Makeup in yellow & green shades

Ahojte! Tak mám za sebou ošetření airflow, které mé zuby díky pískování zbavilo pigmentů, a ted už se nebojím pořádně usmívat. Samozřejmě zuby nejsou úplně bílé, to ještě asi budu dobělovat peroxidem, ale rozdíl je dost vidět, a to mi šlo :) Zítra se jdu ostříhat konečně, tak mě možná ani nepoznáte :D Ještě jsem byla na gymplu navštívit s kamarádkou naše oblíbené učitelky, odpoledne jsme fotili s Tomem můj outfit a na večer je v plánu vodárka u kamaráda a pak spaní u Toma. Jo, dnešek je dost povedený. A co vy, jak si užíváte prázdniny, popř. poslední školní týden? :)



Dnešní líčení vzniklo úplně spontánně, prostě jsem ráno měla chut zase vytáhnout paletku z ebay a kouzlit s barvami. Do oka mi padla kombinace žluté a zelené, tak jsem to zkusila a ono to kupodivu vypadá dobře a k mým hnědým očím a vlasům to docela pasuje, co myslíte?








Použité produkty: 
BB cream Missha - recenze
Dermacol make up cover jako korektor - recenze
Korektor od e.l.f. na kruhy pod očima - recenze
pudr Stay matte od Rimmelu - recenze
Miss Sporty tvářenka - recenze
báze pod stíny od e.l.f. - recenze
tužka na obočí od Essence
řasenka Scandaleyes Rockin' Curves od Rimmelu - recenze bude brzy
žlutý a zelený stín z ebay paletky
lak na rty Apocalips od Rimmelu - recenze

10 komentářů

  1. Úžasné líčení a hlavně ti moc sluší!:)

    OdpovědětVymazat
  2. úžasné líčení mohu se zeptat ta žlutá je v paletkách nebo nějak vytvořené?je úžasné:)

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. Lucko, je obsažená v paletce, kterou mám z ebay. Stačí zadat eyeshadow palette a ono ti jich vyjede nespočet ;)

      Vymazat
  3. Musím říct, že to vypadá skvěle :))

    http://www.style-and-smile15.blogspot.cz/

    OdpovědětVymazat
  4. Moc Ti to sluší, já si takové barvy na mé bledé pleti s modrýma očima nedokážu a ani nechci představovat. :D Chtěla jsem se zeptat, jestli jsi na tom Airflow byla v Brně (pokud ano, tak kde)? :) Taky o tom uvažuju, jsem srab začínat s bělením sama... Mám pocit, že po rovnátkách mi zežloutly zuby, takže se chci taky začít pořádně usmívat, když je mám dole. :) Jinak jsem Ti ještě chtěla moc pochválit videa. Jsou super a jde vidět, jaký pokrok jsi už udělala, v porovnání s těmi prvními. :)
    Lucka

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. Ahoj, nevím, jestli jsi to byla ty, kdo se mě na tohle ptal na ask.fm, ale na airflow jsem byla u nás v Kroměříži. Nicméně v Brně toho určitě najdeš spoustu. Já právě bělila se dvěma sadami, mám tady na ně recenze. Jenže ani jedna mi nepomohla, tak jsem si řekla, že ten airflow zkusím a teprve potom začnu bělit páskama, asi si objednám Crest :)
      A za pochvalu videí děkuji, nedávno jsem si nějaké staré pouštěla a nejradši bych to vymazala, ach jo :D Ale to je tak i s nejstaršími články a kvalitou fotek.. Je fajn, že jde vidět, že se zlepšuji :)

      Vymazat
  5. Celkem pěkné líčení :). Mě by asi neslušelo a musela bych si udělat minimálně černou linku k tomu, která by to podle mě trochu víc zvýraznila a dodala tomu ten správný šmrnc :). Ale jinak celkem pěkné :).

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. Já na ty linky moc nejsem, zrovna často je nenosím. Ale chápu, že někdo je na linky zvyklý a bez nich mu líčení připadá takové mdlé :) Díky za názor!

      Vymazat
  6. Skvelé, pasuje ti to!! :-)
    http://klaudiaduranova.blogspot.sk/

    OdpovědětVymazat

Děkuju moc za každý komentář :)