Flamencos & espadrilles

Ahojte! Nějak jsem vás zanedbala a taky ještě zanedbám :( Jak jsem psala v minulém článku, tak mi konečně pořádně začaly prázdniny. Takový ty dny, kdy skoro nebo spíš vůbec nejste doma a pořád máte co dělat, miluju! V Brně jsme si to s mamkou užily, hrozně dobře se najedly, dobře pokoupily ve slevách, takže super :) Brzo čekejte new in, docela se mi to tady nakupilo, ještě s objednávkou z galaxieprani a taky z ebay O:-) Ale dnes to bude o Tomovi a jeho outfitu, jdeme na to.













Tričko - NYer (ve Vídni, za pouhé 1€!); brýle, espadrilles - NYer; kalhoty - Primark, plátěná taška - votočvohoz (dárek ode mě)

Celý outfit stál dohromady cca 500Kč, a to nic není ze sekáče. Takže, jak vidíte, i Tom umí nakupovat :)
Budu se těšit na vaše komentáře a zajímá mě zejména vás názor na espadrilky, vypadají podle vás jako papučky nebo to jsou stylový botičky? :D A co říkáte na ohrnuté kalhoty a to boží tričko s plamenákama?

13 komentářů

  1. To tričko je vážně boží :))

    http://www.style-and-smile15.blogspot.cz/

    OdpovědětVymazat
  2. Ohrnuté kalhoty vypadají skvěle, ale takhle do půlky lýtek už to je podle mě až moc. :)

    OdpovědětVymazat
  3. S tými ohrnutými nohavicami do polky lýtok súhlasím to už je moc, stačí len po členky :) ale inak vyzerá moc fajin :)

    OdpovědětVymazat
  4. ohrnuté kalhoty jsou strašně super trend sama je nosím už od jara, ale měly by být max. 5 cm nad kotníky jinak vypadají jako 3/4 což je délka, která nelichotí nikomu !

    OdpovědětVymazat
  5. Tenhle typ outfitu na klucích zbožňuju. :-) Vyhrnutý kalhoty jsou už takovou tou letní klasikou, která nikdy neomrzí, ale hlavní + je to triko za jedno euro, nikdy bych ho netipla na ny'er. Povedený outfit, takže se skláním až k zemi a chválím. :-D

    OdpovědětVymazat
  6. Jé já jsem myslela, že to jsou deštníky a né plameňáci :D
    No ty botky se mi líbí a kalhoty jsou taky super :)
    http://veru-life.blogspot.cz/

    OdpovědětVymazat
  7. Asi bych vynechala tu tašku...působí tak nějak nepánsky.:) Jinak super, hlavně tričko je parádní.:)

    OdpovědětVymazat
  8. já sám espadrilky nosím a považuju je za ideální pro léto! takový pohodový outfit pro víkendovýt trip po Praze! :)

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. Já se musím přiznat, že jsem jim také podlehla a jedny si pořídila. Za 90Kč jsem je v Sinsay nemohla nechat! A už jim neříkám papučky, ale espadrilky, povýšily :D
      Ano, máš pravdu, na nějaký víkendový trip jsou ideální.

      Vymazat
  9. Dobrý den, přítel chodí každý den běhat. Chtěla bych se sehnat tričko z kvalitního materiálu. Na internetu na webových stránkách https://www.zijzivot.com/e-shop/triko-active-dry-vlakno/ jsem objevila několik takových triček, pro sport se budou hodit. Pomýšlím, že mu dvě objednám. Z pozdravem. M

    OdpovědětVymazat
  10. Zdravím, přítel chodí každý den běhat. Chtěla bych se sehnat tričko z kvalitního materiálu. Na internetu na webových stránkách tady jsem objevila několik takových triček, pro sport se budou hodit. Pomýšlím, že mu dvě objednám. Z pozdravem.

    OdpovědětVymazat
  11. Zdravím, s přítelem chodíme do fitness centra. Chtěla bych mu koupit nějaké tričko z kvalitního materiálu. Na internetu na webových stránkách tady jsem objevila několik takových triček, doufám, že pro sport se budou hodit. Pomýšlím, že mu dvě objednám. Z pozdravem.

    OdpovědětVymazat

Děkuju moc za každý komentář :)