Rexona & Dove Maximum protection

Ahojte! Dnes jsme si zapisovali seminární skupiny na další semestr, napřed jsem myslela, že budu mít rozvrh úplně na prd, ale nakonec mi snad vyjde aspoň volné úterý a skoro pátek (blbej seminář od půl 9 ráno >.<), kdy budu moct chodit do práce. Pěkné vyhlídky, to vám povím :) Zkouška, co jsem měla v pondělí, se moc nepovedla, tak si ji zopakuju příští úterý a to už musí vyjít a budu mít pokoj. Taky už mi uznali předměty z Rennes, ještě dostat z hostitelské uni oficiální výpis známek, vyplnit závěrečnou zprávu a mám to konečně uzavřené. A co vy a škola, jak jste na tom?


O krémových antiperspirantech značek Rexona a Dove jste již určitě mnoho slyšeli a mnoho toho bylo napsáno. Já tyto šikovné pomocníky zmiňovala v některých oblíbencích, vážně si to zaslouží. Antiperspiranty slibují ochranu vašeho podpaží po 48 hodin, což jsem tedy netestovala, ale vydrží mi celý den, od rána až do večera. Navíc je jejich aplikace velmi příjemná, mně už se nechce používat spreje ani kuličkové deodoranty, tyhle krémové jsem si prostě zamilovala. A jejich velkým plusem je i to, že podpaží nedráždí, i když jej máte čerstvě oholené. Pecka!

 Obal nezaujme ani neurazí, je takový "pěkně do ruky", čistý a praktický. Antiperspiranty jsou vždy ještě v papírové krabičce, což jim dodává trochu vyšší level pro drogérkové produkty. Když sundáte víčko, před prvním použitím vás tam bude čekat nalepená zábrana a pod ní už uvidíte dírky, kterými se antiperspirant dávkuje.
 Dávkování zajišťuje otáčecí kolečko dole, před prvním použitím se pěkně natočíte, než vám něco vyleze, ale potom už vždy stačí pootočit málo, aby vám vylezlo množství "tak akorát". Je potřeba se s tím trochu naučit zacházet, abyste s produktem zbytečně neplýtvali. Když se to naučíte, vydrží vám jedno balení Rexona nebo Dove Maximum Protection klidně 3 měsíce. Což je s ohledem na vyšší cenu (normálně okolo 160-180Kč, ale jsou často akce) docela fajn, protože mně teda sprejový deodorant vydržel třeba měsíc, měsíc a půl a stál okolo 80Kč.
Na závěr bych chtěla dodat, že nevidím absolutně žádný rozdíl mezi Rexonou a Dove, obal je stejný, složení taky, vyrábí to prostě jedna firma. Jediný rozdíl bude ve vůních, Rexona nabízí myslím čtyři a Dove pouze dvě. Já měla od Rexony ten růžový a potom tento fialový a momentálně používám tento zelený od Dove, všechny mi voněly, všechny mi dělají stejnou službu, takže značku neřeším.
Závěrem jen dodám, že tento produkt se povedl na jedničku a já už se od něj nehnu pryč. Už neznám ten nepříjemný pocit, kdy víte, že jste zpocení.. Po celý den mám podpaží suché a voňavé :)

Nemohu jinak než 10 bodů z 10 možných!

A jaké jsou vaše zkušenosti s krémovými deodoranty? Měli jste a taky je nedáte z ruky? Nebo je tu snad někdo, komu nevyhovují? Těším se (jako vždy) na vaše komentáře :)

14 komentářů

  1. Musim take po nich mrknout.
    http://www.style-and-smile15.blogspot.cz/

    OdpovědětVymazat
  2. No, vidiš, já mám Rexonu i Dove, Rexona opravdu na mě funguje, ale Dove jaksi ne :D

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. jj taky mám tu zkušenost. Rexona funguje líp a navíc se i rychleji vstřebává.

      Vymazat
    2. Jj, u mě taky vede Raxona :)

      Vymazat
    3. Je pravda, že se mi teď párkrát stalo, že jsem se trošinku zpotila, ale připisovala jsem to zkouškovému O:-) Bylo by docela trefné si dát pod jedno podpaží Rexonu a pod druhé Dove, tak by se to poznalo nejlíp :)

      Vymazat
    4. Mně zase nefunguje Rexona, dokonce se mi jedno balení rozbilo, ale Dove mi funguje skvěle... Asi to je hodně individuální:)))

      Vymazat
  3. Rexonu mám několikrát vyzkousenou a je to bezkonkurenční deáč!

    OdpovědětVymazat
  4. Rexonu používam a je super :) Čo sa týka školy, buď rada za seminár o pol 9, ja začínam v pondelok 7.40 :(

    LeroseP

    OdpovědětVymazat
  5. Měla jsem Rexonu v oranžovém balení a byla fakt skvělá :) Spreje mi vydrží asi taky tak měsíc a něco možná a tento krémový mi vydržel 2,5 měsíce - 3 myslím :)
    Blog by Veru

    OdpovědětVymazat
  6. Neznám člověka, komu by tato rexona nevyhovovala - už ji musím taky vyzkoušet :)

    www.lettertomywardrobe.blogspot.com

    OdpovědětVymazat
  7. Dělají fleky? Nosím hodně tmavá trika a ty bílé fleky jsou děs.

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. Jé vidíš, to jsem zapomněla zmínit! Je potřeba chvilku počkat, než se ten "krém" vstřebá a zaschne, takže já to dělám tak, že si to namažu a mezitím si jdu třeba vyčistit zuby. A pak když si dám klidně černé tričko, tak je to v pohodě a žádné fleky nehrozí :)

      Vymazat
  8. Já zkoušela tu rexonu a byla jsem taky spokojená.

    OdpovědětVymazat
  9. měla jsem sice párkrát problém s bílými skvrnami, ale ta Rexona opravdu funguje skvěle :)

    OdpovědětVymazat

Děkuju moc za každý komentář :)