Puma Time to play fragrances (for her&him)

Ahojte! Včerejší den jsem strávila na cestách, už jsem vám to psala. Poprvé v životě jsem viděla oceán a bylo to nádherný. Už mám i připravené fotky, takže se na ně těšte buď zítra nebo v úterý. A natáčela jsem i vlog, ten tu bude taky co nejdřív :) Dnes jsem konečně vyzkoušela naši pizza mašinu, kterou máme na kampuse a pizza nebyla vůbec špatná. Ale pořád nevím, jak to sakra funguje :D Pak jsme byly s holkama ještě na pikniku, odpoledne jsem skypovala s mamkou a Tomáškem a dnes večer to vidím na nějaký film konečně. A co vy, jak jste si užili víkend?


Když mi v mailu přistála nabídka otestovat nové vůně Puma, zaujalo mě hlavně to, že mi pošlou i pánskou vůni, tudíž ji může testovat přítel. Tak jsme do toho šli a už ji nějaký 3. týden oba používáme (i když každý v jiné zemi). Nové vůně Time to play se inspirují barvami typickými pro značku Puma - červenou a bílou. V tiskové zprávě, kterou jsem dostala, jsou tyto barvy i na flakoncích, v reálu bohužel ne. Tak nevím, jestli to mám jenom já jako testovací nebo nakonec ty barvičky nebudou vůbec? Těžko říct :)
Složení dámské vůně:
HLAVA: červené ovoce, zelené mango, limetka
SRDCE: tiare (aromatická květina rostoucí jen na Tahiti), lilie, růže
ZÁKLAD: santalové dřevo, ambra, pižmo
Složení pánské vůně:
HLAVA: citrusový mix, akord deště, bazalka
SRDCE: kadidlo, ananas, meloun
ZÁKLAD: pačuli, labdanum (pryskyřice z keřů cistu labdanového), cedrové dřevo, pižmo
Dámská vůně je hodně svěží, sice je z ní cítit zmíněné ovoce a květy, ale není to nijak intenzivní. Obecně jsou PUMA vůně takové sportovnější, tato není výjimkou. Co se týče výdrže, není nijak ohromující, cca ty 2 hodiny na sobě vůni cítím, pak už je potřeba se navonět znovu. Je to i tím, že to je pouze toaletní voda, ne parfémovaná a už vůbec ne parfém :)
Pánská vůně je svěží, toaletní voda, která mi svou dřevito-citrusovou vůní evokuje pocit dynamična a pohybu. Už samotný emblém značky Puma svým logem skákající šelmy v člověku vyvolává pocit, že se s touhle kočkou nudit nebude. Toaletní voda Time to play jde k tomuto symbolu ruku v ruce a řadí se tak mezi další, sportovně laděné vůně. Výdrž téhle toaletky se po aplikaci na kůži pohybuje kolem 1-1,5 hodiny. (Tohle ze sebe přítel vyplodil, poprosím vás o potlesk. Mohl by z fleku psát recenze, že? :D)
Zbývá dodat cenu, dámskou vůni 20ml seženete za 330Kč a pánskou vůni 25ml (pořád mi nejde do hlavy, proč toho chlapi mají víc) také za 330Kč. V prodeji budou i 40ml a 60ml toaletky, taky deospreje a pro pány i aftershave.
Já bych řekla, že je to příjemná vůně za příjemnou cenu, kterou seženete lehce v drogeriích. Konečné hodnocení je 7 bodů z 10 možných.
Slyšeli jste už o těchto nových vůních? Jste fanoušky vůní jako Puma, Adidas, Mexx, apod.? Nebo máte raději dražší, ale výkonější parfémy? Dejte mi vědět váš názor v komentářích :)

10 komentářů

  1. taky si pamatuji na svůj první oceán :) byla jsem malá, takže je to dávno, ale já si to pamatuji úplně živě...a taky tu vůni...prostě ten dokonalý, čerstvý vzduch ach ♥
    co se týká pizza mašiny...he? co to? :D to je nějaký stroj, který pizzu dělá v přímém přenosu jakože? :D
    a k samotnému hlavnímu obsahu článku...mám moc ráda Tvé recenze, vždycky zhodnotíš a stručně povíš přesně to, co člověk potřebuje slyšet :)

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. Já vždycky byla jenom u moře právě! Jojo, ta vůně a čerstvý vzduch, všude rackové - nádhera :)
      Pizza mašina tady funguje nonstop a udělá ti pizzu za 3 minuty, vybereš a za chvilku ti vyleze pizza v krabici :D Natáčela jsem to, takže to taky bude v jednom z příštích vlogů :D
      A děkuju, o to se přesně v těch recenzích snažím.

      Vymazat
  2. Od Pumy jsem měla parfémovanou vůni. Už ti nepovím co to bylo jen vím, že krabička byla sytě růžovo-fialová. Byla jsem spokojena, jak sama píšeš vůně jsou spíše sportovnější. Jinak pizza machine byla i u nás v Opavě, možná ještě je. Věřím, že na koleji je to nejvděčnější.

    OdpovědětVymazat
  3. "pizza stroj" mám kousek od domu v obchodní zóně a taky to prostě nechápu :-D Měla jsem nějakou sýrovou a moc mi chutnala... Oceán jsem já viděla poprvé z letadla, takže jsem bohužel čistou vůni, jak píše Peťul nade mnou, hned napoprvé necítila.. Ale bylo to krásné... Sportovní vůně kupuji spíš mužské části rodiny a příteli, sama ocením raději kvalitnější parfémy.. :-) A recenzi od Tvého přítele tleskám! :-) :-D

    Měj se krásně,
    Skills of Art

    OdpovědětVymazat
  4. Vypadají dobře :))

    http://www.style-and-smile15.blogspot.cz/

    OdpovědětVymazat
  5. od pumy jsem nikdy žádnou vůni neměla a asi na tom nechci nic měnit

    OdpovědětVymazat
  6. Tomáš to napsal skvěle, tleskám :). Taky nechápu, že chlapi mají vždycky ty vůně větší :D. A pizza stroj bych chtěla vidět :D
    http://veru-life.blogspot.cz/

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. Že? Teď jsem nedávno viděla recenzi na vůně Mexx u Marti Bechyňové a taky ta pánská byla větší :D A pizza stroj uvidíš přímo v akci v jednom z chystaných vlogů :)

      Vymazat
  7. skvělé a dostupné vůně :) já od Pumy také měla jednu a voněla krásně!

    OdpovědětVymazat
  8. Na vůně od Pumy jsem slyšela jen chválu, musím vyzkoušet. Teď jsem si koupila hodinky Puma http://www.brawat.cz/puma-hodinky/, tak ať ladím :-D

    OdpovědětVymazat

Děkuju moc za každý komentář :)