The last cold days

Ahojte! Tak tu máme zase víkend, tentokrát deštivý, tudíž mně se nikam nechce chodit a ani nic dělat. Ale mám spoustu povinností, tak se přemáhám a snad to všechno zvládnu. Přepříští týden mě čekají i dva testy ve škole, tak bych se potom ráda odměnila. Poohlížím se po jarních kouscích a nejvíc mě táhne žlutá barva, kterou jsem ale zatím viděla pouze v Mohitu. Nemáte tipy na nějaké další obchody, kde nějaký žlutý kousek seženu? Přemýšlím nad sukní nebo sáčkem :) A co hodláte na jaře nosit vy? Už aby definitivně přišlo!


Tyhle fotky před Janáčkovým divadlem vznikly během jedné menší blogerské akce, kdy jsme se sešly spolu s Eliškou, Verčou, Katkou a Míšou (které za fotky děkuju) a nafotily si navzájem outfity. Byla docela dost zima a foukalo, měly jsme jen jeden foták, ale i tak to bylo moc fajn a věřím, že se brzo sejdeme snad za lepšího počasí :)
Kabát - Camaieu, svetr - choies.com, kalhoty - H&M, chelsea boty - F&F, kabelka - kabea.cz
Coat - Camaieu, sweather - choies.com, jeggins - H&M, chelsea boots - F&F, handbag - kabea.cz

17 komentářů

  1. Velmi pěkný outfit :_)))

    http://www.style-and-smile15.blogspot.cz/

    OdpovědětVymazat
  2. Já se hlavně musím na jaře odhodlat k tomu, nosit barevné kousky! Jelikož moje barvy jsou šedá a černá :D
    Akce byla vážně skvělá :)

    OdpovědětVymazat
  3. Žluté v kousku v Mohitu jsou dokonalé, hlavně taková jarní bundička, jinak žlutou moc nemusím, abych pravdu řekla :)

    www.lettertomywardrobe.blogspot.com

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. Já právě taky žlutou vůbec nemusím, ale právě po nějakém kousku poslední dobou pokukuju až moc často a cítím v sobě, že chci fakt něco super barevného na jaro! Když se to dobře zkombinuje, určitě to bude vypadat skvěle :) Tak snad.

      Vymazat
  4. Já jsem viděla žluté kousky v Terranově, co si tak vybavuju. A dokonce si pamatuju na jedno krásný sáčko,ale při pohledu na něj jsem si řekla, že na tu žlutou hrozně letí takový ti malí černí brouci :D Kabát je moc pěknej

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. Terranova, vidíš, tam už skoro nechodím. A s těma broučkama máš pravdu, sakra :D Děkuju!

      Vymazat
  5. kabelka je skvelá a kabát tiež :)

    www.beautiful-savage.blogspot.sk

    OdpovědětVymazat
  6. V háemku jsem ve výprodeji zahlédla krásné žluté sukně. ;) Tak třeba i v jiných městech.

    OdpovědětVymazat
  7. Jéé fotky se moc povedly! O tom počasí mi ani nemluv, už se na to jaro taaak moc těším, až bude všechno rozkvetlé - hlavně stromy pod našimi okny a až budeme moci zahodit do kouta všechny ty zimní šály, rukavice, kabáty a kozačky :-) Jinak žlutá letos zavítala i do Orsay ve Vaňkovce - mají tam žlutou celou jednu stěnu plus tam mají tu nejkrásnější žlutou mini kabelečku, kterou jsem v poslední době viděla :-)

    OdpovědětVymazat
  8. V Mohitu maji pekne zlute veci. Loni se mi tam libily zlute letni saty, ale meli jen velke velikosti. :(

    OdpovědětVymazat
  9. Krásná kabelka a outfit ti sluší:)

    OdpovědětVymazat
  10. Ani, moc ti to sluší a jsem ráda, že se vám to focení tak vydařilo. Dívala jsem se i na fotky ostatních holek ;) Já každopdáně na jaře zase vytáhnu džínovou bundu a všechno, na čem jsou kytky! :)

    http://www.obycejny-blog.blogspot.com

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. Jé děkuju Evi :) I fotky ostatních holek jsou super! A jojo, džínovou bundičku taky určitě vytáhnu, pak křivák a květinové potisky taktéž.

      Vymazat
  11. Ani, ten kabátek byl skvělej kup, je moc pěknej! na jaro se neskutečně těším, ale žlutá mě teda rozhodně mine, protože tu barvu nenávidím :D jak už tu někdo zmiňoval, vybavím si, jak by na mě přistávalo milion broučků :D spíš se chystám na nějaké ty květinové vzory - klasika :))

    OdpovědětVymazat

Děkuju moc za každý komentář :)