Bělení zubů - airflow, Crest 3D white Gentle Routine pásky + Glamorous White pasta (video, fotky)

Ahojte! Tak jsem se vrátila z Brugg a Londýna, vyčerpaná, ale štastná a plná dojmů a zážitků. Bruggy nás oba okouzlily neskutečným způsobem, krásnější město jsem neviděla, všechno tam je tak fotogenické :) A Londýn je zkrátka Londýn, ze začátku vás zaskočí ta špína a spousta imigrantů, ale celkově je to taktéž nádherné město. V následujících dnech tu čekejte nálož fotek a taky už stříhám vlog, jak jsem slíbila! Ale dnes vám povím o něčem úplně jiném, a to o bělení zubů - jak jsem se k tomu dostala, co všechno jsem zkusila a jaký je výsledek. Doufám, že se vám video i článek bude líbit a něco si z toho odnesete :)





 Bělící pásky Gentle routine pro citlivé zuby a pasta Glamorous White, která pomáhá dobělovat.
 V balení je 28 pásků a návod, který snad ani nemusíte číst, jak jednoduché to je :)
 Obsah pytlíčku s pásky - delší pásek na horní zuby, kratší na spodní.
 Pásky zblízka a ukázka, jak to vypadá v akci na zubech - na horní čelisti vám pásek přesahuje až na dásně a na dolní čelisti si čouhající část pásku zahnete dovnitř.
 Ukázka pasty a mého nejoblíbenějšího kartáčku, extra měkký Dontodent z DMka, jiný nekupuji :)
No a tady už výsledek, který zajímá každého úplně nejvíc. Airflow mi odstranilo ty nejhorší pigmenty a hlavně moje pověstné čáry na horních jedničkách, které jsem měla odmalička a nikdy jsem se jich nemohla zbavit. Až nyní, konečně :) Jenže vidíte, že zuby byly stále žluté. Napravo jsou moje zuby focené po měsíci bělení s pásky Crest, myslím, že rozdíl je natolik markantní, že k tomu nemusím nic dalšího dodávat.
Jsem opravdu velmi spokojená. Ted už stačí zoubky udržovat a třeba za půl roku je zase malinko dobělit. Plánuju si objednat pásky z ebay, kde seženete 10 ks za zhruba 400Kč, takže na tohle průběžné dobělování to je super věc :)

P.S.: Pokud někomu přijdou fotky zubů nechutné, předem se omlouvám, ale chtěla jsem tuhle recenzi vzít opravdu z gruntu, se vším všudy a popravdě :)

Všechno ostatní je řečeno ve videu, takže si ho určitě pustte, aby se k vám dostaly všechny informace. Budu se těšit na vaše komentáře a třeba i vaše zkušenosti s Crest pásky? Taky jste byli tak spokojení s výsledkem?

23 komentářů

  1. Já jsem ráda, že sem dáš ty fotky zubů, protože bez toho by to pro mě ani nebyla pořádně recenze :). Zuby Ti to teda opravdu vylepšilo, je to obrovská změna! :) Super
    veru-life.blogspot.cz

    OdpovědětVymazat
  2. Tak rozdíl tam je tedy opravdu veliký, ale neuvažovala jsi někdy o rovnátkách? Nemyslim to teď nijak špatně, ale myslim, že je docela škoda je mít takhle křivé, když by si je za několik měsíců mohla mít pak hezky rovný ;).

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. Uvažovala, jenže je to poměrně rozsáhlá investice a momentálně to není mou prioritou. Raději si zajedu na dovolenou než dát stejné peníze za rovnátka :) Nicméně věřím, že postupem času mě to začne štvát a budu chtít tu zuby mít rovné, takže na rovnátka stejně dojde.

      Vymazat
  3. rozdíl opravdu pořádný chtela jsem je zkusit az mi sundají rovnátka :)

    OdpovědětVymazat
  4. No teda mohu říct, že rozdíl je teda perfektní :)

    http://www.style-and-smile15.blogspot.cz/

    OdpovědětVymazat
  5. Dá se vybělit i trošku plomba tím písečkem jak jsi byla na té klinice? Mám bílou plombu na jedničce a dvojce a nějak mi nesedí s odstínem zoubků, tak nevím co s tím :(
    Blog ϐook of ϐeauty

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. Nikol, tak s tímto bohužel neporadím, to se budeš muset sama někde na klinice zeptat nebo zkus googlit. Mám takový pocit, že ten airflow odstraní pigmenty jen ze zubů, z ničeho umělýho ne, ale nejsem si tím jistá, to bych kecala.

