Veselé Vánoce 2014 a díky!

Ahojte! Posledních pár dní (možná i týdnů) je to až do nebe volající, jak moc vás zanedbávám.. Může za to nedostatek materiálů na články, shony a stresy kvůli odjezdu z Francie a teď doma shony a stresy kvůli Vánocům. To je tak, když mamka není schopná upéct perníčky a já to musím dohánět ještě den před Štědrým dnem, do toho ještě slepovat linecké a balit dárky, uklízet, chytnout nějakou tu vánoční náladu, zkrátka je toho požehnaně. Taky si chci svátky s rodinou náležitě užít, když jsme se tak dlouho neviděli, musím všem všechno popovídat, ukázat všechny fotky a videa. Jo a málem bych zapomněla - vychutnat si všechna česká jídla, která mi ve Francii chyběla. Už mám za sebou svíčkovou a bramboráky, mňam <3


Pojďme ale k podstatě dnešního článku. Chci vám všem popřát to nejkrásnější prožití svátků s rodinou, užívejte si ten čas strávený spolu a vyprdněte se na dárky. Mně třeba dva dárky nepřišly (blbá Česká pošta) a co, napsala jsem lísteček, že se Ježíšek zpozdil a dárky budou trochu později, to nevadí :) Já se těším hlavně na pohádky, cukroví a prostě takovou tu pohodu. Jo jasně, budu se muset začít učit na zkoušky a zápočty, ale aspoň ty tři dny prostě vypnu a budu relaxovat.
Takže ještě jednou - prožijte Vánoce jak jen vy chcete a slibuju, že blog zase pořádně rozhýbu. Těšte se na giveaway s věcmi z Bretaně, taky na bilanci tohoto úžasného roku, bude i více recenzí, pak se ještě vrátíme k mému Erasmu (plánuju ještě video a jeden článek) a jakmile si pořídím novou zrcadlovku, budu se snažit fotit víc outfitů. Díky, že jste mému blogu zachovali přízeň i po celou dobu, kdy jsem byla v zahraničí. Vím, že se za tu dobu změnil skoro k nepoznání (od spíše beauty blogu ke spíše cestovnímu blogu), ale blog se vyvíjí a mění zrovna tak, jako se vyvíjí a mění můj život. Díky za všechna vaše milá slova a vzkazy, jen díky vám mě to pořád stále tak baví :)

6 komentářů

Děkuju moc za každý komentář :)