Rimmel Sweetie crush 010 Fizzy applelicious

Ahojte! Včerejškem mi asi skončily ty pohodový dny, kdy jsem se jen flákala doma. Je čas začít si řádně užívat prázdnin aneb v neděli hned po práci jedeme s mamkou do Brna, omrknout slevy a taky protáhnout mamku po Brně, za ten rok, co tam bydlím, tam ještě nebyla :) V úterý nám přijedou kamarádi z Opavy, tak jim s Tomem ukážeme Kroměříž, no a ve čtvrtek ráno odjíždíme vstříc Colours of Ostrava ♥ Doufám, že si najdu nějaký ždibek času na blog, aby tu nebylo úplně mrtvo. A jak se máte vy?


V dnešním příspěvku vám představím nový lak od Rimmelu z kolekce Sweetie crush. Já ho mám v odstínu 010 Fizzy applelicious, odstínů je celkem pět a všechny vypadají naprosto sladce, jako bonbonky :) Jak už jsem říkala ve videu s oblíbenci, já se této zelenkavé barvy zezačátku bála, ale jakmile jsem ji nalakovala, všechny obavy padly.
 Lakuje se dobře, jako všechny laky od Rimmelu má skvělý tlustý štěteček, se kterým mi na palec stačí dva tahy a na ostatní nehty jeden. Kryje dobře ve dvou vrstvách, docela by bodla i třetí, protože konce nehtů i pod dvěma vrstvami prosvítají, ale není to žádná hrůza. Zaschne dost rychle, jak vidíte z fotek, tak to je lak s pískovou (cukrovou) texturou. Já na něj ani nedávám nadlak, protože na ty pískové laky se to moc nehodí, akorát to zničí výsledný efekt. Vydrží tak 2-3 dny neporušený, pak se začnou šoupat konce nehtů.
 Odlakování taky není žádná hrůza, není třeba použít alobalovou metodu, jde to klasicky tamponkem. Stačí ho přidržet na nehtu o něco déle a setřít, občas je potřeba trochu zabrat, nicméně žádná tragédie se nekoná.
Lak seženete za cenu 69Kč, já si docela brousím zuby na ten krásný fialkový levandulový odstín. Ukazovala ho Lucka z GetTheLouk ve videu a vypadá vážně skvěle.
Dávám 8 bodů z 10 možných, příjemná záležitost.

A vy se mi pochlubte, jestli nějaký odstín z této sladké kolekce vlastníte a jak jste s ním spokojení?

9 komentářů

  1. Z téhle limitky žádný lak nemám, ale taky se mi líbí ten fialový co ukazovala Lucka :) Jestli na ně narazím v akci, tak si ale určitě nějaký pořídím! :)

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. Dva komentáře pod tebou psala Lucka, že zrovna je na ně v Rossmannu akce 1+1 zdarma, to je super, ne? :)

      Vymazat
  2. Kamarádí z Opavy se už moc těší :). Snad do te doby přežijí bez újmy. Lak vypadá moc hezky, decentně. Pískové mám hrozně ráda a nakonec na ně není třeba ani obalové odlakování, stačí koupit od essence odlakovač s houbičkou :)

    OdpovědětVymazat
  3. Tak tento si asi pořídím, zrovna mají v Rossmannu akci 1+1 zdarma :-)
    http://lucysshortblog.blogspot.cz/

    OdpovědětVymazat
  4. Vypadá docela hezky, ale ještě uvidím jestli si nějaký odstín pořídím :)

    OdpovědětVymazat
  5. Já už se colours nemůžu dočkat, bude to bomba!:) Lak se mi líbí, ale mám jich takové nekonečno, že už na nový nemůžu ani pomyslet :D

    OdpovědětVymazat
  6. Barvičky vypadají hezky, ale nějak mě to neláká :) Mám teď laků víc než dost, takže žádný nakupování nebude :D

    OdpovědětVymazat
  7. Líbí se mi odstín :))

    http://www.style-and-smile15.blogspot.cz/

    OdpovědětVymazat
  8. Ten lak je fakt skladkej! Já jsem zkoušela v drogerce na jeden nehet ten od Gabrielly Salvette a vypadalo to nějak divně, prostě se mi to víc líbí na fotkách u ostatních než na mně :D

    OdpovědětVymazat

Děkuju moc za každý komentář :)