September & october favourites (video)

Ahojte! Tak už nám tu začali topit, ovšem včera se solidně ochladilo (vytáhla jsem parku a kozačky), takže to ani nejde cítit, opravdu minimální rozdíl.. Tak uvidíme, jak to bude dál. Včera jsem taky měla ze dvou předmětů poslední přednášky, takže jsem si sehnala od Frantíků zápisky a napsala profesorům mail, jak to bude s mou zkouškou, jelikož mám jiné podmínky jako Erasmačka. Dnes ráno jsme ve zkratce prezentovali projekt, na kterém pracujeme ve skupině. Kdo jste četl článek o škole, víte, že práci ve skupině nesnáším. A určitě si ještě počtete o přístupu Frantíků a celkově jejich chování v dalším chystaném článku, to se těšte :) Ale dnes si dáme po dlouhé době video, kde sedím před foťákem a ukazuju vám moje oblíbence, tentokrát za dva měsíce!

Omlouvám se za kvalitu a zeslabený zvuk, bohužel kompakt je kompakt a nic s tím momentálně neudělám :( Takže si zesilte hlasitost naplno, ať mě slyšíte, uvařte si čaj nebo kávu a pojďme na to!
A pak mi napište, co jste viděli v poslední době za filmy a jestli byste měli zájem o podrobnější článek nebo video o bretaňské gastronomii?

1 komentářů

  1. Máš pěkný svetr na sobě, sluší Ti to :) Líbí se mi ty obaly do Ziaji s kozí řady, je to takový srandovní :). Díky za tip na oční krém. Já doma mám tu micelárku od Mixy (teda teď taky doufám, že je to micelárka :D), ale je super. Crossbody je krásná a chlupatou vestičku bych taky brala. Na 100-letýho staříka se chci podívat :). Tak to já když mám čas, tak se koukám na moje oblíbené Zoufalé manželky :D
    Blog by Veru

    OdpovědětVymazat

Děkuju moc za každý komentář :)