DIY notice board + photos from vyvolej.to

Ahojte, všechny vás zdravím v novém roce 2015! Včera jsem moc produktivní nebyla, užívala jsem si nicnedělání, sledování videí na YT a pár epizod The Originals. Dnes už jsem se pustila do práce do školy, napsala jsem seminárku a ještě mám v plánu se začít učit na první zkoušku, která mě čeká hned příští týden. Mezitím jsem si stihla udělat novou nástěnku s fotkami z Erasmu, o což bych se s vámi chtěla podělit.
NEZAPOMÍNEJTE NA GIVEAWAY!


Nápad jsem měla v hlavě od té doby, co jsem viděla TOTO video u Vendy Jirmannové. Inspirovala jsem se jím a hledala jsem nějakou stránku, kde mi vyvolají fotky v polaroidovém formátu. Printic jsem nechtěla, zaprvé mi v Blackberry nefunguje a zadruhé se mi 0,79€ za fotku zdá dost. Po krátkém hledání jsem našla stránku vyvolej.to, kam si nahrajete jakékoliv fotky (z Instagramu nebo prostě z počítače a oříznete si je do čtverce), jedna vás stojí 9Kč plus poštovné je 37Kč za doporučené psaní, což je super. Minimální počet fotek je 12, já chtěla kvůli velikosti mé nástěnky 15, takže taky ideálka. K fotkám si můžete přidat i popisky, to já nechtěla, ale je to fajn věc. Objednávala jsem v neděli večer a v úterý dopoledne jsem měla fotky doma, tomu říkám parádní rychlost. S provedením i kvalitou jsem moc spokojená a stránku vyvolej.to vám mohu jedině doporučit. P.S.: Dělají i klasické fotky, alba, atd :)
 Já jsem si vzala svou nástěnku, jejíž rám mám natřený na zeleno, aby mi ladil s pokojem. Pak potřebujete motouzek, nůžky, samotné fotky a kancelářské sponky. Pokud budete postupovat jako já, tak ještě nezapomente na připínáčky, ty já zapomněla vyfotit :)
 Motouzek jsem si nastříhala na tři stejně dlouhé provázky, ty zkušebně připevnila připínáčky na nástěnku. Pak jsem si rozmístila fotky tak, jak je chci mít, vzala jsem kancelářské sponky a fotky pověsila.
Pak jsem si nástěnku postavila a zjistila jsem, že provázky jsou moc dlouhé, takže jsem si je trochu zkrátila, aby na nich fotky nebyly tak prověšené dolů.
No a tohle už je výsledek, ještě si s tím trochu vyhraju a pokusím se to narovnat, ale líbí se mi to i takto "nedokonalé". Přemýšlela jsem, že ještě někam umístím nápis "Erasmus Rennes 2014", ale už na něj nezbylo místo a já stejně vím, odkud a s kým ty fotky jsou :) Řekla bych, že mi tato nástěnka vydrží na zdi pěkně dlouho, jsou to krásné vzpomínky.

Vy mi dejte vědět, jak se vám to líbí, jestli jste si taky něco takového dělali a třeba máte zkušenost se stránkou vyvolej.to? Budu se těšit na vaše komentáře :)

11 komentářů

  1. Nástěnka se Ti povedla :) Já taky přemýšlím, že si udělám v pokoji nástěnku s fotkama a třeba inspiračníma fotkama, co se mi líbí
    Blog by Veru

    OdpovědětVymazat
  2. Zrovna na Silvestra jsem řešila velkou kauzu ohledně vyvolávání fotek, zapomněla jsem na to... a teď díky tobě si už navíc nemusím dělat práci s hledáním webu, kde by mi to krásně vyvolali. A takhle se to dělá, pěkně bez starostí. :-D Díky!

    Navíc přeju všechno nejlepší do Nového roku, krásné vzpomínky, štěstíčko, zdravíčko a hodně úspěchu jak v životě, tak na blogu. :-)

    OdpovědětVymazat
  3. Super nápad! :)
    www.lettertomywardrobe.blogspot.com

    OdpovědětVymazat
  4. Určitě jsi si erasmus moc užila, podle fotek to tak jednoznačně vypadá.

    OdpovědětVymazat
  5. Jeee to je paradni tyhlety fotky :) ani jsem nevedela, ze by to z instagramu slo nejak takhle hezky vyvolavat. To musim taky vyzkouset, i ta cena je bozi! :)

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. Veru, jojo, propojíš si to s instagramem a jenom povybíráš fotky, navíc to přijde v takových krásných papírových deskách, jsem z toho fakt nadšená :)

      Vymazat
  6. Paráda, Ani, a krásná a originální památka :)

    http://www.obycejny-blog.blogspot.com

    OdpovědětVymazat
  7. Něco podobného mám v plánu už tak dva roky a ještě jsem se k tomu nebyla schopná dokopat. Je fakt, že na mě zas tolik nezáleží, protože se bojím natlouct hřebíčky do sádroše, to by mě taťka hnal :D A za tu dobu mi nebyl schopný poradit. Nicméně už mám vše nakoupeno. Šňůrku, místo sponek mám roztomilé kolíčky a to chci dát přímo na zeď. Tak snad se mi to v tomto roce konečně povede :D

    Kate's diary

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. Taky jsem to napřed chtěla dělat přímo na zed, ale tu už mám v pokoji dost zničenou, takže padla volba raději na nástěnku :D Držím palce, aby se ti to konečně povedlo! A roztomilé kolíčky jsou skvělý nápad :)

      Vymazat
  8. to je perfektní! :)) moc se mi líbí fotky takhle v tom "polaroidovém" stylu.

    OdpovědětVymazat

Děkuju moc za každý komentář :)