LUMENE daily cream Sensitive Touch

Všechny vás zdravím! Tento víkend je pro mě zcela pracovní a studijní, nicméně aspon trochu toho krásného počasí jsem si stihla užít (u nás na Moravě bylo krásně i včera). V pátek jsem psala na FB blogu, že si chystám podklady pro video o mých nejoblíbenějších filmech, mám v plánu ho natočit příští týden, tak se těšte! Ale ted už se pojdte začíst do recenze na krém na obličej, který bude pro spoustu z vás asi neznámý, já ho doposud také neznala :)


Když mi tento krémík přišel v balíčku z krasa.cz, hlavou mi proběhlo asi toto: "Hm, krém na obličej, který já lenoch normálně nepoužívám, to teda nevím, jak na to pak sepíšu recenzi, beztak budu líná se tím pravidelně mazat..." Jenže se přihodil zázrak a já tento krém používám už třetí týden a opravdu denně! Ptáte se, jak je to možné? Tak si pojdte přečíst dnešní recenzi :)
Finskou značku Lumene jsem doposud neznala, proto jsem si o ní našla nějaké informace. Lumene neobsahuje parabeny a syntetická barviva, produkty nejsou testovány na zvířatech a jsou tvořeny minimálně z 80 % přírodními látkami. Konkrétně tento krém Denní hydratační krém Lumene Sensitive Touch z řady Sensitive touch je určen pro zmírnění zarudnutí pleti a horkosti pleti. Je vhodný pro normální a suchou pokožku. Obsahuje extrakt z akrtického lnu, který plet chrání před vnějšími vlivy a předčasným stárnutím.
Co se týče vlastností krému - má příjemnou a hodně lehounkou texturu, která se lehce nanáší na plet a velice, opravdu velice rychle se do ní vstřebává. Když si ráno krém nanesu na plet, nemusím po roztření ani čekat a můžu si hned začít nanášet BB krém nebo makeup. Což je skvělé a i díky této vlastnosti jsem se naučila krém používat denně. Další jeho výhodou je pro mě toto malinké 15ml balení, které se vleze do každé kosmetické taštičky a lehce se převáží. Jinak se krém ale vyrábí v klasickém 50ml balení a seženete ho TADY.
To, jestli zmírní zarudnutí pleti, moc nemohu posoudit, protože jsem s tím nikdy neměla problémy.
Nakonec ještě zbývá dodat cenu, která činí 439Kč/50ml, což je docela dost a malinko to ubírá na kráse tohoto krému. Jen kvůli té ceně uděluji 9 bodů z 10 možných, protože věřím, že jsou i levnější krémy, které mi udělají podobnou službu. Jinak jsem ale s Lumene Sensitive touch naprosto spokojená, protože se mi ještě nestalo, že by mě vlastnosti nějakého krému opravdu donutily jej používat denně. Za to jsem nesmírně ráda a děkuji krasa.cz za poskytnutí produktu ze zrecenzování :)

Dejte mi vědět, jestli jste o značce Lumene už někdy slyšeli nebo je to pro vás také první setkání?

12 komentářů

  1. Slyším o něm poprvé, ale vypadá hodně dobře. Sama nesnáším když musím čekat než se krém vstřebá, kdyby měl menší cenu hned bych ho brala :)

    OdpovědětVymazat
  2. Tento krém jsem již zaregistrovala a zdá se mi hodně fajn, ale já teď dávám přednost v péči o pleť olejům. Ty mé pleti dost vyhovují. Přesto mě značka Lumene hodně láká a mám v plánu od ní určitě něco vyzkoušet, je mi totiž dost sympatická.

    Radu - UltimateChic

    OdpovědětVymazat
  3. O krému také slyším poprvé... Asi o něm budu muset zapřemýšlet, pokud se opravdu tak rychle vstřebává, protože moje pleť jiné krémy nesnese. Začne mě štípat obličej, pokud je dlouho krém na kůži :) Tak děkuji za tip ;)

    OdpovědětVymazat
  4. V první řadě mě zaujaly korále (které měly být pravděpodobně jen detail k focení, ale budiž O:). O krému stejně jako slečny přede mnou slyším poprvé, ale hned po něm zbystřím a porozhlédnu se, protože mě zaujalo tvoje vcelku vysoké hodnocení a fakt, že se se značkou Lumene setkávám poprvé, což mě nutí vyhledat si ji ještě více. :-)

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. Doufala jsem, že ty korále někoho zaujmou, díky :) Já si taky hned musela vyhledat, co je Lumene zač a dost se mi ta značka jako taková líbí!

      Vymazat
  5. O Lumene jsem hodně četla, že je fakt dobrá, tak tady je asi důkaz že fakt :)) No já se taky nerada mažu krémy :D

    http://www.style-and-smile15.blogspot.cz/

    OdpovědětVymazat
  6. minulý rok jsem od této značky měla tělový krém a byla jsem moc spokojená

    OdpovědětVymazat
  7. Od Lumene jsem měla zatím jen řasenku a byla fajn. Věřím, že tento krém nebude vůbec špatný :)

    OdpovědětVymazat
  8. O tejto značke som zatiaľ nepočula, ale vyzerá byť veľmi dobrá. :)
    Ms Rontgen | expressing myself

    OdpovědětVymazat
  9. Lumene se u nás kdysi prodávala, pak zmizela jsem ráda, že se znovu objevila. Víc jak rok používám rozjasňující krém a sérum, obě dvě jsou skvělé věci. Za tu cenu podle mě stojí. Já zatím nenašla levnější krém, který by mi vyhovoval. :)

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. Já vím, že hodně slečnám vyhovují krémy Ziaja, i Petra Lovelyhair o nich mluví velice pozitivně, že se vyrovnají těm dražším. Nicméně jsou i dražší krémy než tyhle od Lumene a věřím, že za tu cenu to vážně stojí :)

      Vymazat
    2. Mně bohužel Ziaja nevyhovuje.
      Navíc mám citlivější pleť, takže moc neexperimentuji. :)

      Vymazat

Děkuju moc za každý komentář :)