New in #59

Zdravím všechny mé milé čtenáře a náhodné kolemjdoucí! Tak tu zase máme pátek, dokonce Velký pátek, já vyrážím na víkend a pondělí domů. Velikonoce nijak neřeším, nebarvím vajíčka, nepeču beránka, zkrátka to jde úplně mimo mě. V pondělí mě akorát vymrská táta, přítel a někdy i další rodinní příslušníci, a tím to hasne. Tak by mě zajímalo, jestli ještě někde držíte velikonoční tradice se vším všudy? No a aby mě aspoň nepokakal beránek, tak tady mám věci, které jsem si za poslední dobu pořídila. A jsem z nich nadšená :)


 Tohle kimono jste tady už viděli v outfitu a hodně jste mi ho chválili, za což moc děkuju! Já si jím nebyla hned jistá, ale naštěstí mi holky Evča a Terezka poradily, ať si ho vezmu. Udělala jsem dobře :) Je z F&F a stálo krásných 179 Kč.

 Těmto šatičkám jsem neodolala na nově otevřeném e-shopu H&Mka, stály 249 Kč a i když to na fotce nevypadá, mají pod prsy a na ramenou skvělé průstřihy, díky kterým vypadají fakt dobře a originálně. Už se těším, až si je vezmu jen tak a ukážu vám je v nějakém outfitu :)
 Teď otevírám okénko s botami. Objednávala jsem na casnaboty.cz, všude po blozích jsem tento e-shop viděla a všichni byl spokojení, tak jsem mrkla na jejich nabídku. A zlákaly mě slip on boty, nad kterými jsem přemýšlela už dost dlouho. Byly tam za 279 Kč, takže nebylo co řešit. Malinko jsem se bála toho hadího vzoru, ale vypadá skvěle a už se těším, jak je budu kombinovat!
 A druhé boty jsou červené tenisky na styl Vansek. Přijdou mi takové hrozně nafouklé, tak snad se to nošením a opotřebením trochu poupraví, jinak vypadají skvěle. Stály 239 Kč. K tomu jsem ještě platila poštovné 80 Kč, ale i tak se to podle mě dost vyplatilo, mít za 600,- dvoje boty se jen tak nepoštěstí :)
 Třetí boty jsou z F&F sport kolekce, kupovala jsem je už dávno pro potřeby tělocviku (kdo by nevěděl, chodím na fit hodinu) za 230 Kč - neber to. No a jelikož plánujeme příští týden s přítelem začít běhat, tak je využiju ještě častěji. Zatím se mi v nich cvičí skvěle!
A na konec kosmetika. Odličovač jsem potřebovala nutně, protože mi tady v Brně došel, tak jsem sáhla po tomto malinkém od Rival de Loop, což je privátní značka Rossmannu. Už ho mám skoro pryč, takový průměr, taky co bych chtěla za 40 nebo 50 Kč. Pak jsem si koupila opět antiperspirant od Dove, se slevovou knížkou z DMka mě vyšel na 85 Kč. Dále mi přišel balíček od Ziajy, mýdlo na ruce už jste tu viděli, zbytek vám představím brzo. A nezapomeňte na giveaway! Taky mi přišla nová řasenka od Maybelline z krasa.cz k testování, zatím musím říct, že jsem s ní fakt spokojená. A posledním kouskem je víceúčelová mast od Himalaya, kterou jsem zmerčila u Káji a objevila ji v Albertu za 40 Kč. Měla by vysušovat pupínky a léčit drobné oděrky a poranění, zatím ji testuju chvilku, tak nemůžu nic říct. Ale potřebovala jsem právě něco, co bych prostřídala se Sudocremem, ten totiž už přestává zabírat, když ho používám déle. Tak uvidíme :)

A co jste si pořídili vy, aby vás nepokakal beránek? Těším se na vaše komentáře a mějte se hezky!

24 komentářů

  1. Kimono má u mňa veľké plus. Dlho nejaké zháňam a tuším sa v blízkej dobe pôjdem pozrieť do F&F! A tie tenisky? Proste vau. A o šatách ani nehovoriac. Tie sú proste nádherné!
    Pekný článok :)
    www.readingbookswithlove467.blogspot.sk

    OdpovědětVymazat
  2. Musim rict, ze tohle kimono se mi velice libi.
    http://www.style-and-smile15.blogspot.cz/

    OdpovědětVymazat
  3. Moc se mi líbí šaty a tenisky. :-)
    Denisa
    SVĚT KOSMETIKY

    OdpovědětVymazat
  4. Slip-ony s hadím vzorom sú krásne :) Tiež uvažujem, či si podobné nekúpim.. :)
    http://withgreywolf.blogspot.sk/

    OdpovědětVymazat
  5. Pěkné nákupy, ty šaty se mi moc líbí.

    Life by Peggy

    OdpovědětVymazat
  6. Strašně se mi líbí to kimono!:)

    OdpovědětVymazat
  7. Šatička z H&M se mi moc líbí.

