Vlog #7 - Technické zázraky z Rennes

Ahojte! Týden s miláčkem ubíhá jako splašený, včera jsme zůstali v Rennes, ukázala jsem mu všechno možné po městě a podívali jsme se i do dvou muzeí. Večer jsme si pak udělali značně gurmánský a koupili si krevety, sýry a parmskou šunku a k tomu pěkně víno. Taky jsme se mrkli na film Šestý smysl, který se mi líbil, ale tak nějak jsem od toho čekala víc. Dnes jedeme do St Malo, opět využijeme spolujízdy, protože to je tady zkrátka nejlevnější :)  Napište mi, jak se máte vy a já se zase brzy ozvu!

Dnešní vlog je úplně jiný než ostatní, není totiž cestovatelský, ale ukážu vám v něm dvě věci, které mě na Rennes totálně dostaly. Jsem zvědavá, co na to řeknete :)

4 komentářů

  1. No ja nemám slov:D kedy bude toto u nás?:D

    OdpovědětVymazat
  2. Týjo, to je super :D :D a vypadá výborně, dala bych si pizzu. A s tím metrem je to taky super :)
    Blog by Veru

    OdpovědětVymazat
  3. ta pizza mašina je ale docela geniální výmysl :D teď mam na ni akorát chuť :/ :D tyhle ochranné dveře na metro jsem viděla už i v Paříži, je to fakt chytrá věc.

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. Haha, je to skvělý, hlavně to, že to funguje 24hod denně. Tady totiž v noci není nic otevřený, zhola nic, takže pokud máš po kalbě hlad, tohle přijde vhod :D A jo, v Paříži jsem ty ochranný dveře taky viděla, ale nejsou všude. Tady je máme úplně všude a je to super, miluju to metro tady!

      Vymazat

Děkuju moc za každý komentář :)