Found under the Christmas tree

Ahojte! Zdravím vás u předposledního příspěvku v tomto roce. Mně konečně dnes dorazil dárek pro přítele, takže "ježíškuju" ještě dnes (a budu i později, až dorazí dárek pro babičku :D), pak mě čeká pečení quiche na zítřek, úklid skříní a bruslení s kamarádkou. Taky mi dorazily fotky ze stránky vyvolej.to, budu si z nich dělat nástěnku a určitě o tom udělám článek :) V dnešním článku bych vám chtěla ukázat dárky, které jsem našla letos pod stromečkem. Nejsou to všechny dárky, vybrala jsem jen ty, které jsou nějakým způsobem prezentovatelné na blogu a mohly by vás zajímat.


Caramel au beurre salé a kuchařka s vybranými recepty byla dárkem tak nějak pro celou rodinu, ale jelikož francouzsky umím jenom já, budu z toho péct jenom já :D Přítel mne velmi potěšil hrníčkem KeepCup, přesně v té velikosti a barvě, kterou jsem si přála. Dále přibalil nějakou bižuterii a taky obrovitánskou měkkoučkou šálu, která je dokonce oboustranná (z druhé strany vzor kohoutí stopy). No nemilovali byste ho? O:-) A na fotce ještě vidíte supr podprsenku od mamky, která se sice netrefila velikostí, ale už ji mám vyměněnou a už mi sedne :)
 Dále jsem si přála foodprocessor a Ježíšek táta to vyřešil ručním mixérem i se sekáčkem. Babička mi kromě silikonové formy na muffiny nadělila i další formy, některé z nich ani nevím, na co použiju, ale to nevadí, pečení miluju, takže jsem si jistá, že to všechno využiju.
No a jelikož se táta zbláznil, tak jsem dostala i kuchynského robota, wow. Už je odzkoušený a miluju to, že se miska otáčí sama a nemusím to řešit :) Od mamky jsme ještě s Tomem dostali šampanské, na Silvestra a naše výročí - sakra, to je stejně neskutečné, že už jsme spolu 5 let!

Zapomněla jsem vyfotit lyžáky, které jsem si taky přála a Ježíšek mamka mi to splnil :) A pak jsem dostala klasiky jako ponožky, nějakou kosmetiku a sladkosti.

Už se těším na vaše komentáře, ve kterých očekávám, že se mi pochlubíte s tím, co jste dostali vy!

18 komentářů

  1. Jé, ty máš keepcup, já ho taky chci :D. Ta šála je krásná i náhrdelníky, dostala jsi moc pěkné dárečky

    OdpovědětVymazat
  2. Jéé velmi pěkné dárečky :))

    http://www.style-and-smile15.blogspot.cz/

    OdpovědětVymazat
  3. Keepcup by se mi taky moc líbil :) A ty náhrdelníky jsou bezva :)
    chickflickcherry.blogspot.cz/2014/12/vanocni-opi-giveaway.html

    OdpovědětVymazat
  4. Ta šála je boží, hned jsem věděla, že ji máš od přítele! :D A dárky jsi dostala skvělé :) Mimochodem přeji vše nejlepší do nového roku a snad se s tebou brzy uvidím <3 :)

    OdpovědětVymazat
  5. keepcup je strašně krásnej, ale co jsem si s ním vylila naposled čaj do kabelky, ikdyž stál úplně rovně podepřen ze všech stran věcmi, tak jsem na něj trošku naštvaná a nechávám ho trucovat na poličce :D ale asi už se smiluju a někam ho zase vezmu.

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. Ale kuš, tos mi neměla říkat >.< Ale tak oni ho prezentují spíš jako znovupoužitelnej kelímek než termohrnek, tak jsem si právě říkala, že nošení v kabelce asi moc riskovat nebudu. No uvidíme, snad ho brzo vyvětrám :)

      Vymazat
  6. Dárky od Toma jsou moc hezký :) A i ty věci do kuchyně, samé fajn věci :) Já dostala noční stolek a předplatné časopisu gourmet od přítelovy rodiny a od přítele Naked 3 od Urban Decay ♥, což jsem dost koukala :D Jinak od našich peníze a spoustu vína :D Tak si užij Silvestr :) Klára

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. Téda, taky samé super dárky a Naked 3, wow! Taky si užij Silvestr :)

      Vymazat
  7. Moc hezké, mixér bych potřebovala taky, když jsem nedávno dělala makrónky, asi jsem ho zničila na mandlích :o)

    OdpovědětVymazat
  8. Krane darceky, tie formicky su skvele. A mixer som dostala tiez :)

    OdpovědětVymazat
  9. Ty náhrdelníky jsou krásný :-))

    OdpovědětVymazat
  10. To je nádhera. Úplně vidím sebe ve tvém věku, kdy moje máma přesedlá z kosmetických dárků na ty kuchyňské, protože už ve mně nebude vidět jen tu malou holku/puberťačku ve vývinu (:-D). To je skvělé. Ty dárky jsou opravdu rozkošné a hlavně milé. Musím uznat, že i mně by se ta podprsenka líbila. :-D

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. Přesně, jak se přehoupneš přes 20, už začínáš dostávat výbavu do kuchyně a do bytu :D A já si ji i sama přála. Tu podprsenku momentálně nesundávám, takže asi tak :D

      Vymazat
  11. bižutéria a šál sú ozaj skvelé :) a k výročiu vám blahoželám! ;)

    www.beautiful-savage.blogspot.sk

    OdpovědětVymazat
  12. čím jsme starší, tím praktičtější dárky dostáváme :D já letos dostala mimo jiné například ručníky, toaster nebo kuchařku :)) mám dost podobný ruční mixér s tímto příslušenstvím a je to snad jediný kuchyňský přístroj, který opravdu využiju. ta šála je moc krásná :)

    OdpovědětVymazat
  13. Aj ja by som brala také veci na pečenie :), super darčeky a veľmi pekný šál.
    theVandasdiary

    OdpovědětVymazat

Děkuju moc za každý komentář :)