Rimmel Match perfection concealer

Ahojte! Zdravím vás v tomto zamrzlém počasí, kdy i v rukavicích, čepici a šále klepu kosu a čaje piju po litrech. Dnes jsem úspěšně zdolala zápočet, takže 2 za mnou, 4 přede mnou! Příští týden mám relativně volný, abych se mohla učit na další zápočet 19.1. a taky bych ráda změnila kabátek blogu. Když už jsme u toho kabátku, myslela jsem si, jak si koupím ve slevách zimní kabát a místo toho všude mají samé tenké, když už najdu vlněný a trochu tlustší, tak se mi na něm něco nelíbí nebo je oversized a já v něm vypadám hrozně tlustě :X Ještě to projdu příští týden v Brnečku a snad už něco pořídím, bohužel v kombinaci s mou parkou nejdou nosit ty úžasné dlouhé šály (jednu jsem dostala od Toma a druhá mi má přijít z ebay).
P.S.: Na Facebooku je vyhlášení giveaway, tak se mrkněte, kdo je ten štastný :)


V dnešní recenzi se budu věnovat docela profláklému tekutému korektoru od Rimmelu, Match Perfection. Na obalu píšou, že by to měl být i rozjasnovač, s čímž docela souhlasím, hezky mi projasní oční okolí. Korektor se nachází v plastové tubičce, která má šroubovací vršek a pod ním štěteček, kterým se korektor dávkuje. Stačí tubičku zmáčknout a korektor vám vyteče do štětečku. Já ho teda nenanáším přímo štětečkem, vždycky si ho vezmu na prst a pod oči ho vklepu, ne rozmažu, ale vklepu. Je to docela důležité, jedině vklepáním totiž korektor zapracujete správně a daleko lépe než pouhým rozmazáním.
 Korektor Match Perfection mi hezky skryje kruhy pod očima a zároven mi oční okolí nevysuší. Mám ho v odstínu 010 Ivory, což je ten nejsvětlejší a naprosto mi vyhovuje. Tubička má 7 ml, zatím mám korektor zhruba půl roku a nevypadá, že by v dohledné době došel. A to ho používám denně pod oči. On totiž na nějaké velké krytí akné a jiných nedokonalostí není, přijde mi, že tohle je ideální korektor opravdu jen pod oči. Na nedokonalosti se hodí spíše tužší korektor jako Camouflage od Catrice, který si asi konečně koupím. Můj Makeup Cover od Dermacolu totiž asi definitivně poletí do koše (ze 3/4 plný), protože se mi protrhla jeho tubička a navíc mi ani ten odstín úplně neseděl, na co prodlužovat jeho trápení :)
Tady ještě vidíte krásně tekuto-krémovou konzistenci Match Perfection, z recenze už jste určitě poznali, že jsem si korektor moc oblíbila a zřejmě se zařadil k mým stálicím a koupím si ho znovu. V drogericíh stojí klasicky okolo 130Kč, já ho sehnala ve slevě za nějakou stovku, což je skvělá cena. Dávám 10 bodů z 10 možných, nebojím se toho :)
No a vy mi napište, jestli s "panem perfektním" máte také zkušenost a jakou? Taky jste si ho oblíbily, jako já?

6 komentářů

  1. Dlouho o tomhle korektoru uvažuju, ale zatím jsem si vždycky kupovala takové, které můžu použít jak pod oči, tak na nedokonalosti.. Je ale čas zkusit něco jiného :D Jsem ráda, že čtu další pozitivní recenzi o něm :) Mám už druhé balení korektoru Affinitone od Maybelline, jelikož taky hezky kryje, ale pupínky i kruhy pod očima (odstín je mé úžasně bledé pleti dobrý ale jen když se trošku opálím).

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. Taky jsem vždycky měla korektor na oboje a furt to pod ty oči nebylo ono, takto jsem konečně spokojená :) Já slyšela chválu na Fit me od Maybelline, tak uvažuju i nad tím. Sakra, toho je tolik, co bych chtěla vyzkoušet.. Nemám šanci :D

      Vymazat
  2. Já si ho musím pořídit taky, protože jsem ho jednou objevila u Toníkové maminky v koupelně a je boží :D
    Akorát teda přemýšlím, že možná vezmu ten novej Astor - jsou na něj teď i dokonce slevy:)))
    Ale myslím si že toto jsou takové ty klasické stálice ))
    Jinak catrice camouflage jsem si koupila a budu na něj asi dělat recenzi ... - dokonce jsem objevila stojan catrice v Kroměříži! věděla jsi too?:) PinkPomegranate

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. Mrkni na video od Svět podle LU, dělala srovnání korektorů z drogerky a má tam tady ten Rimmel a právě ten Astor, myslím, že tam říkala, že podle ní to vyhrál Rimmel :) Ale vesměs jsou dost podobné.
      O Catrice vím :)

      Vymazat
  3. ten korektor se mi moc libi a navic perfecktne kryje ♥

    Visit my blog YOKO NGUYEN BLOG

    OdpovědětVymazat
  4. Asi ho zkusím, už po něm koukám delší dobu :)
    thrillofme.blogspot.com

    OdpovědětVymazat

Děkuju moc za každý komentář :)