L'Occitane matující tonikum s andělikou

Ahojte! To je ale počasíčko, co.. Když si představím, že tohle mě v Bretani čeká skoro pořád, chce se mi brečet :D Dnes mi přišel balíček s bělícími pásky od Crestu, budu je pro vás testovat a po měsíci se těšte na shrnující video se všemi mými zkušenostmi s bělením. Odpoledne jdu na kosmetiku, nechat si upravit a nabarvit obočí, protože přes léto mě to nebaví dokreslovat tužkou, pak se to akorát stejně rozteče. No a zítra mě čeká cesta do Prahy na již zmíněné focení, už se moc těším :) A jak se máte vy?


V dnešní recenzi vám představím matující tonikum od značky L'Occitane. Tuhle značku vám jistě nemusím dlouze představovat, je to francouzská značka z regionu Provence, která pracuje s esencemi právě ze slunné Provence, jako je levandule, pivonky nebo andělika. A právě anděliku obsahuje i toto tonikum, společně s výtažky z bio citronů.
 Tonikum je matující a je určené pro smíšenou až mastnou plet (na webu píšou, že pro všechny typy pleti, takže je to asi jedno). Já mám tedy mastnou jenom T-zonu, ale i tak na mou plet tonikum působí dobře. Používám ho na konci večerního odličování k dočištění pleti, tuto službu mi plní na jedničku. Po jeho použití mi odličovací tamponek vždy zůstane špinavý, tonikum tedy umí krásně vytáhnout z pleti zbytky nečistot a zanechá ji čistou a svěží.

 Vzhled 200ml lahvičky se mi velmi líbí, celkově produkty od L'Occitane mají vymazlené a přitom čisté a jednoduché obaly, které vypadají dobře. Tonikum se i dobře dávkuje, ve víčku je úzká dírka, kterou vám vyteče množství tak akorát. Taky se mi hrozně moc líbí ten kovový šroubovací uzávěr :)
Pokud se ptáte, jak voní andělika, tak docela zvláštně. Zpočátku jsem si na tu vůni nemohla zvyknout, přišla mi taková hořká. Ale čím déle tonikum používám, tím více mi voní. Vůně je taková svěží, příjemně osvěží plet i mysl. Tonikum seženete na stránkách L'Occitane, konkrétně TADY, anebo v obchůdcích různě po ČR, kdo jste z Brna, tak určitě víte, že mají obchůdek na Masarykově ulici :) Tonikum stojí 475Kč, což je hodně. Ovšem když si vezmu, že tonikum používám měsíc a ubyla mi z něj tak desetina, možná ani to ne, tak si lehce spočítám, že mi vydrží klidně i rok. A to už se jeho cena nezdá tak vysoká, že. Já jsem tedy maximálně spokojená a moc děkuji zastoupení L'Occitane za možnost otestování a příjemnou spolupráci.
10 bodů z 10 možných

A na vás směřuje otázka, jestli máte s produkty od L'Occitane zkušenost, a jakou? Budu se těšit na vaše komentáře :)

13 komentářů

  1. Téda vypadá hodně dobře :)) A vonět musí skvěle :)

    http://www.style-and-smile15.blogspot.cz/

    OdpovědětVymazat
  2. Já jsem si teď na tvé doporučení koupila okurkové tonikum od značky Ziaja, které jsem si naprosto zamilovala, respektive hlavně jeho svěží vůni :))

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. Ano, to je skvělé tonikum. Jsem ráda, že sis ho oblíbila :)

      Vymazat
  3. Páni, vypadá dobre! Dekuji za typ :)

    OdpovědětVymazat
  4. já nechci rejpat, ale nemá čištění pleti končit, až když je tamponek úplně čistý ? fakt nechci být zlá, jen mě to zarazilo

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. Ahoj, v článku jsem se asi špatně vyjádřila. Já odlíčím prvním tamponkem oči, druhým celý obličej, třetím přejedu obličej znovu (to je ten, co mi zůstane ještě špinavý) a čtvrtým to dočistím, ten už zůstane čistej. Asi jsem to do článku měla napsat lépe, omlouvám se, že to tak blbě vyznělo :)

      Vymazat
  5. ahoj, omlouvám se, že dotaz nebude úplně směřovaný k tomu toniku, ale můžu se zeptat, jestli jsi byla na tom obočí v Brně a příp. kde a jak jsi byla spokojená (cena, prostředí, přístup)? Chtěla bych si na léto taky nechat nabarvit obočí a řasy, ale nechci vypadat, jak Marfuša:) (mám světlou pleť i vlasy a obočí skoro neviditelné). Děkuju za odpověď a přeju hezké léto!
    MP

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. Ahoj, zklamu tě, ale byla jsem doma v Kroměříži, já v Brně ted přes prázdniny vůbec nejsem :) Na to, že je to malé město, tak moje kosmetička je fakt výborná a jsem s ní moc spokojená, obočí má super tvar i barvu. Řasy jsem si tam taky kdysi dávno barvila a byla jsem moc spokojená. Snad najdeš nějakou fajn kosmetičku i v Brně!

      Vymazat
  6. Teď jsi nejspíš v Praze Aničko a fotíš s Nicol :-) To je milá představa, jsem zvědavá, jaký bude výsledek :-)
    K článku...L'Occitane mám strašně ráda, chtěla bych od nich všechno...včetně tohohle tonika :D

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. V tu dobu, co jsi psala tento komentář, jsem byla na cestě do ateliéru :) Fotky už mám poslané, budu si z nich vybírat tři, které půjdou do časopisů. Popravdě jsme s Nikčou čekaly obě něco úplně jiného, ale když se na to podívám zpětně, tak to vůbec nebylo špatné a myslím, že výsledek bude super.
      Já miluju, jak ty jejich věci krásně voní <33

      Vymazat
  7. Od L'occitane mám vyzkoušeno několik věcí. Je to dražší kosmetika, ale třeba po krému s andělikou, kterého už mám druhé balení, si moje pleť vrní blahem. :) Takže za sebe za tím můžu říct, že za ty peníze to stojí.

    OdpovědětVymazat
  8. podle recenze je to asi skvělé tonikum, ale na mě prostě drahý :/ tyhle věcí spotřebovávám docela rychle, takže nevím, zda by se taková investice opravdu vyplatila.

    OdpovědětVymazat

Děkuju moc za každý komentář :)