe vytvarovat a moc si je chválí. Celkově je hodnotí velmi dobře a doporučuje je.

 Laky na vlasy mají úplně stejnou parfemaci a taky mají dělat stejnou práci, s tím rozdílem, že ten červený lak už není na kudrnaté vlasy (teda jako není to tam napsané, samozřejmě to na ně můžete použít), má pouze dodat lesk. Mezi laky také nevidím jiný rozdíl než v parfemaci, nepřijde mi, že by jeden dodal více lesku a druhý více objemu, dělají to samé. Moc hezky se aplikují, stříkátko je skvělé, protože dávkuje lak rovnoměrně a má široký záběr, u jiných laků se mi stává, že lak stříká úplně jinam, než kam mířím. A taky se ten otvor hrozně lehce zanáší, u Aussie laků se mi to zatím nestalo, a to už je používám více než měsíc.
Tím, jak jsou laky parfemované, nesmrdí tolik jako ostatní laky, naopak mně osobně příjemně voní. Příteli teda smrdí i tak a říká mi lakýrník, ale tak.. Kluci :D Laky jsou svým složením velice lehké, vlasy vůbec neslepují, ale dobře je fixují. Já si často dávám vlasy za ucho a potom se mi zvlní, s těmito laky to zvlnění není tak viditelné, což se mi s jiným lakem na vlasy ještě nestalo. Ani večer ve vlasech nejdou vůbec vidět, ale pokud byste náhodou dali větší vrstvu, věřím, že by šly krásně vyčesat.

Celkově musím Aussie pochválit a celou tuhle řadu vám doporučit, nevěřila jsem, že bych někdy mohla potkat tak fajn laky na vlasy! V tomto případě se vyplatí si připlatit, laky i tužidla seženete za 149 Kč v drogeriích DM.

Už jste Aussie novinky vyzkoušeli? Nebo jste je omrkli v drogerii a po mé recenzi uvažujete o koupi? Dejte mi vědět, jako vždy se těším na vaše milé komentáře :)

5 komentářů

  1. momentálně používám lak od Toni&Guy, ale Aussie bude na řadě hned potom! těším se :)

    OdpovědětVymazat
  2. Tomovi držím pěsti, mě státnice čekají v červnu :) Tyto laky a tužidla jsem ještě nezahlédla

    OdpovědětVymazat
  3. já taky dala ty tužidla na otestování mamce a ta zase říká, že jí vůbec netuží, tak nevim :D

    OdpovědětVymazat
  4. Taky jsem si téhle značky v drogerkách ještě nevšimla, to tužidlo by mě celkem zajímalo :))

    OdpovědětVymazat
  5. Super výrobky, také si na klokánka brousím zoubky.
    Pěkný článek a i fotky.
    Zvu tě na můj blog.
    http://monalisabeautyeri.blogspot.cz/

    OdpovědětVymazat

Děkuju moc za každý komentář :)