UMA gel eyeliner

Ahojte! Dnes jsem myslela, že ani nedojdu do práce, jaká bouřka tady dopoledne byla. Taky u vás včera / dnes tak bouřilo? Ted už je naštěstí zase krásně, i když já tedy sedím doma a učím se na pondělní zkoušku. Ale vynahradím si to ve středu, kdy jedeme do Aqualandu Moravia v Pasohlávkách :) Máme tam voucher, který nás kdysi přišel na 6Kč, tak si to hodláme náramně užít, za ty prachy :D
Kdybyste mě chtěli sledovat nově na Instagramu, tak můžete pod klasickým @dazzliciouscoconut a napište mi vaše Instagramy, abych vás taky mohla sledovat :)


V dnešní recenzi vám poodhalím kouzlo očních gelových linek od značky UMA, které jste mi vlastně doporučily vy samy, že za to stojí. A taky, že stojí! Když jsem si je šla do Tety koupit, tak už měli jenom hnědé, ale vůbec mi to nevadilo, na mě jsou stejně černé linky docela tvrdé, jak nejsem zvyklá je nosit každý den. Sáhla jsem tedy po těch hnědých. Prodávají se bez štětečku, ten si můžete koupit zvlášt taky od UMA, ale já doma mám štěteček ještě od elfích linek, tak jsem ho využila.
 Linky jsou tedy gelové a jak vidíte, tak balení je docela malinkaté. Obvod balení je jen o něco málo větší než padesátikoruna :) Já mám s balením jediný problém, a to ten, že ta bílá polystyrenová věc v uzávěru mi při otevírání linek zůstává přilepená na tom skleněném kalíšku. Asi to budu muset přilepit nebo vyhodit... Jinak se mi balení líbí, je takové minimalistické, taky co na gelových linkách vymýšlet, že :)
 Linky jsou nádherně pigmentované, na ruce vidíte swatch - vlevo tlustší vrstva, vpravo tenčí. Spolu s tím elfím štětečkem se mi s linkami skvěle pracuje, nakreslím je velmi lehce a skoro jedním tahem. Linky vodou jen tak nesmyjete, odličovač už si s nimi poradí, ale chvilku se s tím poperete. Opravdu na očích drží velice dobře a většinou je večer odličuju téměř neporušené. Většinou se mi umažou akorát ocásky linek, protože si pořád šahám do oka :D Všechno tohle díky oční bázi, bez ní jsou linky ty tam za půl dne.
 A na těchto dvou fotkách už vidíte linky UMA v akci. Jsou takové jemné, ani je skoro nejde vidět, ale přitom vám pohled zvýrazní. A nejsou tak drsné jako černé linky. Já tedy můžu říct, že jsem si je velice oblíbila a líčím se s nimi docela často, na rozdíl od černých linek :)
Zbývá dodat, že stojí 70Kč, což je cena (vzhledem k výkonu a výdrži) naprosto bezkonkurenční. Jak už jsem psala, značku UMA seženete v drogeriích Teta a pokud chcete tyhle linky v černé, tak musíte mít opravdu štěstí. Co jsem tak četla po blozích a slyšela ve videích, tak ty černé jsou věčně vyprodané!
Uděluju 9 bodů z 10 možných (výdrž by mohla být ještě o malinko lepší) a vám všem je rozhodně doporučuju všemi deseti. Zkuste je a uvidíte :)

V komentářích očekávám vaše zkušenosti a popř. tipy na jiné skvělé linky v poměru cena / výkon :) Už se na vaše komentáře moc těším!

7 komentářů

  1. Tak tuhle značku musím co nejdříve obhlídnout :))

    http://www.style-and-smile15.blogspot.cz/

    OdpovědětVymazat
  2. Pěkná linky, já jsem věrná své avon tužce šedé se třpytkama :)

    OdpovědětVymazat
  3. Vôbec netuším, či je UMA aj na Slovensku, musím sa na túto značku pozrieť :)
    BeeKey

    OdpovědětVymazat
  4. Už je obhlížím pár týdnů a pořád vyprodáno. Pouze v jedné Tetě jsem našla jeden jediný kalíšek - hnědý.. :D Já si ale počkám až budu mít prostě štěstí a koupím si ty černé...

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. Držím palce, s těmato linkama to je fakt běh na dlouhou trat, abys je sehnala :D

      Vymazat
  5. V sobotu jsem byla ve Varech a taky tam byla obrovská bouřka. Nemám ráda bouřky! :D
    Linky vypadají vážně skvěle, asi je taky budu muset okouknout. I když já mám oblíbené gelovky od Catrice, tak aby si to nebraly nějak osobně, že je zrazuju :D

    OdpovědětVymazat

Děkuju moc za každý komentář :)