Představení nové kolekce Lindex - špatný vtip?!

Ahojte! Poslední dva dny bylo úplně krásně, včera jsem vytáhla trenčkot a vyšla v sukni, kterou mi v práci pochválili :) Taky jsem dopoledne stihla umýt okno. No a po práci jsem zamířila směr Olympie, kde jsme měly sraz s Evčou a Terezkou a šly jsme na představení nové kolekce Lindexu, které se pořádalo díky Elle, v Praze na Smíchově a v Brně v Olympii. A právě o této akci bude dnešní článek.

 
Mělo na nás čekat představení nové kolekce, welcome drink, sladké dobroty a skvělá hudba. Taky micelárka od Bourjois jako dárek a pro čtenářky Elle, které si přinesou časopis, ještě dárek navíc. A taky 20% sleva na celou kolekci. Všechno to zní neuvěřitelně lákavě, jaká ale byla realita?
U vstupu nás přivítal ne zrovna dvakrát sympatický chlapík, který nám dal jako dárek tričko z Elle se dvěmi fixami, které bylo jako dárek k časopisu někdy v létě. Asi jim toho hodně zbylo, tak to využili takto. (Mimochodem triko je tak obří a "kvalitní", že se dá využít jen na spaní a to se ještě bojím, že když ho budu chtít vyprat, tak se rozpadne...) Na později příchozí čekal diář na rok 2015, v půlce března, vážně užitečné. Nicméně čekalo na nás i šampaňské, skleničky s vodou a ty avizované sladké chuťovky - aneb bonbony Lindor, toť vše. S holkama jsme si tedy od všeho něco vzaly a šly se porozhlédnout po obchodě, který se pozvolna začal plnit dalšími módními nadšenci. No. A to bylo všechno. Žádné představení kolekce (natož tak představení její tváře) se nekonalo, takže jsme na místě zůstaly asi 20 minut, usoudily jsme, že si asi nic nekoupíme, ani s tou 20% slevou, která očividně platila úplně pro všechny už ten den od rána... A zajímá vás, jak to bylo s micelárkou? Ta se dostávala jen k nákupu, ovšem nikde to napsané nebylo, ani na internetu, kde se na akci přihlašovalo, ani v samotné Elle.
Z této akce, která je v Brně výjimečná, jsme tedy odcházely dost rozhořčené (i když to na této fotce nevypadá, to šáňo bylo fajn). Ono si člověk může říct - jo, tak bylo to zadarmo, co jsem mohla čekat. Ale když něco někam napíšou, tak by to snad měli splnit, no ne? Tak trochu očekávám video Nikči z ACOS, která na akci (v Praze) taky byla, a myslím, že to bude úplně něco jiného. Jestli mám pravdu, tak vám sem video potom dám. 

Co na to říkáte vy? S jakými pocity byste z takovéto akce odcházely vy?

19 komentářů

  1. NO tak když už by mě nalákaly na takové věci, tak bych pak byla zklamaná z toho, že bych to tam neviděla, když už bych se tam vydala :)

    OdpovědětVymazat
  2. Tak asi jen nalakali lidi a skutek utek, to by me nastvalo. Skoda.
    http://www.style-and-smile15.blogspot.cz/

    OdpovědětVymazat
  3. Ach jo, to je teda pech. :/

    www.thekawaiiplanet.com

    OdpovědětVymazat
  4. No, tak to je na nic.. Já jsem se o této akci dozvěděla právě od Niky z ACOS a to včera dopoledne. Jelikož jsem s tím nepočítala, tak se mi tam už večer nechtělo chodit, když to mám víc jak přes půl města. No, tak jsem aspoň o nic nepřišla. Na video jsem ale od Niky zvědavá... Snad se to příště vyvede lépe :-) Skills of Art

    OdpovědětVymazat
  5. Taky jsem tam chtěla jít na poslední chvíli jsem se rozhodla že nepojedu a udělala jsem dobře :D Myslela jsem že to tak nějak dopadne... :-/

    KlarissAddell

    OdpovědětVymazat
  6. Aha, tak to se ani nedivím, že jste byly zklamané.. :D:/ Je to škoda..

