Spotřebováno - červen, červenec, srpen 2014

Ahojte! Včera jsem byla poprvé ve škole, na 2 dvouhodinovkách ve fránině, šlo to líp, než jsem čekala :) Rozuměla jsem naprosté většině věcí a potom jsem i mluvila s profesorem, který mi řekl, že mluvím dobře na cizinku (a podle přízvuku si myslel, že jsem Španělka :D). Tak jsem ráda a doufám, že to bude jenom lepší a na konci na ústní zkoušce ze sebe něco vymáčknu. Dnes mě čeká další zařizování, protože včera byly nějaký problémy s tím, že ještě nejsem zapsaná v systému.. A večer pořádá Anička (ta slečna, se kterou jsem sem jela) kolaudačku bytu a pak jdeme všichni na první Erasmus party, yaaay :) A jaké máte plány na dnešek a víkend vy?

Slíbené spotřebováno je tentokrát docela dlouhé, nahromadilo se mi moc věcí. Tak si to užijte! A na další video se těšte zase brzo, mám rozstříhané oblíbence a pak bude konečně i první vlog z Rennes :)

5 komentářů

  1. No vidíš to, jak seš šikovná :). Párty si užijte. Z výrobků jsem zkoušela jen ten sprcháč od Dermacolu, jinak nic
    veru-life.blogspot.cz

    OdpovědětVymazat
  2. Paráda, vsadím se, že se Ti z Rennes ani nebude chtít zpět... :-) Ačkoli, rodina a přítel.... :-)))
    Z kosmetiky zrovna teď používám šampon Timotei :-))

    Měj se hezky,
    Skills of Art

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. Zatím se to ve mně právě dost mele, ty pocity, že mi chybí přítel a rodina a na druhou stranu to, že si to tady začínám užívat víc a víc! Tak snad to druhé brzo převáží :))
      Taky se měj krásně!

      Vymazat
  3. mamka si koupila sprcháč s tou vůní hroznového vína & limetky a vždycky se s ním potají myji, protože ta vůně je opravdu nádherná :)

    plánuješ v Rennes točit videa, Ani? :)

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. To se ti vůbec nedivím, vážně to voní nádherně!
      A ano, dnes publikuju první vlog odtud a zítra jedu na první výlet, takže taky budu natáčet vlog. Takováto klasická videa jako oblíbenci a spotřebováno budou asi minimálně, ale ty vlogy plánuju často :)

      Vymazat

Děkuju moc za každý komentář :)