London calling - part 2

Ahojte! Tak už jsem z Brna zase doma, včera jsme s Tomem byli v jednom novém brněnském baru, který se teprve bude otevírat. Napíšu vám o něm pár řádek na FB, neměla jsem s sebou zrcadlovku, a tak by to na článek nevydalo, navíc bez fotek to není ono. Dnes pokračujeme v krasojízdě Londýnem, nechtělo se mi čekat do zítřka, když mám fotky přichystané. Pozítří se těšte na chystaný vlog, potom je v plánu jedna mandlová recenze a taky vám ukážu fotky od jedné moc šikovné fotografky :) Mějte se krásně!



Tower Bridge, fakr krásnej most :)

Doky sv. Kateřiny s jachtama
Krásný Tower s vysázenými (fajn, umělými) máky

St. Paul's Cathedral

Millenium Bridge, kde se natáčel Harry Potter a vzadu opět St. Paul's

Shakespearovo Globe Theatre
Ta nejvíc pravdivá moudra, která jsem z cest posbírala. No řekněte, není to dokonalý? :D
A tady už jedeme na London Eye. Věděli jste, že motor a nějaké další součástky vyrobila česká Škodovka? :)
Pohled na The Chard (Střep), nejvyšší budovu v Londýně. A jo, je to dostavené, ten vršek takto má vypadat :D
Ten výhled z London Eye opravdu stál za to!


Fish & chips nesmělo chybět, chutnalo mi to rozhodně víc než polévka Pho :D
Tower Bridge podruhé, tentokrát z lodě, kterou jsme se plavili směrem ke Greenwichi.
Ta mini bílá budova uprostřed, The Mayflower, stojí na místě, odkud vypluli v roce 1620 Pilgrim fathers do Ameriky :) A všichni jistě víte, že jejich lod se jmenovala právě Mayflower.
Greenwich

Zajímavý prvek před Národním muzeem námořnictví
Jeden na západní, druhý na východní polokouli, ale stále spolu ♥

Úžasně krotké veverky v Greenwichských zahradách, když jste pro ně měli buráky, tak fakt přišly až k ruce :)
A ukončuju to já s krásnou fontánkou v pozadí :)

Doufám, že i poslední várka fotek se vám líbila. Psali jste mi, že jsme toho stihli vidět fakt hodně, a to je pravda. Jeli jsme s cestovkou ABC Tours ze Znojma a její služby můžu rozhodně doporučit. Měli jsme skvělého průvodce i super vtipné řidiče, všechno jsme krásně stíhali a ani jsme nebyli unavení. Minulý rok v Paříži jsme se na hotel vraceli okolo 9-10hod večer a vždycky jsme padli únavou hned do postele. Tady v Londýně jsme byli na hotelu mezi 6-7hod, viděli jsme toho i tak dost a stačilo :)

Napište mi, jestli raději cestujete sami, na vlastní pěst nebo volíte cestovní kancelář?

17 komentářů

  1. Nádherné fotky:-) Tower brigde je opravdu nádherný a pohled z oka je taky skvělý:-))

    OdpovědětVymazat
  2. Skvělý fotky, hrozně se mi líbí ty budovy, miluju tenhle styl :-)

    OdpovědětVymazat
  3. Super fotky .. krásná je taky s těma polokoulema..:)) Jojo, Londýn je nádherný:))) Veverky v zahradách naprosto zbožňuju :D:D Z.

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. ...Jo a ještě jsem se chtěla zeptat, vy jste tam jeli autobusem?? :) Z.

      Vymazat
    2. Jojo, autobusem. Dalo se to zvládnout, jsme mladí :)

      Vymazat
  4. Ahoj,
    krásné fotky :-) Strašně vám to sluší na Millenium Bridge! ... Jinak s cestovkou ABC Tours jsem byla také v Paříži a letos chci jet i s přítelem. Musím říct, že na to, za jaké ceny jsou zájezdy, je to všechno strašně pěkně organizované.. :-)

    Jinak k veverkám, já když jsem jela do Anglie po druhé, tak jsem si už cíleně pro ně brala oříšky :-)) Fakt ke mě přišly a mám z toho super fotky a hlavně vzpomínky! :-)

    Hezký večer,
    Skills of Art
    skills-of-art.blogspot.com

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. Fotka na Millenium Bridge je super, jak vykukujeme jakoby z davu, vypadá to skvěle! Ano opravdu mají příznivé ceny a moc dobrou organizaci, myslím, že je nás hodně takto spokojených. Já už si příště oříšky taky vezmu, tam s těma pytlema buráků chodili všichni :D
      Díky za milý komentář, měj se hezky :)

      Vymazat
  5. Nádherné fotky, opět! :)))

    http://www.style-and-smile15.blogspot.cz/

    OdpovědětVymazat
  6. překrásný fotky, muselo to být užasné:) strašně ráda bych se tam podívala♥

    OdpovědětVymazat
  7. Na výlety do ciziny jsem zatím jela vždy jen s cestovkou, po ČR sama :) Fotky máte NÁDHERNÉ, fakt jste toho viděli spoustu. U Tebe na blogu jsem viděla ty nejhezčí fotky z Londýna!
    veru-life.blogspot.cz

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. Páni, tak to teda moc děkuju, jsem ráda, že se vám fotky tak líbí :) Já mám právě většinu kamarádů, kteří si koupí sami letenky i ubytování a jedou na vlastní pěst. My taky zatím vždycky jeli s cestovkou, tak si říkáme, že příští rok bychom to mohli zkusit sami a uvidíme :)

      Vymazat
  8. Z tech tvych fotek se mi londyn libi vic, nez ty bruggy, i kdyz ty byly uplne kouzelne :) doufam, ze se tam taky brzy vypravim. A jsem rada, ze se ti dovolenka libila a uzila sis to. Myslim, ze poznat kus sveta a nejake zakladni evropska mesta je vic, nez se vyplacnout nekde na plazi.

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. Vážně, až tak se fotky povedly? Tak to jsem moc ráda :) S tvým názorem se plně ztotožnuju, na to vyplácnutí se na pláži bude ještě spoooustu času!

      Vymazat
  9. Ani fotky jsou absolutně skvostný! :) Mohla bych se zeptat jaký foťák máš, případně i jaký objektiv(y)? V Londýně jsem už párkrát byla a takhle parádní fotky rozhodně nemám. Ať se snažím sebevíc, tak s půjčeným foťákem od našich se takovýho výsledku nedá dosáhnout. :D Vážně uvažuju, že zainvestuju a pořídím si něco vlastního a hlavně pořádnýho na focení. Budu ráda když odepíšeš. :)
    Děkují, Kamila.

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. Ahoj Kamčo, fotím Nikonem D3100, tyto fotky jsou focené klasickým setovým objektivem 18-55, potom mám ještě pevnou padesátku, ale tu jsem s sebou neměla, tou fotím jenom recenze a outfity :) Ta kvalita fotek je určitě dána i tím, že nám přálo počasí, a tak jsem měla dobré světlo.
      Každopádně moc děkuju a přeju, aby se ti to splnilo a pořídila sis aparát dle tvých představ a přání :)

      Vymazat

Děkuju moc za každý komentář :)