Narozeninový TAG / Birthday TAG

Ahojte, všechny vás zdravím! Doufám, že se máte skvěle, já tedy ano. Po obědě jsme byli s Tomem nakoupit všechno na dnešní oslavu a za chviličku se pustíme do příprav - jednohubky, pečení šneků, atd. Už se moc těším, určitě budu fotit co nejvíc, abyste pak viděli, jaké to bylo. K tématice narozenin se vztahuje i dnešní video - narozeninový TAG. Doufám, že se vám bude líbit a dáte mi vědět, kdy máte narozeniny vy a co byste udělali, kdybyste měli neomezené množství peněz na oslavu :)

P.S.: Blackberry už by mi mělo ležet doma, zítra se k němu dostanu!!! Ještě budu muset zajít do Vodafonu, nechat si ořezat SIM kartu, aby se tam napasovala, no a v pátek se s "ostružinou" budu celý den seznamovat, jupíííí :)
P.S.#2: Tohle je snad poslední video s tímto pozadím, o víkendu budu natáčet dubnové oblíbence a budu se snaažit doma najít lepší, fotogeničtější pozadí! Tak snad budete spokojení :)

11 komentářů

  1. Přeju nádherné narozeniny, vydařenou oslavu, úspěšné sžití s mobilem a ať jsou videa co nejkrásnější ! :D
    Potom doufám, že bude nějaké video o mobilu, docela mě zajímá technika a nikdo v okolí Blackberry nemá. :) A fotky z oslavy! :D

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. Video o Blackberry asi neplánuju, natáčela ho Petra LovelyHair, má taky Q5ku jako já, tak mrkni k ní :) A děkuju moc za krásná slova!

      Vymazat
  2. prajem ti krásne narodeninky :) ja tento tag tiež plánujem 5. mája natočiť :D
    BeeKey

    OdpovědětVymazat
  3. neomezené množství peněz na oslavu? lákavé! :)

    roo.rachel.1987@gmail.com
    http://rachel-roo.blogspot.cz/2014/04/velka-knizko-placickova-soutez.html

    OdpovědětVymazat
  4. jééé já měla narozeniny v úterý a úžasně jsem to s kamarády oslavila na Pražském Majálesu :)

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. Hrozně moc lidí má ted ten duben/květen narozeniny, ted se pořád něco slaví :) To je super, já si tu oslavu včera taky neskutečně užila!

      Vymazat
  5. tohle je moc pěknej tag :) taky bych si přála takovou tu "tajnou" b-day party, ale u nás to moc nefrčí no :) já si pamatuju, že vloni jsem na svoje narozeniny taky psala nějakou část maturity - psycho :D tyjo.. kdybych měla neomezeně peněz, tak si udělám s těmi nejbližšími cestu okolo světa :) od krásných Evropských měst, po Americké národní parky a nakonec skončit někde v Karibiku na nádherném ostrově jen pro nás, to by byl sen :)

    OdpovědětVymazat

Děkuju moc za každý komentář :)