Half-completed spring wishlist

Ahojte, na úvod vás zahrnu tou nejlepší zprávou - dostala jsem se na Erasmus, takže na podzim odjíždím na půl roku do Francie do Rennes :) Navíc bylo dneska venku opravdu nádherně, takže jsem mohla vytáhnout trenčkot a nazout conversky. Ještě k tomu jsem v sekáči objevila brutální dip dye šortky za 60Kč (Levisky), takže dnešek už asi nemůže být lepší! Doufám, že i přes to, že je pondělí, jste se měli dobře. Já vám dnes ukážu můj wishlist na jaro, který už se mi zpola podařilo splnit, ale přesto tu jsou ještě nějaké věci, které už delší dobu chci :)

1. Parfém - Vždycky jsem měla akorát toaletní vody a chtěla jsem pořádný parfém, tak snad se mi to na narozeniny splní? O:-) Ten od Katy Perry na obrázku berte orientačně, ještě vůbec nevím, jaký konkrétně bych si přála.
2. Kabelka - Na obrázku je přesně ta, kterou jsem si koupila. Potřebovala jsem velkou černou kabelku, do které dám i netbook a která se mi hned nerozpadne. Tuhle mám zatím třetí týden a jsem moc spokojená!
3. Converse tenisky - Taktéž mé dlouhodobé přání, konečně splněno. Rozhodovala jsem se mezi Converse a Vans, ale nakonec to vyhrály právě Converse, přece jen jsem je znala dřív a líbily se mi dřív :) Na Vansky třeba taky jednou dojde.
4. Nivea máslo na rty - V Česku není k sehnání, vypomohla jsem si tedy na galaxieprani.cz. Máslo voní božsky, jako karamelové sušenky, je ho cca 17 gramů, takže mi vydrží věky!
5. Klobouk - Mám jenom jeden a chtěla bych další, možná právě vínový. Ale tohle bude asi běh na dlouhou trat, ne každý klobouk mi sluší a navíc příteli se tahle moda nelíbí, ach jo :D
6. Klasická bílá košile - Mám ten dojem, že už se objevila v některém ze starších wishlistů a já ji od té doby pořád ne a ne sehnat. Bud je krátká nebo má široké rukávy, je těsná u krku nebo přes prsa, prostě tu pravou jsem stále nenašla.
7. Béžový trenčkot - Ten už jste viděli ve videu s nákupy za únor, ulovila jsem ho v sekáči za 250Kč a už se těším, až si ho obleču. Takový docela základní kousek šatníku mi přijde.
8. Hnědé kalhoty - Taktéž už v nějakém wishlistu byly a taktéž jsem žádné doposud nesehnala. Většinou to není taková ta pěkná hnědá a když už jo, tak to nejsou skinny nebo mi nesedí v pase. Uf!

A jaká jsou vaše přání?

17 komentářů

  1. Teda moc gratuluju k tomu erasmu!!! To je vážně skvělý :) A odkud je kabelka? :)

    OdpovědětVymazat
  2. Gratuluji že jedeš do Francie :)) Jo to já bych zrovna chtěla ten parfém od Katty Perry :))

    http://www.style-and-smile15.blogspot.cz/

    OdpovědětVymazat
  3. Gratulace k erasmu!!! A kabelka je božská :)

    http://estrella-2012.blogspot.cz/2014/03/spotrebovano-unor-2014.html

    OdpovědětVymazat
  4. Ten parfém od Katy mám a po dlouhé době jsem sehnala i tu pravou bílou košili, ale ten wishlist v mé hlavě je snad nekonečný. :D Gratuluji k té Francii

    www.earringsonabook.blogspot.cz

    OdpovědětVymazat
  5. Jé tak to je super, ta Francie! Já sama dost lituju, že jsem do Erasmu nešla, teď už mám po škole a pěkně si to vyčítám :D

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. To jo, už nikdy ti nikdo nezafinancuje víc než 60% nákladů, pokud si nevzemeš nějakýho boháče teda :DD

      Vymazat
  6. Fantastické věci...a ten kabát...více než fantastický :D :)

    OdpovědětVymazat
  7. kabelku mám presne taku istu, akurát v tmavomodrej farbe a je perfektná!

    OdpovědětVymazat
  8. Gratulace! :) Conversky a máslo od Nivea se mi taky moc líbí..tak třeba jednou. ;)
    K.
    Klara's world

    OdpovědětVymazat
  9. Super, že jsi se dostala na Erasmus :) Dneska byl nádhernej den :) Trenčkot taky sháním :)

    OdpovědětVymazat
  10. Tyjo, gratuluju s erasmem! :) já mám na to ještě čas, sem ve třeťáku na gymplu, ale až budu na výšce, chtěla bych něco takového zkusit.:)
    Jinak conversky jsou nejlepší, máš černou klasiku? Já jedny mám, miluju je nade vše a na jaro mi snad vyjdou peníze i na nízké ..:)
    Any

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. Určitě do toho jdi, věřím, že to bude skvělá zkušenost :)
      Ano, mám klasické černé high topy a možná časem taky koupím i nízké, třeba i bílé by se mi líbily!

      Vymazat
  11. Z tvého seznamu bych určitě šáhla po Concerskách. Chystám se vyrazit na nákupy a koupit si je. Jinak si plánuju koupit černé legíny a nějaký delší pletený svetřík a červené sáčko, snad na vše někde natrefím :))

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. Nějaké barevné sáčko na jaro bych taky brala, tak at pěkně všechno nakoupíš :)

      Vymazat
  12. Ani, ten erasmus je fantastická věc! moc Ti gratuluju, je to rozhodně obrovská zkušenost do života :) bude to parádní, závidím Ti. jestli můžu doporučit, tak si očichej třeba v Rossmanu tu novou vůni od Katy Perry. nejsem si sice jistá, jak se jmenuje, ale mám úplně stejný flakón jako tahle, jen je fialová a voní naprosto božsky :) nádherná slaďoučká vůně.

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. Káji, děkuju za krásná slova :) Tu vůni úplně vím, kterou myslíš, chtěla jsem ji očichat v DMku, ale tam ji neměli, tak mrknu do Rossmanna tedy :)

      Vymazat

Děkuju moc za každý komentář :)