Lirene CC cream "magic makeup"

Ahojte! Já už si myslela, že to je pryč, ale před chvilkou u nás zase sněžilo. Panebože, ani ne za měsíc mám narozeniny, které se normálně dají slavit venku, tak kdy už to přestane..? Uf. Ale aspon se donutím sedět doma na zadku a učit se, ve středu píšu docela důležitý průběžný test z ekonomie práce, tak na mě myslete. Za chvilku se jdu odreagovat na kafe s kamarády, tak už se těším. A ještě chci péct perníčky, tentokrát poprvé na Velikonoce, tak snad se povedou a těch pár koledníků, co k nám chodí, to ocení :) Mějte všichni pěkné Velikonoce, snad vás, holky, moc nezmlátí. Jen tak, abyste zůstaly zdravé a neuschly :)


 Tento makeup jsem vyhrála v soutěži s DM, asi spousta z vás ví, že občas rozdávají výrobky k testování a říkají tomu DM skaut. Já takto skauta vyhrála poprvé a dost jsem se na makeup těšila. Jenže když mi přišel a já vyzkoušela, jak vypadá, byla jsem hodně zklamaná.
 CC cream funguje tak, že při vytlačení z tubičky je krém bílý, ale vidíte v něm malinké hnědé částečky, což jsou pigmenty toneADAPT. Po rozetření se z krému stane zabarvený makeup, který by se co nejlépe měl přizpůsobit odstínu vaší pleti. Tento CC cream se totiž vyrábí jen v jednom odstínu, a to 02 Natural. No jenže mé pleti se barva makeupu nepřizpůsobí vůbec. Je to parádní oranžáda, jak můžete vidět na další fotce...
Krém jsem tedy vyzkoušela jen jednou, na doma (ven bych s tím nevyšla), ale z toho mnoho usoudit nemůžu. Jako vydržel hezky, večer jsem ho odličovala skoro neporušený, cítila jsem, že mi dodává i víc hydratace než klasický makeup. Ale jak mi nesedne odstín, přes to vlak nejede. Podle mě je tato koncepce poněkud neštastná, nikdy nemůžete vědět, jak se něco takového bude na vaší pleti chovat. Proto se ani nedivím, že CC creams nezažily takový boom jako BB creams.

2 body z 10 možných. Pokud byste do něj chtěli jít, seženete ho v drogeriích DM a myslím, že i v Tetě, stojí zhruba 250 Kč (což taky není žádná sláva, co si budeme povídat).
Kdyby se našel někdo, kdo si myslí, že by mu makeup sedl, neváhejte mě kontaktovat a domluvíme se, já vám ho pošlu. U mě totiž uplatnění vážně nenajde :)

9 komentářů

  1. Tak to je skoda, ze maji jen jeden odstin, tahle barvicka by mi take vubec nesedele.
    http://www.style-and-smile15.blogspot.cz/

    OdpovědětVymazat
  2. Celkem by mě zajímalo, komu by tento oranžový odstín sedl... Nikdy jsem CC krém neměla a nejspíš to ani neplánuju. Ale teda za 250 Kč se podle mě dá v běžné drogérii najít daleko lepší make-up:)

    OdpovědětVymazat
  3. Já osobně jsem na něj měla zálusk, ale jak teď vidím (i když jsem tmavší pleti), raději to zkoušet ani nebudu :D

    www.evansonthetop.blogspot.com

    OdpovědětVymazat
  4. Tak to je škoda! Já si vzala vzorek přesně tohodle CC krému a byla z něho tak nadšená, že přemýšlím o koupi celého balení.. Vůbec to nebylo oranžové, krásně hydratoval, slušně kryl a nádherně splynul s pletí. Teď je jen otázka, jestli vzorek byl výjimka nebo ty jsi dostala špatný kousek.. :D Docela jsi mě rozhodila :D

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. Sakra, ale já když jsem si googlila recenze, tak jedna byla pozitivní a druhá taky negativní, takže je to asi dost individuální :D Pokud ti vyhovoal vzoreček, tak bych do toho šla :)

      Vymazat
  5. ... ja jsem se dostala k testovani vzorecku az ted a jsem naprosto nadsena! Me smisene pleti sednr paradne. Kryje rak akorat a po zaschnuti ma lehce matny finis ... takze za me palec nahoru!

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. Jsem ráda, že se najde někdo, komu sedne! Ať slouží :)

      Vymazat
  6. Kolekce MOHITO pro slavnostní příležitosti zahrnuje výběr vkusných oděvů a doplňků, které si můžete vzít na významnou událost, jako je svatba, křtiny, přijímání, narozeninová oslava, prestižní událost nebo galavečer. V této kategorii najdete různé střihy a barvy, například šaty áčkového střihu, šaty s obálkou, šaty s volánem, šaty tužky, a také krásné dámské obleky, saka, sukně, dámské kostýmy. Vzorované nebo hladké, v pastelových barvách nebo v těch kontrastních, šťavnatých? Prohlédněte si sortiment našeho internetového obchodu, podívejte se na inspirativní oblečení a vyberte si pro sebe dokonalý komplet!

    OdpovědětVymazat

Děkuju moc za každý komentář :)