Lace stickers on my nails

Ahojte! Sakra, nemůžu si to odpustit, ale to byly nakonec nervy u toho čtvrtfinále, uf. Já mám dnes za sebou další zkoušku, pocit fajn, tak snad to bylo úspěšné. Za chvilku razím na sraz brněnských blogerek, budeme domlouvat nějaké akce a tak, tak se těším. Taky mi přišla nabídka na úžasnou spolupráci, tak snad to klapne :) Dnes si dáme nehtový článek, protože tu žádný nebyl pěkně dlouho. Přišly mi nějaké věci z bornprettystore.com, jednou z nich byly nálepky na nehty s krajkovým designem. Jak tedy na nehtech vypadají?


Řekla bych, že krásně. Mně osobně se to velmi líbí, nálepky vypadají docela přirozeně a ten krajkový design, ten je prostě k sežrání!
 Samotná aplikace nálepek je jednoduchá. Sloupnete nálepku z platíčka, oblou stranou ji nalepíte k nehtovému lůžku, pořádně přitisknete a vyhladíte, aby se nevytvořily záhyby nebo bublinky (což se mně až tak nepovedlo, zvláště na palcích). Zbytek nálepky opilujete pilníkem a je to. Mně nálepky krásně sedly i velikostně, pokud máte užší nehty, budete si je muset ještě před nalepením trochu sestřihnout.
 Jedno veliké upozornění - nepokoušejte se nálepky ještě přetřít nadlakem, úplně se zkrabatí a můžete to všechno tak akorát odlakovat. Stalo se mi to na palci, tak jsem to musela předělávat (balení naštěstí obsahuje 12 nálepek a zrovna ty nejširší na palce jsou tam právě 4, asi se nejvíc počítá s tím, že zrovna palce pokazíte :D).
Jak už jsem psala dříve, na palcích a taky na prostředníčcích mám nálepky na koncích trochu zkrabatělé, protože se mi je při lepení nepodařilo úplně uhladit. Čekala jsem, že si mi nálepky sloupnou ještě ten den nebo maximálně druhý den, ale kupodivu vydržely netknuté dva dny. Potom už se konce začaly odlupovat a ošoupávat, což mě osobně hrozně štvalo. Takže jsem to musela celé odlakovat. Takže vidíte, že výdrž není nijak extra dlouhá, nicméně to není ani taková tragédie, jak bych čekala. Navíc musím říct, že aplikace je opravdu jednoduchá, za 5-10 máte krásné nehty a nemusíte čekat, až vám zaschne lak.
Nálepky najdete konkrétně TADY, já je mám v designu #1540, ale líbí se mi i spousta dalších. Já je lepila jen tak na čisté nehty, ale vypadá to skvěle i s barevným podkladem. Nálepky vás vyjdou na $2.99, což je nádherná cena, na to, že s tím je minimum práce, no ne?
Nezapomínejte, že při objednávání z bornprettystore.com můžete využít kod na slevu 10 % na celý nákup:

Dejte mi vědět, jak se vám to líbí, těším se na vaše komentáře :)

12 komentářů

  1. jéj vyzerá to krásne, idem popozerať, aké motívy ešte majú a určite si objednám. :-)

    SIMONA | LIVEINFOXWORLD.BLOGSPOT.COM

    ....

    OdpovědětVymazat
  2. tak to vypadá dokonale!! takhle když to vidím, už si v hlavě tvořím kombinace co by se mi líbily :) (haha, třeba baby pink a bílá, černá a bílá... ^^ ) asi si objednám taky, vypadá to fakt perfektně a navíc já jsem na tyhle věci ujetá... :D

    >>> N i k o l a M i l l s - beauty and fashion blogger

    OdpovědětVymazat
  3. Tak tohle vypadá zajímavě :)) Je to pěkné :)

    http://www.style-and-smile15.blogspot.cz/

    OdpovědětVymazat
  4. Hokejhokejhokejhokej -_- dazzliciouscoconut aka sport.cz

    OdpovědětVymazat
  5. Wáu, vypadá to fakt dobře! :) Takovéhle nálepky na nehty jsem ještě neviděla - a vypadá to dobře i když pod tím není žádný lak?! Ano prosím :D

    OdpovědětVymazat
  6. gratuluju ke zkousce :) ten krajkovy vzorna nehtech vypada moc pekne

    roo.rachel.1987@gmail.com
    SOUTĚŽ O NEREZOVÝ ŠEJKR na koktejly nebo kávičku
    http://rachel-roo.blogspot.cz/2014/05/letni-soutez.html

    OdpovědětVymazat
  7. téda, ty si šikovná ! Vypadají krásně ! ♥

    OdpovědětVymazat
  8. Mockrát děkuju za vaše názory :)

    OdpovědětVymazat
  9. Krajka to je moje, takže tohle se mi hodně líbí! :)

    OdpovědětVymazat
  10. Nádherné, neokoukané, něžné :o))

    OdpovědětVymazat

Děkuju moc za každý komentář :)