    OdpovědětVymazat
  8. Moc se mi líbí to kimono! A moc by mě potěšilo, kdybyses se někdy trošku víc zmínila o těch botkách (až je samozřejmě trošku ozkoušíš :-) .. Já jsem na tento eshop nedávno narazila a právě jsem si říkala, že ty ceny jsou sakra dobrý, tak by mě hodně zajímala nějaká recenze! :) Předem děkuji :) Jinak Velikonoce až na takové ty náročnějsí zvyky (jako třeba pletení pomlázky) dodržujeme :-) Letos to zas až tolik neprožívám (i tím počasím), ale třeba minulý rok jsem z nich byla víc "na větvi", než z Vánoc :)

    Měj se hezky :)
    Skills of Art

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. Mám v plánu udělat recenzi celkově na ten eshop, tak snad třeba do měsíce, záleží na počasí, kdy mi dovolí ty botky vytáhnout, že :) Já jsem viděla, že jsi dnes pekla beránka, to je super! Já si už pár let říkám, že bych mohla udělat domácí mazanec nebo velikonoční perníčky, ale nikdy to nějak nevyjde. Tentokrát se musím učit na průběžný test příští týden.. :(
      Taky se měj hezky!

      Vymazat
    2. Super! Moc se těším na recenzi ;) No, beránek je tradice a mazanec se mamce taky povedl, takže se do toho určitě za rok dej, protože je to docela hezké zpříjemnění dne, dát si ráno kakao a k tomu mazanec :-) Držím palce, ať test zvládneš co nejlépe.. :-)
      Pa, Skills of Art

      Vymazat
  9. Díky Vendy, jojo, šlo to dost rychle pryč, přítel si tam vyhlídl košili a za dva dny už nebyla v té barvě, co chtěl, vůbec!
    Haha nic novýho to není, ale pamatuju si, že když jsem to slyšela poprvé, tak jsem z toho byla dobře vysmátá :D

    OdpovědětVymazat
  10. Tak na boty z čas na boty jsem zvědavá :) Kolikrát jsem se tam už taky dívala, váhala jsem objednat-neobjednat...nakonec jsem neobjednala, protože se trochu bojím botů bez zkoušení...ale hadí vzor super, já koukala na takové, akorát v bílé :) Příští týden to už vypadá na sluníčko, tak snad je brzo ozkoušíš :)

    Pieces of FRECKLED style

    OdpovědětVymazat
  11. Já si minulý týden koupila docela doooost kosmetiky :D Pěkné nákupy, nejvíc se mi líbí ty červené tenisky

    OdpovědětVymazat
  12. Parádní věci! Podobné kimono jsme si v F&F před časem taky koupila a jsem za něj fakt ráda, taky jsem dost váhala :-). A hned se jdu mrknout na casnaboty.cz, delší dobu hledám právě slip-on s hadím vzorem a v H&M se mi za ně tolik peněz dávat nechce, tak doufám, že si vyberu tam. Snad zůstanu jen u jednoho páru bot haha.
    Tyhle new-in články mě dost baví :-)

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. V H&M to mají hrozně drahé, koupím si tam něco málokdy.. A držím palce, abys zůstala u jednoho páru bot, mně to nevyšlo, ale i tak jsem s nákupem moc spokojená zatím :) Díky!

      Vymazat
  13. kimono je fakt úžasné a šaty tiež :) kiež by už bolo tak teplo, aby sa dali nosiť :/

    www.beautiful-savage.blogspot.sk

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. Díky a přesně, u nás se to dnes střídá jak na horské dráze! Naštěstí koncem týdne už by mělo být fakt hezky, tak snad :)

      Vymazat
  14. To kimono je parádní! Dívala jsem se na podobné ale v takových pastelových barvičkách, bohužel bych ho nejspíš neunosila... Šaty z H&M jsou taky moc pěkné ale nejvíce se mi líbí ty slip-on boty! Ty jsou vážně parádní:)

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. Děkuju, už se moc těším, až je vytáhnu, snad ke konci tohoto týdne, už by mělo být hezky :) Dnes je to počasí v KM příšerné!!

      Vymazat
  15. Ani, kimono ti moc sluší, to jsem už říkala. A ty šaty, páni! Těším se na outfit. Taky jsem už neodolala HM e-shopu. Jsem hrozná! A na ziaja recenzi se těším, taky jsem si ji oblíbila :)

    http://www.obycejny-blog.blogspot.com

    OdpovědětVymazat
  16. doufám, že ti ten krém od Himalaya bude vyhovovat, já ho fakt zbožňuju :)) to kimono vypadá zajímavě, jsem zvědavá na outfit!

    OdpovědětVymazat
  17. Na MOHITO, nejvíce dámské sukně, které se hodí pro různé příležitosti. https://www.mohito.com/cz/cz/obleceni/sukne

    OdpovědětVymazat
  18. U MOHITO najdete velmi stylové dámské kardigany v různých barvách a vzorech. Nabízíme klasické dlouhé kardigany, ale máme také spoustu krátkých stylů. Tento typ svetru je velmi ležérní, neomezuje v pohybu a hodí se k mnoha outfitům. Obvykle se zapínají na knoflíky. Kardigany se skvěle hodí k šatům, sukním i kalhotám. U MOHITO určitě najdete svetr svých snů pro různé příležitosti. Podívejte se na všechny naše návrhy!

    OdpovědětVymazat

Děkuju moc za každý komentář :)