Ziaja anti-shadow eye cream & olive face cream

Ahojte! Jaký jste měli víkend? Ten můj byl úplně super, což uvidíte brzy ve vlogu. Krásné počasí stále trvá, takže si užívám jarních kousků plnými doušky. Tento týden mě opět nečeká moc školy, spíš budu pracovat, s Tomem budeme běhat. Jo a taky zkoukneme všechny 4 díly Game of Thrones, které tak trochu unikly na internet O:-) My už viděli včera první, já ten seriál prostě zbožňuju. Taky jste z toho tak nadšení? Ani mi nevadí, že pak zas budu měsíc čekat na nové díly, po tom skoro ročním čekání to už je nic. Přeji krásný start do nového týdne :)



Oční krém jsem od Ziajy měla už jeden, a to z kozí řady, na recenzi mrkněte TU. Byla jsem s ním moc spokojená, teda ještě jsem, pořád jsem ho nedopotřebovala, ale chtěla jsem vyzkoušet nějaký jiný. Do oka mi padl právě tento, který má rozjasňovat stíny pod očima a zmenšovat jejich viditelnost. To je na mé kruhy pod očima ideální! Krém by měl také hydratovat, tonizovat a lehce vypínat pokožku, vyživovat pleť a vyhlazovat drobné vrásky. Krém obsahuje výtažek z chrpy a spoustu vitamínů. Nijak nevoní, cítím z něj jen jemnou krémovou vůni, nic víc, což mi vyhovuje.

Krém jsem zatím použila párkrát, já jsem na tohle prostě lenoch, abych to používala pravidelně. Každopádně můžu říct, že krém se hezky vpracovává do pleti, nanáším jej bodově pod oči a vklepávám. Používám ho ráno, nechám jej vpít a dále nanáším korektor a případně makeup. Musím říct, že díky tomuto krému se mi korektor nanáší tak nějak lépe a celkově to pak vypadá hezky. Dokonce jsem si všimla i určitého zlepšení kruhů pod očima, ale to pozoruju už delší dobu. Ostatně na to má vliv spoustu věcí, ne jen krém, takže to úplně nemohu posoudit. O vyhlazování vrásek vám také nic neřeknu, přece jen naštěstí ještě žádné nemám :)

Krém seženete v obchůdcích Ziaja v Praze, Olomouci a Zlíně nebo na stránkách TADY za cenu 89 Kč. Krém má 15 ml a vydrží celou věčnost, ten kozí mám už více než 2 roky, i když jak říkám, já jsem na to lenoch. 8 bodů z 10 možných

Na pleťové krémy mě taky moc neužije, proto se to snažím pořád nějak zlomit. Na krémy od Ziajy slýchám samé dobré ohlasy, tak jsem sáhla po tom nejznámějším, a to po olivovém. Přišel v roztomilé pixle, je ho 50 ml, takže taková klasika mezi denními krémy. Parfemace je také krémová, ani tu olivu tam moc necítíte.

Krém je hodně hutný a mastný, je vhodný pro suchou a normální pokožku, na mastnou ho určitě nedoporučuju. Díky jeho hutnosti ho stačí opravdu malinko, já si ho "ťupnu" na čelo, tváře, nos a bradu a potom ho krouživými pohyby rozetřu. Krém se docela dlouho vstřebává, takže je potřeba na to myslet. Já si ho tedy nanáším jen tehdy, když jsem dopoledne doma a nalíčit se můžu až později. Klidně by se dal použít i na noc ve větší vrstvě.

Vypadá to, že mi taky vydrží pěknou řádku měsíců, jsem s ním spokojená a určitě ho můžu doporučit. Za cenu 57 Kč je to vážně skvost, moc nechápu, jak někdo může dát za krém na obličej klidně 1000 Kč, když tento odvádí tak skvělou službu, aspoň mi to tak přijde. Seženete jej TADY. 8 bodů z 10 možných

Máte s některým výrobkem zkušenosti? Jestli ano, napište mi je do komentářů, moc ráda si je čtu! A teď už k vyhlášení giveaway: Zapojilo se vás malinko, z čehož soudím, že asi ne každému se chce vybírat 3 produkty, které by chtěl. No, aspoň větší šance pro vás, co jste se zapojili. Štěstí se usmálo na Netty, které gratuluju a už jsem poslala e-mail :)

A vy ostatní nezoufejte, protože v souvislosti s nadcházejícími narozeninami blogu se chystá velká giveaway. Takže stay tuned a díky, že tu se mnou jste <3

5 komentářů

  1. Moc děkuju, mám strašnou radost!!:)
    Jinak, GoT jsem taky viděla zatím první díl a co se týče těch další, odolávám:)) :D

    OdpovědětVymazat
  2. Jo Ziaju mam velice rada. Podobny krem mam take akorat okurkovy. :)
    http://www.style-and-smile15.blogspot.cz/

    OdpovědětVymazat
  3. Tento oční krém od Ziaji sháním už delší dobu, ale v kamenném obchodě u nás ne a ne ho najít. Tak asi budu muset objednat z netu. Díky za recenzi :)

    OdpovědětVymazat
  4. Aaaa škoda, že jsem nevyhrála :D, ale gratuluju slečně
    Já mám doma oční krém od Biodermy a z Avonu a jsem taky strašnej lenoch na to používání :)

    OdpovědětVymazat
  5. Tak s tím krémem na oči a hlavně na kruhy pod očima :D mi jdeš přímo do rány :) Ráda bych si zrovna nějaký pořídila, tak díky za tip :)

    Pieces of FRECKELD style

    OdpovědětVymazat

Děkuju moc za každý komentář :)