Zig zag nails

Zdravím všechny mé milé čtenáře! Uplynulé dva dny pro mě byly spíše odpočinkové, v neděli jsem koukala na seriály a videa na YT a včera jsem dělala různé věci do školy. Tento týden mě čeká prezentace projektu do předmětu Mezinárodní obchod (v aj), ale ten další týden, to bude šílené. Od úterka do pátku mám každý den něco, uf. Zítra jdeme s kamarády na menší soirée, kde se budou hrát deskové hry, tak už se těším. A v sobotu je možná na obzoru další mezinárodní večeře, uvidíme :) A taky tu tento víkend začínají vánoční trhy a zrovna má být asi 17°, to bude docela vtipné. Mějte se krásně a užijte si dnešní článek!
Hello to all my lovely readers! Last two days were relaxing, on Sunday I just stayed in bed watching TV series and videos on YT and yesterday I did stuff for school. This week I'm presenting a project on International trade but next week things will multiply. From Tuesday to Friday, there's something every single day, oof. Tomorrow we're going to a little "soirée" where we'll be playing board games. And this weekend, the Christmas markets start. It's a pity that it'll be like 17°C, not really good for drinking Christmas punch and so on :D Have a good day and enjoy today's post!



V hlavních rolích - vínový lak od Coloramy, odstín 145, zlatý lak od Skinfood, odstín neznámý (kdyžtak recenze tady) a nálepky z bornprettystore.com
Jelikož je jeden pásek opravdu dlouhý, rozstříhla jsem si ho napůl a pak nalepila na nehet, vyšlo mi to na dva pásky nad sebou. S pásky se zachází dobře, k nehtu přilnou a drží, dokonce se ani neodchlipují na rozhraní nehtu a kůžičky, což se mi stává normálně. Nechtěla jsem je dávat na všechny nehty, takže jsem se rozhodla jenom pro prostředníček a prsteníček.
Nehty jsem přelakovala jednou vrstvou vínového laku a počkala, až lak trochu zaschne. Ne úplně, to bych pak pásky už těžce odlepovala. Připomínám, že podkladový lak ale musí být zaschlý perfektně, jinak se vám na pásky nalepí a strhnete ho spolu s nimi. A to přece nechcete :)
A tadá, tady už je výsledek. Pak už jen stačilo nehty přelakovat top coatem, mým oblíbeným Insta Dri od Sally Hansen a je hotovo. Mně se nehty líbí a myslím, že bych tento design mohla klidně zařadit do vánočních, zejméně kvůli barvám, které jsem použila. Někomu se možná nebude líbit, že zlatá a vínová místa nejsou stejně široká, mně to osobně nevadilo. I když příště zkusím na nehet nalepit jenom jeden pásek a uvidím, co z toho vznikne :)
Já každopádně děkuju stránce bornprettystore.com za poskytnutí pásků k testování, jsem s nimi spokojena. Pokud byste je chtěli také, najdete je TADY za cenu $1.58 a jak vidíte, vydrží vám pěkně dlouho, protože většina z vás si jeden pásek přestřihne ve dva. Nezapomeňte na slevový kupon DDJ61, který vám přinese slevu 10 %!

Budu se těšit na vaše názory a uvidíme se u dalšího článku :)
P.S.: Omluvte kvalitu fotek a taky záděr na mém ukazováčku, bohužel to nešlo nějak normálně "vyfotošopovat" :D

8 komentářů

  1. Moc by se mi to líbilo i v bílo-černé kombinaci :)

    Monča z Like Lady ♥

    OdpovědětVymazat
  2. Moc pěkný nailart, vůbec jsem nevěděla, že existuje taková šablonka na FM :-) a moc se mi líbí podzimní barevná kombinace.

    Maru UltimateChic

    OdpovědětVymazat
  3. To je hezke a určitě by byly fajn i jiné barevné kombinace:-

    OdpovědětVymazat
  4. Já jsem prezentovala ve škole dnes :). Kombinace je moc pěkná, taková vánoční
    Blog by Veru

    OdpovědětVymazat
  5. Vypada to pekne a je pravda, ze dychaji vanocni atmosferou. Ja bych priste ten zig zag pasek dala vertikalne, to by take nemuselo byt spatne ;-) bára.kára blog

    OdpovědětVymazat
  6. Kéž bych na to měla trpělivost/talent :)
    www.lettertomywardrobe.blogspot.com

    OdpovědětVymazat

Děkuju moc za každý komentář :)