Saloos sprchový olej levandule

Ahojte! Taky vás ty slunečné dny tak nabíjí energií? Je to úžasné. Já včera při cestě do Brna viděla jeden z nejkrásnějších západů slunce, ne-li nejkrásnější :) Dnes jsem strávila celý den v práci, ale dopoledne jsem ještě stihla natočit video s oblíbenci a taky si na snídani udělat boží smoothie do nové skleničky z Tigeru (fotka na insta). Sice mám ještě na zítřek něco na práci do školy, ale potom si asi udělám seriálový večer s 2 Broke Girls. Mějte pěkný týden :)


Dnešní slova a fotky patří sprchovému oleji od Saloos, přírodní značky, která mě oslovila s nabídkou spolupráce. Já kolem jejich produktů v drogerii vždy chodila téměř bez povšimnutí, ale poslední dobou mě začalo lákat něco vyzkoušet. Vybrala jsem si tedy tři produkty a tento levandulový sprchový olej mi PR zastoupení značky přihodilo navrch, protože jsem psala, že vůni levandule mám ráda. No, proč ne :) Pojem sprchový olej jsem nikdy neslyšela, tak jsem byla zvědavá.

 Musím říct, že olej voní opravdu božsky, nic víc a nic míň než opojná levandule, která má i zklidňující účinky na vaše tělo a mysl. Olej se používá klasicky jako sprchový gel, samozřejmě skoro nepění, což mi zezačátku docela vadilo. Spíše vytvoří takovou mléčnou emulzi. Měla jsem pocit, že produktu musím použít víc, aby se něco dělo. Ale ne, oleje stačí docela málo na umytí celého těla. Je to zvláštní pocit, po měsící používání už jsem si na to asi zvykla, ale třeba umývat si s ním podpaží mi pořád přijde divné... :) Vůně v pokožce zůstane i po tom, co vylezu ze sprchy. Většinou jsem ještě tak 2-3 hodiny vzhůru, než jdu spát, a olej pořád cítím.
 Tady vidíte dávkování, které je pro produkty Saloos typické a tak trochu nešťastné. Ukazovala jsem vám ho už u koupelového oleje a stejné dávkování má i odličovací olej. Je třeba se s tím naučit zacházet, abyste produktem neplýtvali.
Já jsem s olejem spokojená, nepoužívám ho denně, spíše tak jednou za týden jako takové zpestření mé sprchovací rutiny. Po tom, co vylezu ze sprchy, mám pokožku pěkně hydratovanou a mám tak pocit, že pro ni aspoň něco dělám. Protože jak víte, já se prostě k namazání tělovým mlékem/máslem po sprše nedonutím O:-)
Sprchový olej seženete v drogeriích, cena se pohybuje v rozmezí 100 až 130 Kč a TADY se můžete podívat na všechny parfemace, které Saloos nabízí.

14 komentářů

  1. Vôňu levandule veľmi nemusím, tak by som skôr siahla po inej vôni :) Olej na sprchovanie by mi určite veľmi vyhovoval :)

    OdpovědětVymazat
  2. Jak to čtu, tak to vypadá dost dobře teda! :) Jsem líná se mazat, a tak by tenhle olej byl ideální a na léto by myslím stačil. Vůni levandule ale moc nemusím, tak snad mají i nějakou parfemaci, která by mi vyhovovala... Od Saloos jsem ještě nikdy nic neměla, ale tohle bych i brala! :)

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. Jasně, mají granátové jablko, tea tree, pomeranč, atd. A teď jsem se dívala, že mají i olej na holení, to může být taky skvělé :)

      Vymazat
  3. Vím, že se můj komentář k tomuto postu nehodí, ale ráda bych ti to řekla! ;)
    Určitě už sis všimla , že v nějakém komentáři k tvému postu se objevila anonymní negativita proti tobě ..:D. Víš, některé z nich jsem psala já. Psala jsem je, protože kdysi když se mi cosi u tebe nelíbilo napsala jsem ti to celkem "drsně" , ale tebe to vůbec nevytočilo a to mě štvalo. Říkala jsem si, že přece NĚCO tě musí už vytočit..:D.. A tak jsem to zkoušela dál..:):D. Ale nepovedlo se.. Na každý můj negativní komentář si reagovala s klidem...:D A už mě to nebaví, protože jak se zdá tak tě nevytočí vůbec nic. :D No.. Snad ses neurazila , když jsem ti to řekla... A tímto už mé "zkoušení" tě vytočit končí... :D Promiň.
    Barun :).

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. Ahoj, popravdě už si takto zpětně ani nevybavuju nějaké zlé komentáře, opravdu se snažím se tím nenechat rozházet. Ale teda tvé přiznání mě dostalo, věřím, že spousta lidí, co píšou tyhle anonymní komentáře, to dělají z dost podobného "důvodu". Buď si něco nesmyslného dokázat nebo prostě z nudy.. Ach jo :) Víc se k tomu asi vyjdřovat nechci. Co říct, měj lepší a smyluplnější život!

      Vymazat
  4. Pojem "olej na sprchování" jsem taky ještě neslyšela :) každpoádně vypadá zajímavě, jen bych asi sáhla po jiné parfemaci :)

    www.lettertomywardrobe.blogspot.com

    OdpovědětVymazat
  5. Už jen termín olej na sprchování je docela zajímavý a o to víc, že je z levandule! :-) Tu mohu snad úplně ve všem :)) Vypadá dobře, ale nevíš, jestli Saloos změnil obaly u všech produktů - třeba i u olejů? Ty skleněné se mi líbily o dost více. Takhle mi to přijde trošku tucové. :) Skills of Art

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. Mám od nich i odličovací olej a ten je stále ve skle. Sprchový i koupelový olej jsou v plastu, trochu škoda, ale zas je to lepší na cestování, není to tak těžký :)

      Vymazat
  6. Miluji vůni levandule :3 Recenze nevypadá špatně :)
    http://janetsonrisa.blogspot.cz/

    OdpovědětVymazat
  7. sprchové oleje mě vážně berou :) měla jsem doma vzorečky od značky Original Atok a byly dokonalé! je to vážně skvělé, hlavně pro mě jakožto člověka, který mazání těla dost zanedbává.

    OdpovědětVymazat
  8. Podle recenze vypadá vážně dobře ☺️

    OdpovědětVymazat
  9. Přemýšlím, že si ho taky pořídím. Saloos je super značka.

    Life by Peggy

    OdpovědětVymazat
  10. s tím aplikátorem je to snadné, stačí vyndat tu plastovou věc a dát místo ní pumpičku. sedí na to pumpička z oriflame mýdla na ruce, ale myslím že i jiné.

    OdpovědětVymazat

Děkuju moc za každý komentář :)