L'oréal micelární voda Skin Perfection

Ahojte! Včera jsem měla dost náročný den. Ráno informační schůzka, kde jsem poznala svoji sousedku z koleje (dobrá náhoda, že bydlíme naproti sobě a chodíme na stejnou fakultu!), potom jsme šly poprvé do menzy na oběd (jo, na to jídlo si zvyknu brzo), vyřídily jsme si kartu na metro a busy a já pak večer ještě jela do Ikei, koupit si ty lůžkoviny. Takže dneska už se mi spalo překrásně :) Dnes je na programu zřízení pojištění pokoje, které je bohužel povinné, taky musím zaplatit nájem a vratnou kauci a odpoledne si konečně pojedu udělat pořádnej nákup jídla. A jak se máte vy? :)

P.S.: Kdybyste si našli čas, kamarádka soutěží TADY o zájezd do Francie. Fotka č.1, hlasování je dole pod všemi fotkami. Díky :)


Tuhle micelárku od L'oréal mám doma už pořádně dlouho (taky už je skoro vypotřebovaná). Takže to po recenzi už přímo volalo. Myslím, že micelárku nemusím nijak dlouze představovat, zná ji už asi každý, kdo aspon trochu čte blogy a navštěvuje drogerie. Odličuje makeup a zklidní plet v jednom kroku, je hypoalergenní a vhodná i pro citlivou plet, není parfemovaná.
Jak vlastně micelární vody fungují, si můžete přečíst TADY u Plum, je to docela vtipně podaný článek, který splní svůj účel - informuje. Já se toho dozvěděla spoustu nového :) Zpátky k L'oréal micelárce - makeup mi odlíčí naprosto bez problému, i linky, dokonce i voděodolné. V očích neštípe, na obličeji je příjemná a nezanechává jej ulepený.
Jediný problém, co s ní mám, je otvor a dávkování. Díra je trochu větší než by mi vyhovovalo, takže ze začátku mi vody vždycky vyteklo více, než bych chtěla. Ale naučila jsem se to korigovat, takže to už není žádná tragédie. Micelárku mám doma zhruba půl roku, používám ji denně, výdrž má tedy dost solidní.
Cena se pohybuje okolo stovky, já ji kupovala za 119Kč.
Když to shrnu, v podstatě jí nemám co vytknout. Tudíž 9 bodů z 10 možných, kdyby měla lepší to dávkování, dostala by plný počet :)

10 komentářů

  1. No tak to ji máš dlouho, já teďka mám micelární vodu od Eucerinu, používám ji tak max. měsíc a už jsem v půlce, ta ubývá hodně rychle. Tak ať Ti jde všechno vyřizování a líbí se Ti tam :)
    veru-life.blogspot.cz

    OdpovědětVymazat
  2. Po téhle micelárce už pošilhávám dlouho, snad se k ní dostanu :-) Měj se pěkně, skills-of-art.blogspot.com

    OdpovědětVymazat
  3. Tuhle micelárku mám moc ráda! :)
    chickflickcherry.blogspot.cz

    OdpovědětVymazat
  4. Tahle je fajnova, nemam ji co vytknout, ale Bioderma Sensibio je jen jedna. :) A pul roku vydrz? To je teda neco, ale predpoklad, te se pul roku neodlicujes jen s ni nebo jo?

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. To ne no, měla jsem ji v Brně přes týden a o víkendu jsem se doma odličovala něčím jiným. Ale i tak, 5 dní v týdnu :)

      Vymazat
  5. tuhle micelárku jsem si dost oblíbila :)

    OdpovědětVymazat
  6. já ten otvor úplně nenávidím :D vždycky se mi to někam vyleje! jinak je fajn, ale tu od Garnier mám mnohem radši :)

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. Já už si zvykla :D Ale tu od Garnier hodlám vyzkoušet hned, jak se vrátím do Čech, tady mám s sebou Mixu, tak tu předpokládám dopotřebuju. A zatím mi taky dost vyhovuje :)

      Vymazat
  7. S micerálkou jsem taky spokojená, viděla jsem ji poprvé u tebe. Zrovna mi docházela osvědčená Mixa, takže jsem šáhla po L´oreál a jsem spokojená. S otvorem mám stejný problém, občas toho vyteče víc než by mělo. S výdrží jsou koukala, pak jsem si přečetla komentáře pod článkem, že kombinuješ. :D Uvažuju co dalšího vyzkouším.

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. A já mám zrovna tu od Mixy, vzala jsem si ji s sebou. Taky jsem s ní zatím spokojená :) Až přijedu, tak chci vyzkoušet tu velikánskou micelárku od Garnier, tak jdi taky do ní!

      Vymazat

Děkuju moc za každý komentář :)