New in #57

Zdravím všechny mé milé čtenáře, už opět z Brna. Včera jsem se dozvěděla, že jeden zápočet z pondělí mám, na výsledek druhého pořád čekám. V práci jsem skoro celou dobu něco kopírovala, až mi z toho šla hlava kolem, ale zatím to vypadá, že mě to tam bude bavit. Pokud sledujete blogový FB, tak už víte, že přes Valentýna jedeme s Tomem do Budapešti na prodloužený víkend. Bude to další splněný cestovatelský cíl a oba už se nemůžeme dočkat!
Nakonec tu mám pozvánku pro všechny Brňačky (i Brňáky) na 21.2. do kavárny Limbo, kde se bude konat blogerský bazárek. Potkáte tam samozřejmě mě, dále třeba Markétku Bártovou, Natálku Chupil nebo Petru Fialovou. Všichni jste zváni, ať už si přijdete něco koupit nebo jen pokecat s blogerkami a strávit tak příjemné sobotní odpoledne :) Více info v události TADY


Šála - ebay, cca 95Kč; koupelový olej Saloos a rtěnka Bourjois - parfemy-elnino.cz (produkty v rámci nové spolupráce, děkuji!); štětec na pudr Ebelin - DM, 160Kč; čištič štětců Ebelin - DM, 90Kč; slupovací maska Balea - DM, 22Kč

 Zimní kabát - Camaieu, ve slevě za 1200Kč; koupelová lázeň na chodidla Balea - DM, 70Kč; tužka na obočí Catrice - no name drogerka v Kroměříži (díky za stojan Catrice!), 65Kč
Vínová skinny jeggins - Pepco, 170Kč; krémy na tělo, ruce a obličej Balea - jeden za 35Kč (vůně levandule a třešeň, voní krásně)

No a největší radostí je nový Nikon D5000, kterým jsou všechny fotky foceny! Jak vidíte, po příjezdu z Erasmu jsem měla docela vysoké výdaje, nová zrcadlovka, kabát na zimu a výlet do Budapešti. Ovšem za všeho jsem naprosto nadšená a stojí to za to :) A co jste si v poslední době pořídili vy? Povídejte, těším se na vaše komentáře!

21 komentářů

  1. Moc pěkné věci sis koupila ;-) Lákají mě ty krémy, ale dneska jsem na ně zapomněla. Co se týče nákladných dárků, tak za poslední dobu byla nejdražší asi kableka v Mohitu za šest set ve slevě, ale dneska jsem si udělala radost v Teta drogérii, kde mají akci nejen na Dermacol, ale i Flormar, takže mám doma dva nové Jelly laky za stovku celkem (1+1zdarma) ;-) bára.kára blog

    OdpovědětVymazat
  2. Skvelé veci :) Ja som si bola v pondelok po nový ipad air, takže som úplne nadšená :) a otec si kúpil nový fotoaparát, takže mu ho budem kradnúť :D

    OdpovědětVymazat
  3. Pěkné věci :-) Líbí se mi ty krémy od Baley, po nich se podívám, mají moc pěkný design :) Já jsem se rozhodla šetřit, takže jsem si v poslední době koupila akorát nové kalhoty :-))

    Skills of Art

    OdpovědětVymazat
  4. O tom Ebelin čisiči na štětce taky uvažuju, každý ho jenom chválí :)
    www.lettertomywardrobe.blogspot.com

    OdpovědětVymazat
  5. Ta šala vypada jak od Burberry! <3 A ty Balácký krémy jsou hodně roztomilý, musím se po nich taky podívat :D

    Janina z Blogopisu

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. Jojo má to být její napodobenina, v Brně s tím potkávám nějak moc lidí :D Ano a krásně voní, ale ne v každém DMku je mají, musela jsem obehnout tři, abych je našla. Tak držím palce :)

      Vymazat
  6. Na ten kabát jsem taky koukala, je nádhenrý :) ChickFlickCherryBlog

    OdpovědětVymazat
  7. Krásné kousky dáš sem odkaz na tu šálu ? a za jak dlouhou dobu dorazila ?

    KlarissAddell

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. http://www.ebay.com/itm/351235088301?_trksid=p2060778.m2749.l2649&var=620407994779&ssPageName=STRK%3AMEBIDX%3AIT a dorazila za měsíc, ale bylo to kvůli Vánocům :/ Jinak mi chodí věci z ebay za 2-3 týdny :)

      Vymazat
  8. Kdybych měla častější cesty do Brna, určitě bych se na bazárek zašla mrknout:) Ten kabát vypadá naprosto parádně a novou zrcadlovku ti (potichounku) závidím:D:) Jinak úplně hledím, že jsem našla nějakou blogerku z Kroměříže:) Já bydlím v nedaleké vesnici ale do KM chodím na střední...

    DaydreamerNatty

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. Díky, do toho kabátu jsem se zamilovala, určitě se tu brzy objeví v outfitu :) Jéé to je super, už se mi tady pár holek ozvalo, že jsou z KM nebo okolí, není to zas taková díra očividně O:-) Mrkni na www.pinkpo.blogspot.cz, Magda je taky z Kroměříže :)

      Vymazat
  9. Kalhoty vypadají moc pěkně.
    Já si udělala radost kabelkou, malými černými a tílkem z Outnetu a pak potravinovými doplňky a doplňly do bytu. Zrcadlovku jsme si s mužem nadělili k Vánocům. :)

    OdpovědětVymazat
  10. Balea balzamky bych rada vyzkousela.
    http://www.style-and-smile15.blogspot.cz

    OdpovědětVymazat
  11. V Kromerizi je catrice?? Kdeee? :))

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. Ano, v té malinké drogerii na Vejvanovského naproti tržnici :) A mám takový dojem, že tam seženeš i Ziaju!

      Vymazat
  12. Pěkné nákupy :) Na ty krémy v DM jsem se taky chtěla podívat, ale zapomněla jsem na to
    Blog by Veru

    OdpovědětVymazat
  13. moc se mi líbí kabátek i šála, ale už aby bylo teplo! :))

    OdpovědětVymazat
  14. Štětec jsem si nakonec taky pořídila, mám ten samý :) a k tomu čistič. Dej vědět jaké je ta slupovací maska, jednu jsem z DM už měla a hrozně mě štípal obličej. Kalhoty jsou skvělé, tento týden jsem v Pepcu byla, ale nenarazila na ně. Krémy mě mrzí. Já jsem si pořídila laky, bižuterku ještě ve slevách a spodní prádlo a velkou šálu z HM.

    OdpovědětVymazat

Děkuju moc za každý komentář :)