Bourjois contour clubbing waterproof eyeliner

Ahojte! Dnešní den je pro mě malinko významnější než ostatní, slavím totiž svátek. Tedy, slavím. My svátky v rodině neslavíme, ale vždycky si popřejeme a něco malinkého a milého si darujeme :) Navíc jméno Anna je v naší rodině četné, jmenuju se tak já, babička i druhá babička, která již odpočívá v nebi. No a babička ještě k tomu oslavila v úterý kulaté narozeniny, takže jsme dnes byli pozváni na oběd. No, nemyslela jsem si, že sním 300g grilovanou krkovičku, ale nacpala jsem to do sebe a do večera se nehnu :D Doufám, že se máte skvěle a budu ráda, když mi napíšete, jestli u vás slavíte svátky nebo ne?


V dnešním článku vám chci představit voděodolnou tužku na oči od značky Bourjois. Byla mi zaslána ze stránky www.krasa.cz k testování a když přišla, okamžitě mě nadchla její petrolejová barvička. Takovou tužku ještě nemám a na léto bude ideální :) Tak jsem se vrhla do testování.

 Tužkou vykouzlíte linku tlustou / tenkou jak chcete, já ji zkoušela nosit klasicky místo černých linek a taky ve waterline, což vypadalo velmi zajímavě a byla jsem za to pochválena :) Pracuje se s ní skvěle, je měkká, takže vám stačí jeden tah a je hotovo. Je skvěle pigmentovaná, takže nemusíte nijak tlačit.
 Problém nastává s avizovanou voděodolností, tohle je fotka po drhnutí prstem pod proudem vody. Jako nečekala jsem, že to bude vypadat úplně stejně, ale že se to rozmaže až takto... Jsem z toho taková rozpačitá. Kdyby na obalu nebylo napsáno voděodolná, tak to neřeším a jsem s tužkou spokojená, takto nevím nevím.
Tady vidíte linku na očích, její výdrž je slušná, ale po celém dni v práci se docela rozmaže, když si s ní uděláte ocásky do boku, tak ty večer nenajdete. Odličuje se moc dobře, není třeba žádného drhnutí, takže to taky hodnotím kladně. Tužku Bourjois contour clubbing seženete za 189Kč v několika odstínech, já mám 50 loving green.
6 bodů z 10 možných, jak říkám, jsem z toho taková rozpačitá.

Máte s touto tužkou zkušenosti? Nebo s nějakým jiným produktem od Bourjois? Těším se na vaše komentáře :)

10 komentářů

  1. Hezká barvička :-) I ta výdrž by mi stačila, nevyhledávám voděodolné produkty.
    A máš moc pěkné obočí ;-)

    OdpovědětVymazat
  2. Já jsem měla od Bourjois jenom micelárku, a byla jsem s ní celkem spokojená. Co se týče dekorativky, tak jsem zatím nezkoušela nic..
    chickflickcherry.blogspot.cz

    OdpovědětVymazat
  3. vse nejlepsi k svatku! :) pritelova babicka je taky anna, tak zitra prave budem slavit...muj svatek ale nejak zvlast neslavime :D
    ja na barevne tuzky moc nejsem ale nevypada to vubec spatne :) pro me je kazdopadne vydrz dulezita, takze z toho duvodu bych si ji asi neporidila

    OdpovědětVymazat
  4. Tužka má moc pěknou barvičku, ale co jsem objevila tužky od Holika Holika, tak už asi jiné nechci a navíc potřebuju další jejich odstíny :D
    Od Bourjois mám zapečenou tvářenku a po pravdě moc nevím, co na ní všichni vidí.. absolutně nejde ničím nanést a vůbec.. mě si nezískala. Ale jinak značka jako taková, ta mě láká moc.. třeba takový jejich make-up:)

    OdpovědětVymazat
  5. Všechno nejlepší k svátku Ani :). My si doma dáváme k svátku jen nějakou cukrovinku nebo maličkost :). Jinak ta tužka se mi líbí, má krásnou barvu. Já mám od Bourjois akorát lak na nehty a s tím jsem spokojená
    http://veru-life.blogspot.cz/

    OdpovědětVymazat
  6. no na očích vypadá každopádně bezvadně a moc ti sluší :)

    OdpovědětVymazat
  7. Na očích vypadá dost dobře :))))

    http://www.style-and-smile15.blogspot.cz/

    OdpovědětVymazat

Děkuju moc za každý komentář :)