Červnoví oblíbenci / June favourites

Ahojte! Jsem ráda, že recept na cake pops měl úspěch, pokud je budete dělat, tak mi určitě pošlete fotku, třeba přes FB :) Já jsem se dnes pustila do tortill s krůtím masíčkem a kopou zeleniny aneb oběd jako pro krále! Odpoledne jsme šli s Tomem do města nafotit naše outfity, takže je tady brzy čekejte. A jak se máte vy, jak si užíváte prázdniny?

Tento měsíc se mi oblíbence podařilo stáhnout pod 10 minut, takže ti z vás, kteří nemají rádi dlouhá videa, si přijdou na své. A vůbec, dejte mi vědět, jestli máte radši kratší nebo spíše delší videa?

6 komentářů

  1. tortilly robím veľmi často a tiez plné zeleninky a kuracieho mäska :) je jedno či sú videa dlhe alebo kratke hlavne nech maju hlavz a pätu a nie su nudne :) tvoje su akurat :)

    OdpovědětVymazat
  2. Koupila jsem si linky po přečtení recenze. Nebo spíš jsem sháněla delší dobu linky, které něco vydrží a nerozmažou se hnedka :). Jsem taky spokojená s nima - přes den si můžu udělat tenké linky a navečer hrubé, takže paráda! :). Písničku znám, ale mnohem víc jsem si oblíbila Jubel - http://www.youtube.com/watch?v=b6vSf0cA9qY

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. To jsem moc ráda, že jsi spokojená! A Jubel taky znám, už delší dobu, takže už se mi ohrála :D

      Vymazat
  3. zase supr video, linky asi vyzkouším, jestli vydrží dlouho, tak jsou moje:) Jinak s Předčítačem taky souhlasím, ale já u všeho brečím, jak želva.)..Mimochodem miluju ty písničky, co vždycky uvádí a končí video, můžu se zeptat, co je ta co hraje u tohodle na konci? Díky a krásné prázdniny!

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. Duke Dumont feat. Jax Jones - I Got U, je to uvedené vždycky na Youtube pod videem v infoboxu, tady na blogu to bohužel nejde vidět :D

      Vymazat
  4. tenhle song teď taky sjíždím, pořádně na plný pecky :P :) Předčítače jsem také viděla a byl to hodně silný film, budu se na něj muset zase někdy podívat.

    OdpovědětVymazat

Děkuju moc za každý komentář :)