Erasmus trip #4 - Fougères

Ahojte! Dnes se bez nějakého většího povídání pustíme rovnou do článku, fotek je opět hodně, takže se máte na co dívat :)


Můj další výlet směřoval do Fougères, malého městečka kousek od Rennes, kde se nachází největší středověká pevnost v Evropě. Jeli jsme autobusem, který nás dovezl přímo k pevnosti, takže tam jsme začali. Zaplatili jsme si 5 euro, dostali audio guide a šli jsme se procházet po hradbách a točitých schodech ve věžích.


















 Dobře, fotek hradu bylo dost :) Tady vidíte typické bretaňské menu, galette (slaná palačinka, tahle "complète" je se šunkou, sýrem a vejcem), miska cideru (jojo, miska, normálně nepijou ze skleniček) a na závěr crepe, sladká palačinka. Za tu cenu ať si políbí prdel šos, ale ten jejich bílý vysoký čepec mě nepřestává fascinovat :D
 Tady do toho podniku vpravo nikdy nechoďte v době oběda, pokud si chcete dát jenom kafe. Takový kyselý ksicht té "servírky" jste ještě neviděli! Kdybysme si všechny daly jen kafe, neřeknu ani slovo, ale některé z nás si daly i palačinku, tak jako.. Ale měli tam hezký záchody :D
 Jedna makro fotka s pavoučkem :)
 Popršené ulice, ale to ten déšť byl ještě v pohodě..


 Jů, přírodní sovička :)

 Další makro, tentokrát s včelou a trochu víc umělecká :)
 Art mural, měl by to být takový optický klam, určitě to znáte :)
Pak to může vypadat, že si hladíte kočku a přitom jenom šaháte na zeď :) Tady už mám fest zmoklé vlasy, více se dozvíte ve vlogu, který už připravuju.

Tak jak se vám z fotek líbí Fougères?

6 komentářů

  1. Moc pěkné fotky :), líbí se mi ten optický klam s kočkou, to je super a taky ta fotka s včelou se Ti povedla. Sluší Ti to a ten puntíkatej batoh je hezkej
    Blog by Veru

    OdpovědětVymazat
  2. hey já nevím, ale poslední dobou jsem si všimla, že používáš sprostý výrazy a asi je to cool, ale myslím, že se k tobě (tvůj blog sleduji dlouho) vůbec nehodí a toto je fakt mimo vůči tvé osobnosti nebo jsi snad zesprostla? z ničeho nic?

    p.s. jo jo je mi jasný, že taková prostě seš a že se nehodláš měnit blah blah

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. To jako vážně? Kvůli slovu prdel? Nejsem si vědoma toho, že bych jinde ve článku použila horší slovo.. Takže mi to nepřijde a jo, přesně, jsem taková - nemluvím jako dlaždič ale sem tam si samozřejmě zanadávám a bylo to tak vždycky, nijak jsem se nezměnila..

      Vymazat
  3. veľmi pekné fotky :)

    www.beautiful-savage.blogspot.sk

    OdpovědětVymazat
  4. zase naprosto impozantní památka :) ta pomalovaná zeď je vážně povedený kousek!

    OdpovědětVymazat

Děkuju moc za každý komentář :)