Haul - Primark, DM, Bershka, Ikea

Ahojte! Dnešní hon za hřiby se moc nepovedl, našli jsme pouze půl košíku ve 4 lidech.. No jo, tady ty naše Chřiby moc úrodné nejsou. Ale tak aspoň na polívku něco nasušíme. A co vy, chodíte na houby? :) 
Jak říkám ve videu, jsem zvyklá dělat new in články, ale zrovna se mi nějak chtělo to spíš natočit. A tak je tady haul. Původně měl být krátký, ale nakonec se k tomu přidaly další věci, takže je z toho necelých 18 minut videa. Doufám, že se vám to bude líbit a dejte mi vědět, jak se vám líbí ta "pocket parka" :D

14 komentářů

  1. Ja som si doniesla z Primarku šaty, nohavice a náhrdelník :)

    OdpovědětVymazat
  2. Akurát zajtra ideme na huby o 4 ráno, tak idem pomaly spať :D pekné nákupy, do Primarku sa chystám :)

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. Jé tak snad jste toho našli víc než my a to brzké vstávání za to stálo :) Děkuju!

      Vymazat
  3. Bezva nákupy. Ta kabelka je super, mám tento "aktovkový" styl ráda :)

    Radu UltimateChic

    OdpovědětVymazat
  4. Ani, vždycky sleduju tvůj blog na mobilu a tam mi nejdou psát bohužel komenty, ale když mám teď možnost být na noťasu a okomentovat ti článek, tak to ráda využiju. Jsi prostě skvělá, pozitivní a usměvavá. Je skvělý, jak tě tohle všechno baví a je to opravdu hodně vidět. :) I kdybych tě neznala osobně, tak i přes ty videa bych cítila, jak máš skvělou povahu a jsi hodná. :)

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. Natálko, to je tak krásný komentář! Díky, že jsi mi vykouzlila úsměv na tváři a i když nekomentuješ, je super vědět, že se na mě díváš a podporuješ mě :) I ty jsi úžasně pozitivní a usměvavý tvor, jsem moc ráda, že tě znám osobně a doufám, že se brzo uvidíme znovu, až přijedu z Francie :)

      Vymazat
  5. Parka se tedy 100% bude hodit! A ta brašna za 5 liber!!!?? Ta je fakt výborná! :-) V DM jsem akce využila už 2x a myslím, že to ještě stihnu :-D .. Jinak v Primarku jsem byla asi 4x a vždycky odcházím s plnou taškou. Na jednu stranu jsem ráda, že u nás není, protože by v tom chodili všichni, ale na druhou stranu mě štve, že je to tam tak za super ceny a tady ne :-D V Německu ho mají koncem roku otevírat v Drážďanech, takže tam se určitě vypravím :-)

    Ačkoli si nechci dělat nějakou reklamu nebo tak něco, tak ta vázička je vážně super a dá se využít i jako láhvička - má super šířku otvoru, že se dá i zašpuntovat :-) toto jsem s ní vytvořila já: http://skills-of-art.blogspot.cz/2014/08/14-detoxification-day.html

    Tak to je asi všechno, užívej si zbytek prázdnin,
    skills-of-art.blogspot.com

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. Je super, že ta akce v DM trvá tak dlouho, kdybych nejela v pátek do Francie, tak ji taky rozhodně znovu využiju :) Německo mám z Moravy moc daleko, takže my jezdíme do Vídně. A slyšela jsem, že snad i v Bratislavě se má otevírat, ale to nevím, jak nakonec dopadne.
      Na využití vázičky jsem se mrkla, vypadá to skvěle a rozhodně bych takovým milým dárkem nepohrdla, ba naopak :)

      Taky přeju krásný zbytek prázdnin!

      Vymazat
  6. ahojky :) Skvělý nákup!
    Zajímalo by mě, jestli si už ten roztok zkoušela? Dlouhodobě používám roztok Renu, ale ten je cenově někde jinde :) Takže pokud jo, byla bych ráda kdyby si dala vědět, koupila bych si ho taky :)

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. Ahoj, zatím ne, ještě dopotřebovávám roztok z lékárny. Ale kamarádky už mě taky zaúkolovaly, abych ho hned vyzkoušela a pak jim dala vědět, jaký je. Takže snad brzo to sem někam napíšu :)

      Vymazat
  7. Nechci tě nějak kritizovat,ale tvoje videa se mi zdají opravdu velmi dlouhá a tím pádem taková nepřehledná .. :( Strašně ráda bych se podívala na ně, jenže nemám čas... :( Z.

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. Tak to se omlouvám, vždycky se snažím dělat videa okolo 10 minut, ale občas to prostě nejde a vyjde to na delší video. Pořád si ale myslím, že to není nic hrozného, taková Petra LovelyHair má videa běžně okolo půl hodiny, a to je teprve délka :D

      Vymazat
  8. Pořídila jsi pěkné věci, ta peněženka se mi moc líbí. Jsem zvědavá, co pak řekneš na ten roztok, to bych mohla pak doporučit ségře. V Primarku jsem ještě niky nebyla, ale jak vidím ty všechny super věci, tak už bych se do toho ráje taky chtěla podívat :D
    veru-life.blogspot.cz

    OdpovědětVymazat
  9. Skvělý nákup. Na Primark se začínám těšít čím dál tím víc. Potřebuju hlavně basic trička a doufám, že je tam pořídím za skvělou cenu :) Do DM bych měla taky zajít, zhruba před dvěma lety ho zrušili u nás v centru, od té doby se tam dostanu málo. :(

    OdpovědětVymazat

Děkuju moc za každý komentář :)