February favourites

Ahoj, všechny vás zdravím! Dnes v Brně opět vykouklo sluníčko a bylo pěkně teplo, tak mám dobrou náladu. Včera jsem se pustila do učení slovíček do angliny, mám totiž docela solidní skluz a bojím se, že kdybych nezačala ted, tak už to do konce semestru nedoženu.. A taky se připravuju na čtvrteční test z makra, tak na mě myslete!

Dnes tu mám pro vás docela dost opožděně video s únorovými oblíbenci - je natáčené v našem pokoji v Brně, tak mi napište, co si o tom myslíte :) A jak se vám líbil film Vlk z Wall Street, případně knížka Muži, kteří nenávidí ženy?

13 komentářů

  1. Krásné závěsy :-D Ty už tam byly? Nebo ne ? :DD Jinak krásné video jako vždy!

    OdpovědětVymazat
  2. Krásná kabelka :) Taky bych něco podobného potřebovala :)

    http://www.style-and-smile15.blogspot.cz/

    OdpovědětVymazat
  3. Mě taky Vlk z Wallstreet nepřipadal dokonalý, takže v pohodě, co člověk - to názor. ;-) A co se týče TBBT, tak ten valentýnský díl jsem viděla a věř mi, že patří mezi mé favorites. O:)

    OdpovědětVymazat
  4. Ahoj chtěla jsem se tě zeptat, jestli máš zkušenosti s objednáváním přes krasa.cz? Chtěla bych si objednat tangle teezer. Děkuji. Barča

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. Ahoj, já s nimi spolupracuju, ale s objednáváním zkušenosti nemám :(

      Vymazat
    2. Aha. I tak děkuju. A ty sama tangle teezer máš? Odkud si ho objednávala?:) Děkuju B.

      Vymazat
    3. Není vůbec zač, zkus se zeptat jiných bloggerek, snad Hanny Brokolice by měla mít zkušenost s objednáváním? Mám ten dojem :) A já TT nemám, nevyužila bych ho, mám kátké vlasy, nikdy jsem problém s rozčesáváním neměla, stačí mi obyč hřeben :)

      Vymazat
  5. S Muži, kteří nenávidí ženy to mám úplně stejně - taky jsem viděla americký film a pak četla knížku a hrozně se mi líbila. Další dva knižní díly mě dostaly dokonce ještě víc než ten první, zhltla jsem je za víkend. A Vlk z Wall Street se mně osobně líbil moc, ale názory kolem mě se různí a zrovna ten, že některé scény byly nadbytečné, chápu, i když s ním úplně nesouhlasím.

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. Taky se chystám vrhnout na další díly, brzo! A s tím Vlkem - ono jak to je podle skutečné události, tak je jasné, že to chtěli natočit co nejvíc autentické, takže nechtěli vynechat nic důležitého. Taky se kolem mě názory různí :)

      Vymazat
  6. na Vlka jsem koukala teď v týdnu a bohužel jsem z něj zklamaná :( i na Ameriku mi to už přišlo trochu moc. ale Lea mám fakt ráda! ta scéna, o které mluvíš mě taky úplně rozsekala - fáze obrny, no konec :D na Muži, kteří nenávidí ženy se chci taky mrknout. na knížky bych asi bohužel neměla čas :/

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. Já mám taky Lea moc ráda, at mu už dají toho Oscara :D A na filmy určitě mrkni, já ted na knížky taky přestávám mít čas, ale určitě si to časem přečtu :)

      Vymazat

Děkuju moc za každý komentář :)