12/1/2015

Ahojte! Tak nám začal nový týden, pro mě bude asi docela nabitý. Vybrali mě totiž na brigádu do ČSOB Leasing a už ve čtvrtek bych měla nastoupit. Splnilo se mi tedy hned takto zkraje roku jedno z mých předsevzetí :) Taky už budu mít veeeelice brzo novou zrcadlovku, takže konečně zase budou normální fotky a videa. A když jsme u těch videí, brzo se těšte na video o mém Erasmu, které už vám slibuji dlouho a už je natočené, jen ho sestříhat. Já za chvilku odjíždím do Brna a budu tam celý týden, doufám, že konečně seženu zimní kabát a potom v sobotu máme sraz s kamarády z Colours of Ostrava u nás na bytě, tak se těším :) A co čeká tento týden vás, moji milí?


Chlebíčky přes vánoční svátky nesmí chybět, ale pro mě připadají v úvahu jen s máslem, pařížák ani bramborový salát nejím. / První sníh v Kroměříži!
 Cukroví mi nestačilo, slaný karamel se na mě smál, tak to vyhrály čokoládové fondány s karamelem uvnitř - orgasmus v puse a první recept z kuchařky nezklamal :) / Zmíněná předsevzetí, snad mi vyjde i ten tutoring, Budapešt už se plánuje a se cvičením začínám po zkouškách a až si nakoupím věci v Decathlonu!
 Mini quiche na Silvestra, šunka, žampiony a sýr. / Silvestrovská selfie (kvalitka) ♥
 Česnečka na Nový rok, zdálo by se, že na spravení, ale kupodivu ne, žádnou kocovinu jsem neměla, jenom jsem na česnečku prostě měla chut. / Nástěnka už visí nad stolem :)
 Quiche z receptu, co už se tu objevil, jen se po něm zaprášilo! / Risotto se špenátem a cherry rajčátky, hádáte správně, zbytky surovin z quiche :D A bylo výborné.
 První cappuccino v Keepcupu z Kofi Kofi / Testuju nový mixér aneb smoothie z banánu, ostružin a mléka.
 Malé radosti - tužka na obočí Catrice, olejová koupel na nohy Balea, slupovací maska Balea (díky bára.kára za inspiraci, už jsem ji měla a je to super to slupovat) a pod tím vším nové vínové skinny jeggins / Dnes přišla šála z ebay, a.k.a. hrozně Burberry :D
Další smoothie, inspirované Albert magazínem, tentokrát banán s řeckým jogurtem a lžící slaného karamelu. Bože <3 / A nakonec mé plánovače na tento rok, denní diář jako vždy a navíc plánovací kalendář pouze a jenom pro blog (za inspiraci díky Kristýnce z mysecret)

7 komentářů

  1. Moc pěkné fotky, ty dobroty a smoothie bych si dala :)
    Blog by Veru

    OdpovědětVymazat
  2. Děkuju Vendy! Přeju hodně štěstí u zkoušek, kdy se vracíš nadobro? Ať se pak můžem hned sejít :)

    OdpovědětVymazat
  3. Skvělé fotky a gratuluji k práci :))

    http://www.style-and-smile15.blogspot.cz/

    OdpovědětVymazat
  4. To druhé smoothie vypadá božsky, škoda, že už nemám slaný karamel :D Jo, a moc pěkná předsevzetí! ;)

    OdpovědětVymazat
  5. safra, samý dobroty tady! :)) smoothie bych dala hned - vypadá lákavě. ta šála alá Burberry se mi moc líbí :)

    OdpovědětVymazat

Děkuju moc za každý komentář :)