      Vymazat
  6. Do Londýna se taky chystám, takže se těším na článek:)) Jinak ty crest pásky jsou opravdu super, asi jediné co zabírá, kamarádka je měla a zuby jí to vybělilo pěkně:)

    OdpovědětVymazat
  7. Už dlouho uvažuji, že bych si nějaké pásky pořídila. Viděla jsem už hodně pozitivních recenzí. Krásně ti to zoubky vybělilo jen co je pravda. Super video i článek k němu :)

    OdpovědětVymazat
  8. Odkaz na ty bělící pásky mi nefunguje:( nevíš jak to?

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. Nejsi sama, už mi psaly i dvě slečny na youtube, že jim to nejde, mně také ne. Psala jsem zastoupení stránky e-mail, v čem je problém, zatím se mi neozvali :( Až se ozvou, určitě vám dám vědět, co s tím bylo a jestli už můžete objenávat :) Díky za pochopení.

      Vymazat
  9. přesně tu recenzi jsem potřebovala, protože se s mamkou právě chystáme objednat si ty crest. fotka před a po mě teda úplně přesvědčila a taky to, že tě po těch pro citlivé zuby ty tvoje nebolely, toho sme se trošku bály. ale asi to teda vidím na objednávku z ebaye :D 40 pásků za 800? paráda prostě :D

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. Tak to je skvělé, určitě objednejte a věřím, že budete taky spokojené :) Je trochu škoda, že se mi ze stránky ani neozvali, jak se jim recenze líbí a ani nereagují na dotaz, proč jim stránka občas nefunguje... To mě trochu mrzí, mohli mít vyděláno, ale takhle asi každý raději zvolí ebay..

      Vymazat
  10. jojo, nezbývá mi než souhlasit :) také jsem byla naprosto spokojená.

    OdpovědětVymazat
  11. Ahojky, ja by som sa ta chcela spýtať, po kolkom použití si videla taký ten väčší rozdiel vo farbe zubkov? pri tom gentle routine, lebo ja som ich zacala teraz pouzivat, je to par dni :) . ďakujem za odpoveď. pekný deň prajem. Renka

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. Ahoj, takový ten větší rozdíl se dostavil cca po týdnu používání pásků. Samozřejmě jsem si hned po prvním použití říkala, že to je vidět, ale prdlajs. Po tom týdnu už ale ano :) Držím palce, ať jsi taky spokojená!

      Vymazat
  12. Ahoj, mohla by si mi poradiť? mám totiž citlivé zuby - preto uvažujem nad rovnakými pásikmi ako si mala ty ale bojím sa, že pásiky na citlivé zuby bielia menej ako tie, ktoré nie sú určené na citlivé zuby.

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. Ahoj, tak to netuším, jestli to je pravda nebo ne. Vyzkoušela jsem pouze tyto pásky, ty pro normální zuby ne, nemohu to tedy s ničím porovnat. Já ale byla s výsledkem moc spokojená, což je vidět ve článku i ve videu, být tebou bych do toho šla. Raději mít zuby méně vybělené (sněhově bílé dokonalé stejně nejsou přírozené) než zničené :)

      Vymazat
  13. Prosimte.. Myslis, ze neni nejaky risk objednat pasky z ebay? Moc je chci, ale jsou drahy, akorat z ebay se bojim, ze to treba neni original.. Nevis?

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. Už ses mě asi ptala i na asku :) Podle toho, jaký má prodejce hodnocení, bych to brala, z ebay je to vždycky trochu risk, ale to hodnocení ti napoví. Hlavně když si přečteš i ty komentáře, třeba si od něj někdo ty pásky už kupoval a napsal tam, jak je spokojenej :)

      Vymazat
  14. Ahoj, můžu se zeptat, jaký barevný proužek má tato zubní pasta na zadní straně? viz. http://www.hoax.cz/data/hoax/1565.jpg Děkuji

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. Ahoj, to už ti bohužel neřeknu, tohle je článek z léta 2014, pastu ani pásky už dávno nemám :( O co se jedná s těmi proužky, co ti to o té pastě vypovídá?

      Vymazat

Děkuju moc za každý komentář :)