    OdpovědětVymazat
  7. Někdo to při plánování akce dost podcenil ... škoda. Ale věřím, že i tak jste s holky společný čas užily :-)

    OdpovědětVymazat
  8. Aničko lépe bych to nenapsala! :-) Nejradši bych udělala na svůj blog CTRL+C a CTRL+V tvého článku! :-D U nás doma si i Štěpi všiml toho, že to tričko bylo v letní ELLE :-D A přesně jak jsme říkaly - ,, nesmývatelná tužka na textil'' byla vyschlá, nakonec ji do spárů dostal náš kocour, tak alespoň někomu udělala radost :-D I když to byla taková akce- neakce, je fajn, že jsme si to užily! :-) Hehe ještě, že Evča zkrotila hněv a udělala jednu fotku, jinak bychom neměly ani foto dokumentaci!



    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. Vážně jsi je měla vyschlé? Já je teď schválně zkusila a mně kreslí :D To mě podrž.. Ano, s váma to bylo super, jít tam sama, tak jsem hrozně skleslá!

      Vymazat
  9. No, tak jak se na to tak dívám, tak jsem o nic nepřišla...tričko podle mě dokonce pochází už z Elle z předloňska, protože ho doma mám a mám i další, které tam bylo právě vloni, už někdy na jaře :D. Ehm, tak trochu fail. Já jsem byla na jedné akci stejně organizované přes Elle, ale byla to akce pořádaná v Mangu - a tam musím říct, že jsme tehdy dostaly i micerálku od Biodermy (dokonce velkou půllitrovku), akorát je pravda, že jsem si tam tehdy nakoupila, takže nevím, jestli to nebylo jako tady ovlivněno tím :D Ale jako exkluzivního na tom taky asi nebylo nic extra, welcome drink a přecpaný (malý) obchod v Olympii :)

    Pieces of FRECKLED style

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. Teda, půllitrová micelárka od Biodermy? Wow, to se fakt vytáhli, i kdyby to bylo jen k nákupu, tak pořád slušnější než tady :) Tyjo a jestli to tričko je ještě z předloni... Solidní ostuda!

      Vymazat
  10. Ja som sa tam tiež chystala, s malou dušičkou, že hádam to tam bude fajn, obzriem si jedny šaty čo ma zaujali a možno niečo vyfotím na blog....no na poslednú chvíľu som zmenila plány a radšej som spravila kamošovi prehliadku Brna...a myslím, že som spravila veľmi dobre. Je škoda, že všetko je v Prahe a keď sa niečo už v Brne uskutoční, tak je to také, že to radšej byť ani nemuselo :/

    LeroseP

    OdpovědětVymazat
  11. Zřejmě se řídí heslem špatná reklama , taky reklama. Mě by to tedy asi taky zamrzelo a musím říct, že bych tohle v dnešní době moc nečekala.

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. Zřejmě, já jsem si při psaní říkala, že se to snad k někomu kompetentnímu dostane. A otázkou je, jak s tím naloží. Buď si to vezmou k srdci nebo se na Brno úplně vykašlou, když se nám nelíbí ani takové nic-moc akce... Díky za názor :)

      Vymazat
  12. Holky, všem vám moc děkuji za názor! I přes to všechno jsme strávily super večer, pusa se nám nezastavila, je vidět, že blogerky si vždy mají co říct :) A já si pak ještě z F&F odnesla nový jarní kousek, takže určitě to nebylo zas tak špatné, když hodnotím celek :)

    OdpovědětVymazat
  13. Ahoj holky, tak to mě mrzí, že to takhle dopadlo. Já bohužel na pražské akci nebyla, tak nemohu posoudit. Snad se to příště povede líp a nezkazilo vám to odpoledne :)

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. Niky, díky za komentář, nás to taky mrzí. Odpoledne jsme si každopádně užily, pusa se nám nezastavila. Mám tahle blogerská setkání moc ráda a jsem ráda, že to začínáme praktikovat konečně i v Brně :)

      Vymazat
  14. to se moc nepovedlo no... asi bych od toho také čekala víc, když z toho udělají takové haló.

    OdpovědětVymazat

Děkuju moc za každý komentář :)