Water transfer nail sticks from BPS

Ahojte! Od včerejška mám úspěšně založený účet v bance, který jsem potřebovala kvůli příspěvku na bydlení od fr. vlády. O příspěvek mám tedy už také požádáno, jen jim ještě musím dodat nějaké dokumenty. A pak stačí čekat a čekat a čekat a možná se kolem Vánoc dočkám nějakých peněz :D Aneb francouzská administrace. Včera jsme ještě byly s Anet v Ikei, potřebovala jsem prkénko a vařečku, to už jsou snad poslední nutné věci. Kdybyste věděli, kolik peněz už jsem tady utratila.. ale říkám si, že to jsou ty prvotní výdaje a teď už to bude fajn :) A jak se máte vy? Povídejte, těším se na vaše komentáře. Ale teď už k tématu dnešního článku:


Když mi ze stránky bornprettystore.com přišly tyto nálepky (nevybrala jsem si je, takže jsem nevěděla, že mi přijdou), byla jsem k nim dost skeptická. Zaprvé se mi nelíbil ten vzor, sice mám květinové vzory ráda, ale tento je na mě až moc kýčovitý. A za druhé mě zarazilo, že se to aplikuje systémem "water transfer", který všichni známe z dětských tetovaček, které byly vždycky ke žvýkačkám :) Ale tak jednoho dne jsem se pustila do aplikace a teď vám chci povědět, jak to dopadlo.
 Jak vidíte, tak nálepek je jenom 10, tudíž pokud to poserete pokazíte, tak prostě máte smůlu. To mi přijde dost blbé, mohli tam dát aspoň dvě náhradní! Zadruhé, ty nálepky nebudou sedět každému. Já mám docela velké nehty a na palci mi chybělo pár milimetrů z každé strany.. Naopak na prsteníčku a malíčku to všemožně přečuhovalo. A u každého nehtu jsem musela přebývající část opilovat, což byl občas dost boj.. Samotná aplikace je ale dost snadná, odstřihnutou nálepku namočíte na pár sekund do vody, sloupnete ji a přenesete na nehet. Vysušíte utěrkou nebo nějakým ubrouskem, pořádně to na nehet přitlačíte a necháte zaschnout. Pak to přetřete bezbarvým topcoatem a nechátě pořádně zaschnout.
 Mně se podařilo nalepit si levou ruku, docela jsem u toho nadávala, protože občas se mi prostě kousek té nálepky utrhl (na fotkách to je dost vidět na prsteníčku a ukazováčku). Ale ve výsledku to zas TAK špatně nevypadalo. Asi bych to vydržela mít na nehtech jeden den, abych viděla, jestli to vydrží nebo ne. Tak jsem si řekla, že se teda poperu i s pravou rukou..



A dopadlo to nějak takto! Když jsem si palec přetírala top coatem, zůstal mi kus nálepky přilepený na štětečku! Takže je vám jasné, že to byl konec, protože jsem neměla možnost to nijak opravit.. Nasrala Naštvala jsem se a všechno to odlakovala. Bonus - ještě k tomu všemu to šlo hrozně blbě odlakovat.
Takže za mě velké NE, tohle vám rozhodně nedoporučuju, ruce pryč od podobných nálepek..
Pardon, ale hodnocení je 0 bodů z 10 možných, není nic, co by na těchto nálepkách bylo dobrého..

Nicméně, pokud byste si chtěli z BPS objednat cokoliv jiného (a že tam mají skvělé věci), nazapomeňte využít slevový kód na 10% slevu:

10 komentářů

  1. na mě tohle působí dost kýčovitě

    OdpovědětVymazat
  2. i tak to vypadá docela pěkně na nehtech :) jen ten vzor je vážně trochu kýčovitý :/

    OdpovědětVymazat
  3. taky by mi z toho asi ruply nervy :D

    OdpovědětVymazat
  4. No to máš pravdu, to bych musela pořád chodit v černobílé, aby se to s ničím nebilo.. Přeju, ať se brzy uzdravíš a můžeš si užívat podzimního počasí :) Haha, to teda děkuju, ale jako taky si ve skrytu duše přeju, aby už tady zapršelo a já mohla vytáhnout tu parku a holínky! Ale zatím si tu užívám nadále sluníčka, i když už se dost ochladilo.

    OdpovědětVymazat
  5. Když ty vzory vypadají tak krásně, ale teda asi byla byla taky nas...á :-))

    OdpovědětVymazat
  6. Však já to myslela v dobrém, samozřejmě :-)) No, tady už si ráno beru teplý šátek a kabát a je mi akorát.. snad se to zase trošku srovná :-)

    Skills of Art

    OdpovědětVymazat
  7. Na nehtech to nevypadá tak hrozně, ale nekoupila bych si je ;) bára.kára blog

    OdpovědětVymazat
  8. To je teda propadák... Ale já upřímně nemám ráda nálepky na nehty od jakéhokoli výrobce, s jakýmkoli motivem. Vydrží mi to tak dvě hodiny s tím, že už od začátku to vypadá hrozně :D

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. Taky obecně jakékoliv nálepky nemusím, u těchto se jenom potvrdilo, proč :D

      Vymazat

Děkuju moc za každý komentář :)