Vlog #3 - Mont Saint-Michel

Ahojte! Včera jsem byla na další akci ESN, kde se pořádal i kvíz se znalostmi Francie. Sice jsme nevyhráli, ale bylo to docela fajn. Ale pořád si nemůžu zvyknout na tak šíleně drahé pivo, vážně si toho važte, že jste v ČR :D Dnes mám opět ryze školní den, už jsem ráno měla angličtinu a potom dvě hodiny ve fránině. Zítra mi začíná seminář, kde budeme pracovat na projektu, tak se seznámím konečně s Francouzema! Držte palce. No a jelikož se už i tady dost ochladilo, tak se dneska prostřednictvím nového vlogu vrátíme pěkně zpátky do soboty, kdy ještě svítilo sluníčko a já si užívala kraťase. Tak pojďme na to :)

Doufám, že se vám vlog bude líbit! Už se těším na vaše komentáře :)

9 komentářů

  1. Dobré video :-) U Báry jsem četla, že jste na to měli jen 2 hodiny, což je tedy docela (dost) málo, že? ... Snad příště zastihnete příliv, ale zase projít se po "dně" oceánu, to je docela fajn zážitek :-)) Dobře, že se krytka našla, vždy jsem si na ni dával pozor, teď už mám naštěstí foťák s krytkou na šňůrce :-))

    Měj se,
    Skills of Art

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. dvě hodiny jsme měli na Pointe du Raz, Anička je napřed, u mě se Mt. St. Michel teprve objeví ;-) Na tuhle perlu jsme měli pět hodin :-)

      Vymazat
    2. Jee, Baru, předběhla jsi mě :D Přesně tak, na Michela jsme měli 5hod a bylo to naprosto dostačující :)

      Vymazat
  2. Dík za komentář u mě na blogu! :) Také se těším až si víc počtu u tebe o Bretani!

    OdpovědětVymazat
  3. Příliv nepřišel, my odcházíme :D :D

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. Haha, to zní nějak moc poeticky, v tu chvíli jsem si to neuvědomila :D To bylo jako Čekání na Godota :D

      Vymazat
  4. To je krása :).Pěknej vlog. PS: Ještěže mě pivo nechutná :D
    Blog by Veru

    OdpovědětVymazat
  5. téda - to muselo být schodů, krásný výhled :) s krytkou mám také neustále nějaký problém, protože ji stále ztrácím. už ji ani nenosím :D

    OdpovědětVymazat
  6. Historka s krytkou nejlepší :D Jinak teda Mont Saint Michel předčil má očekávání. Je to tam úžasné! :-) Hrozně bych se tam chtěla jet podívat :-)

    OdpovědětVymazat

Děkuju moc za každý komentář :)