Photos from Barbora S. photography

Ahojte! Dnes mám v plánu natáčet slíbené video o Erasmu, mám k tomu sepsané podklady (4 A5ky), tak snad jsem na nic nezapomněla a vám to bude k užitku :) Taky brzo čekejte haul, tentokrát ve formě videa, protože se mi zkrátka chtělo to natočit. Jo a taky se chystá MEGA spotřebováno, věci za čtvrt roku, nastřádalo se toho opravdu požehnaně, takže to bude asi dlouhé. Následovat budou samozřejmě oblíbenci, takže jak vidíte, tohle období je na videa velmi plodné. Chci to všechno stihnout, než odjedu, že jo. A jak se máte vy? :)































Už dlouho jsme si s Tomem říkali, že chceme nějaké společné fotky. A taky se nám už hodně dlouho líbí tvorba Barči, která má na FB stránku Barbora S. photography (kdo sledujete Sáru Soškovou nebo Peťu Červíkovou, asi už jste její fotky viděli, fotí krásně!). Takže jsme to spojili dohromady, Báru požádali, jestli by za námi nepřijela do Kroměříže (je ze Zlína), ona souhlasila, strávila s námi skoro 3 příjemné hodiny a vzešlo z toho těchto 15 fotek. Teda, fotek z toho vzešlo víc, ale těchto 15 jsme dostali už ve finální podobě :) My jsme výsledkem uchváceni a některé fotky už máme vytisklé, já si je beru s sebou do Francie, abych se měla na co dívat, až mi bude smutno a Tom si je vystaví v Brně.

Barčo, jestli to čteš, děkujeme. Pokračuj dál v tomto úžasném focení, děláš to sakra dobře :)
A vy, kdo jste ze Zlínského kraje, už se pomalu k Báře objednávejte, stojí to za to, no ne? Napište mi, jak se vám tyto fotky líbí, budu se těšit na vaše názory!

22 komentářů

  1. Ta fotka, jak ležíte v trávě, ty se díváš do objektivu a Tom na tebe je úplně kouzelná! :) Mám nutkání si ji stáhnout a zařadit mezi oblíbený obrázky :D Je jak z nějakýho filmu:)

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. Přesně, ta je uplně dokonalá :)

      Vymazat
    2. Holky, ta je taky moje nejoblíbenější :) Děkujeme!

      Vymazat
    3. souhlas, je snad úplně nejlepší ze všech fotek! :) Bára je vážně talent :)

      Vymazat
    4. ta je úplně perfektní:)) a máš na těchhle fotkách i krásné outfity, nejlepší je ten s vínovou sukní:)

      Vymazat
    5. Díky, taky jsem ty outfity pečlivě vybírala, tak jsem ráda, že se líbí :)

      Vymazat
    6. musim se připojit, je nádherná!!!!!!!! :D úplně jsem se nad ní zastavila s myšlenkou "tuhle fotku chci s přítelem taky!" :D :)

      Vymazat
  2. O jjeích fotkách jsem také už slyšela! :)))) Ty vaše fotky jsou velice povedené moc Vám to s Tomem sluší :)))

    http://www.style-and-smile15.blogspot.cz/

    OdpovědětVymazat
  3. nádherné fotky .. Moc Vám to sluší :) a velmi talentovaná fotografka .. franckovaveronika.blogspot.cz

    OdpovědětVymazat
  4. Nádherné fotky, tak moc Vám to spolu sluší! :)
    veru-life.blogspot.cz

    OdpovědětVymazat
  5. nádherné fotky !!!!
    a hlavně - hrozně vám to spolu sluší :-)

    OdpovědětVymazat
  6. Krásné fotky, nejvíce se mi líbí ta druhá a ta, jak spolu ležíte v trávě, z fotek úplně sálá ta láska!:) Ve Francii se ti bude asi hodně stýskat co? Plánuješ přijet domů dřív jak na Vánoce, nebo že by za tebou přijel Tom na "výlet"?:)

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. Přesně tyto dvě jsem si taky nechala vytisknout, taky se mi líbí nejvíc :) Ano, to bude, zatím jsme byli od sebe nejdéle měsíc a půl. Já domů přijet neplánuju, ale Tom určitě výlet plánuje, na přelom října/listopadu. Francouzi mají týden volna, takže já budu mít taky, Tom přijede a budeme spolu cestovat. Takže se uvidíme po 2 měsících, tak snad to přežijeme to odloučení :)

      Vymazat
  7. to jsou tak nádherné fotky! viděla bych je na plakát k nějakému romantickému filmu :)

    OdpovědětVymazat
  8. Jste nádherní ! :) Fakt jak z nějakého filmu, paní fotografka je moc šikovná !

    Jinak ti teda závidím takhle užité prázdniny, Londýn, Bruggy a teď odjíždíš do Francie, no ty si žiješ :) Věřím, že odloučení s Tomem určitě zvládnete. Ať ti to tam všechno vyjde jak má ! :) Já se o prázdninách pořád nudím doma nebo v práci, někam bych taky vyrazila, ale holt není s kým. Co nadělám :D

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. Jee, děkuju Moni, jsi moc hodná :) Tyto prázdniny byly moc super, ještě na Colours jsi zapomněla :D Ale věř, že jsem měla hodně flákacích dní, které jsem promrhala doma, přitom bych taky nejradši někam šla, ale nebylo s kým. Takže chápu, jak se cítíš :)

      Vymazat
  9. Moc hezké fotky. Nejvíc se mi líbí ta druhá a hlavně ta, jak ležíte, a Tom se na tebe dívá, ta je famózní!

    OdpovědětVymazat

Děkuju moc za každý komentář :)