Vánoční wishlist

Ahojte! Nějakou dobu jsem vás nechala bez článku, protože tento týden je pro mě opravdu šílený, snad nejhorší z celého Erasmu. Čtyři dny po sobě mám něco do školy, zítra to končí, tak už se těším na víkend! Naštěstí jsem zatím všechno dobře zvládla, tak mi držte palce na zítřek, prezentujeme ten projekt, na kterém pracuju v té "úžasné" skupince Francouzů... Jinak pro vás ani nemám nic nového, tak se vrhneme hned na článek, ve kterém vám ukážu, co si přeju na Vánoce :)

1. Lyžáky - Ty staré už jsou fakt příšerně staré, ani byste je nechtěli vidět! Mamka už mi sehnala nové, takže tento dárek už mám pod stromečkem jasný. Ještě by to chtělo nové lyžařské kalhoty a vlastně taky lyže, ale tak nemůžu mít všechno hned, že ano :D
2. Plech na muffiny a donuty - Muffinovej si přeju už dlouho, letos se po zhlédnutí příspěvku od Fresshion přidal na seznam přání i plech na donuty. Tady ve Francii mi pečení příšerně chybí (není tu trouba), takže vážně doufám, že je dostanu a budu v novém roce péct o stošest!
3. Foodprocessor - Ten už si přeju taky pěkně dlouho, nechápu, že ho doma prostě nemáme. Vždycky sleduju všechny ty smoothie, milkshaky, domácí pesta, domácí arašídové máslo, atd. se smutným výrazem ve tváři, takže Ježíšku, prosím prosím, tohle fakt chci!
4. Keepcup - Moc se mi líbí ten koncept, že si s hrníčkem přijdete klidně do oblíbené kavárny a řeknete si o kafe s sebou do něj. Konec kelímkům! A taky to vypadá sakra stylově, co si budeme povídat. Na stránkách milujito.cz mě zaujal tento černo-hnědý na cappuccino, mé nej kafe :)
5. Štětec na pudr - Ten spíš potřebuju než chci, ten můj starý už se při posledním čištění skoro rozpadl.. A taky už delší dobu zjišťuji, že mi obrovský štětec nevyhovuje, takže by to chtělo spíš menší. Pro Toma - já ti pak řeknu, jakej přesně chci :D
6. Šála - Jak se mi loni líbily kruhové šály, tak letos pokukuju po klasických, nejlépe takových jako na obrázku, tartanových s třásněmi. Ozvláštní každý outfit a navíc si je můžete zavázat nebo přehodit, jak chcete.

A to je vše, vážení! Letos nejsem nijak náročná a na Vánoce se těším spíš z toho hlediska, že konečně uvidím rodinu a budeme trávit čas spolu. Letos to holt vnímám úplně jinak než normálně :)
A na vás směřuje očekávaná otázka - co si letos přejete pod stromeček vy?
P.S.: Líbilo by se vám vidět vánoční TAG v mém podání?

8 komentářů

  1. Vendy, přesně, když si kruhovou obmotám dvakrát, tak mi táhne na krk a když třikrát, tak už v tom vypadám jak želva v krunýři :D
    Komodu bych si taky hrozně přála, tak celkově si vybavit pokoj úplně jinak, ale jak teď bydlím napůl v Brně a napůl doma, tak to nemá absolutně cenu, něco měnit a zařizovat. Počkám, až budu někdy ve vlastním :)
    Taky si to ještě "užij" v rámci možností, snad se z těch zkoušek nezblázníme!

    OdpovědětVymazat
  2. Ahoj,

    tyto články mě hrozně baví - jak ho psát, tak číst ostatních.. Akorát, že se už moc nemohu inspirovat.. Pár věcí na listě mám a už jsem dostala novou matraci na postel, takže si vyskakovat moc nesmím :-D ... Je mi jasný, že v tvém případě rodina bude asi na prvním místě :-) Přesto ti přeji, ať dostaneš vše ze seznamu :-)) Kdy se nakonec vracíš? :-)

    Měj se hezky a na zítra držím palce! :-)
    Skills of Art

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. Děkuju za všechny tvé milé komentáře, vždycky se zaraduju, když vidím komentář od tebe :) Vracím se 19.12. a jedu Studentem, do Brna dorazím tedy druhej den, tam zůstanu s přítelem a úplně domů jedu až 21., kdy si pro mě přijedou naši a naloží mě i se všema zavazadlama :D

      Vymazat
  3. Přesně tenhle typ šál jsem si taky přála a už mi dělají radost ve skříni! :)
    www.lettertomywardrobe.blogspot.com

    OdpovědětVymazat
  4. pekný wishlist, taký trochu nezvyčajný. Na iných blogoch totiž väčšinou vidim samé oblečko a kozmetiku a tu dokonca plech na muffiny, či lyžiarky. Pekne, tak snád si čo najviac z wishlistu pod stromčkom nájdeš :)

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. Já si raději to oblečení a kosmetiku koupím sama, má rodina na to vůbec není a netrefili by se mi do vkusu :D Na Vánoce si tedy většinou přeju praktické dárky. Děkuju :)

      Vymazat
  5. Krásný wishlist :) Keepcup bych si taky moc přála a šály a šátky jakbysmet :)

    Victoria´s Secret - Vánoční Giveaway

    OdpovědětVymazat
  6. na tyhle šátky jsem letos taky ujetá - jsou boží! :) vždycky skoro slintám, když ve městě potkám slečnu s krásnou šálou. ten plech na muffiny je skvělá věc, taky by se mi šikla.

    OdpovědětVymazat

Děkuju moc za každý komentář :)