Jarní / narozeninový wishlist

Ahojte! Dnes jsem strávila moc příjemný den, po víc než půl roce jsem se octla v knihovně, obnovila si členství a půjčila si dvě knížky. Snad na to najdu čas a třeba se jedna z nich objeví už v dubnových oblíbencích. Pak jsme šly s mamkou do města, mrknout na jarmark, který je tady ale stále stejně žalostný. A na oběd do mé bývalé práce, na pizzu a lasagne. Bože, jak mi tohle jídlo chybí! Pak ještě následovala návštěva rodinky a ted už sedím doma v teple, pěkně se tam ochladilo, zase jsem zpátky vytáhla zimní kabát, ach jo. Doufám, že máte krásný víkend :)






































No a protože nutně potřebuju obnovit šatník na jaro a taky se blíží mé narozeniny, dnes vám ukážu, po čem pokukuju.
1. Nový parfém - Konečně bych si chtěla koupit nějaký pořádný jako La vie est belle nebo Daisy, to by se mi moc líbilo. Ale než na něj našetřím, tak by se mi líbil tento nový od Katy Perry. Mám od ní ten fialový a tenhle vypadá taky moc dobře :)
2. Sukně - Minimálně tři. Jednu pěkně výrazně žlutou, jednu černou skater skirt a potom ještě nějakou s potiskem, nejlíp s ptáčkama. V mém šatníku mám totiž sukní málo a když už, tak jsou skoro všechny černé. A to nechci, na jaře chci nosit víc barviček!
3. Košile - Ne nutně s dlouhým rukávem, spíš by bodla nějaká bez rukávů. Ale v baby blue barvě by se mi košile moc líbila. A co si budeme povídat, do práce potřebuju nějaké elegantnější kousky.
4. Zajímavý top - Tenhle peplum s krajkou vypadá fakt skvěle! Kdybych sehnala nějaký podobný, nezlobila bych se. Opět, chce to něco hezkého do práce.
5. Slip on boty - Přemýšlela jsem nad nimi už loni, kdy byly pořádný hitem, letos se mi líbí pořád, takže nebylo co řešit. Už je mám doma, objednávala jsem z www.casnaboty.cz a už se těším, až je vytáhnu!
6. Menší kabelka nebo psaníčko - Opět mě zaujala baby blue barva. Psaníčko by se mi hodilo na plesy, ale i na normální nošení, kvůli praktičnosti by mělo mít i řetízek na nošení přes rameno.

Z takových těch méně zajímavých věcí ještě potřebuju kalhoty na běhání (spíš 3/4 teda) a tento týden mě v Lidlu oslovil vaflovač, který ne úplně potřebuju, ale znáte to. Jelikož mám narozeniny na začátku května, tak snad se mi něco z mých přání vyplní :) A co vy, co plánujete pořizovat na jaro? Sukně, šaty, jaké boty?

14 komentářů

  1. Tu voňavku od Katy Perry si musím očuchat, mám tu červenou a tu miluju :) jinak se mi moc líbí kabelka :)

    www.lettertomywardrobe.blogspot.com

    OdpovědětVymazat
  2. Tyjo, Katy má už tři ty vůně? Já mám červený a miluju hooo! <3 vždycky když vyjdu do třídy, každý už podle vůně ví, že to jsem já :D Sukýnky jsem si pořídila naštěstí už minulý rok, takový ty skaterský.. nějaký nový by se mi ale taky hodily!

    OdpovědětVymazat
  3. Ten parfém od Katy si musím v drogerce očichat, zajímalo by mě jak voní :)

    Life by Peggy

    OdpovědětVymazat
  4. sukně jsem si taky oblíbila a ta žlutá je vážně skvělá! :)

    OdpovědětVymazat
  5. od Katy mám už 2 voňavky a chcela by som tiež aj túto, je úplne skvelá! :) a sukne sú veľmi pekné, presne niečo podobné hľadám aj ja.

    www.beautiful-savage.blogspot.sk

    OdpovědětVymazat
  6. Taky mám sukně teď na jaro nejradši... Teda pokud je na ně počasí. Držím palce, ať se podaří sehnat alespoň něco. :)

    http://www.obycejny-blog.blogspot.com

    OdpovědětVymazat
  7. Vybrala sis úplně skvělé věcičky, hlavně to psaníčko je překrásné! :)

    OdpovědětVymazat
  8. Jé, tak lasagne jsem dnes měla také :D:) Slip on boty by se mi také hodily :) A možná bych se mohla letos překonat a pořídit si nějakou pěknou sukni, ve které nebudu vypadat ještě menší než jsem a oživit svůj šatník :) Nosím věčně kalhoty nebo kraťasy, achjo.. :D:)

    OdpovědětVymazat
  9. Tu černou sukni chci taky. :-) Pěkný wishlist :-)

    welcometomyworld

    OdpovědětVymazat
  10. Já mám narozeniny na konci dubna takže jsem taky sestavovala svůj seznam přání:) Boty na něm byly taky ale vzhleden k počasí jem dala přednost polokozačkám a slip-ony si koupím až tak na tom začátku května, abych je mohla hned nosit:) Sukni taky sháním. Mám doma dvě černobílé a chtěla bych nějakou třeba v pastelové barvě nebo vínově červené:3

    Jinak jsi se mě ptala, jakou mám oblíbenou kavárnu u nás v KM... U mě určitě vede Matiné. Strašně moc se mi tam líbí to prostředí:) Častěji ale chodím do Caffé Corso na Miličáku, z kama jezdím domů autobusem takže si tam většinou krátím čekání. Ale vadí mi, že je to tam na sobě všechno namačkané. Nebo mi to tak připadá...

    OdpovědětVymazat
  11. Ja už dlho túžim po midi sukni, takže na tú sa musím čoskoro vrhnúť ♥

    OdpovědětVymazat
  12. Peplum top se mi teda líbí nejvíc :) i ty sukně, nějakou v tomto stylu bych si chtěla pořídit taky

    OdpovědětVymazat
  13. To psaníčko vypadá moc hezky!!

    OdpovědětVymazat

Děkuju moc za každý komentář :)