Playboy Play It Sexy Pin Up

Ahojte! Dnes byl v Brně nádherný slunečný den, sice ještě není takové teplo, ale i tak mi to hned zlepšilo náladu. V práci mi ji ještě vylepšily dobré zprávy, zítra mě čeká už třetí hodina tělocviku (fit hodina), na kterou se moc těším, začalo mě to bavit. No a taky jdeme s přítelem a společně s Terezkou a jejím přítelem někam na kafčo, takže mám samé super vyhlídky. Doufám, že se taky máte dobře a máte úspěšný týden :)


Vůně Playboy představují kolekci Play It Sexy Pin Up, novou limitovanou sběratelskou edici opojné vůně a produktů péče o tělo. Inspirovaná neodolatelným půvabem dívek pin up, nová vůně představuje okouzlující pohled na originální svůdnou vůni Playboy Play It Sexy. Kolekce obsahuje toaletní vodu, tělový sprej (deodorant) a sprchový gel, všechno zabalené v růžových obalech, což je barva, kterou já zrovna nemusím. Takže obaly mě tato kolekce nezaujala.
Složení toaletní vody je následující - hlava: růžový grapefruit, klementinka; srdce: pivoňka, šťavnatá broskev, vonokvětka; základ: pačuli, pralinka, vanilka. Jak vidíte, vůně je to ovocno-květinová, což já mám ráda, takže toaletka mě z této kolekce zaujala asi nejvíce. Navíc její samotný flakonek se mi moc líbí, je stejný jako u všech Playboy vůní, akorát se vždycky mění mašle, tentokrát je tmavě fialková. Povedené :)
Sprchový gel v sobě obsahuje navíc i kokosovou vůni, která v něm ale moc cítit není, převažuje právě ovocno-květinová složka. Sprchový gel je takový průměrný, pění normálně, tzn. ani ne hodně, ani málo, tělo vám umyje a zanechá příjemnou vůni, která ale na pokožce dlouho nevydrží. Ostatně jako u většiny sprcháčů, není se čemu divit.
Deodorant mě zaujal asi nejméně, popravdě jsem jej jen očuchala a ani nepoužila. Jsem zvyklá na krémové antiperspiranty od Rexony a tento deodorant od Playboy se jim zkrátka nevyrovná. Já mám ráda, když vůně deodorantu nijak nepřekrývá vůni parfému. Prostě tyto sladké spreje nemusím. 
Kdybych to měla zhodnotit celkově, Playboy už asi není nic pro mě. Kromě vůní, na které ještě čas od času chuť mám, bych vám zbytek nedoporučila. Myslím, že už u minulé recenze na starší Pin Up kolekci jsem psala, že to je záležitost spíše pro holky ve věku 14-15 let, a u tohoto verdiktu zůstávám. Kdyby se mezi vámi našel někdo, koho produkty zaujaly daleko více než mě, deodorant seženete za cenu 85Kč, toaletku za 199Kč a sprchový gel za 75Kč.

Já děkuji PR kámoška.cz za poskytnutí produktů k recenzi a vás se ptám, jakou máte zkušenost s produkty od Playboy?

7 komentářů

  1. Playboy miluji, mam rada toaletni voda I deodoranty. Sprchace jsem jeste nezkousela.
    http://www.style-and-smile15.blogspot.cz/

    OdpovědětVymazat
  2. inú radu som dostala na Vianoce, spotrebujem ale sama nekúpim, čiže neurazí, nenadchne :)
    ľúbezná

    OdpovědětVymazat
  3. Několikrát jsem uvažovala o koupi nějakého produktu Playboy, ale vždy jsem nakonec zvolila jinou firmu, Playboy mě moc nezaujal. :)

    OdpovědětVymazat
  4. Mňam mňam, už aby bylo 18:00hodin! Nejsem sice žádný velký kafař, ale zrovna dnes mám na kafe chuť už od rána :-D Jinak Playboy typ moc nejsem, očmuchala jsem pár voňavek a je to na mě příliš přeslazené :-)

    OdpovědětVymazat
  5. Produkty této značky kupuji přítelkyni a myslím, že oboustranná spokojenost :) Sice né tuhle růžovou kolekci, ale ty víc "dospělé" edice :)

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. Tahle kolekce mi taky moc nesedla, kdysi jsem měla tu modrou PinUp a ta byla moc fajn. Ale na vůně Playboy dostávám docela dost pozitivních reakcí, asi na tom něco bude :) Díky za komentář, ty od pánů se tady moc často nevyskytují, vážím si toho!

      Vymazat
    2. A ze všeho nejvíc miluji Puma Jamajka, ale ne tu druhou edici, ale tu první :)

      Vymazat

Děkuju moc za každý komentář :)