6/3/2014

Ahojte, nejhorší den v týdnu je za mnou (mám totiž školu od 11 do 5 skoro bez přestávky, tak tak stihnu oběd). Už se těším, až si večer lehnu do postele k seriálům! Jinak je tento týden dost filmový, s přítelem jsme viděli Dallas Buyers Club, potom 12 let v řetězech a včera jsme byli v kině na českém filmu Colette (a to jen díky úžasné Týnce, které tímto děkuji za věnování volné vstupenky ♥). Už dlouho chystám video s tipy na filmy, tak snad se mi ho podaří natočit co nejdříve, i když momentálně nemám stativ, půjčila jsem ho kamarádovi. Užijte si zítřek, konečně je tu pátek, já se chystám na oslavu kamarádčiných 20tin, a vy? :)


Po dlouhé době jsem si dala bubble tea, tentokrát brusinkové s kiwi želé a mixem kuliček. Já nevím, mně to chutná všechno podobně, ale vždycky moc dobře :)
S Tomem jsme zneužili velkého zrcadla ve výtahu, akorát to výtahové světlo je dost naprd :D
Smažený květák a brambory - jedno z mých oblíbených jídel, zvláště od maminky!
Noční Brno a čekání na ten zatracenej rozjezd ↓ ↑

 Návštěva Café Fratelli, které spolupracuje se značkou Wolfgang a spolu pořádají v Brně modní přehlídky. Tak jsme si tam s přítelem zašli, moc příjemná kavárna, sice taková větší a ne tak osobní jako náš milovaný Melounový cukr, ale i tak se asi objeví v dalším kavárenském článku :)

Vstupenky na Brněnský majáles, tedy spíš čipové náramky, pomocí kterých se tam bude i platit - like it! Sice nás hlavní kapely malinko zklamaly (Tom čekal Sunshine), ale i tak se těšíme. Koho z vás tam můžu potkat? :)
Obsah únorového brandnooz boxu - polomáčené musli (luxus svačinka, to mi moc chutnalo), sýrové tyčinky (taky fajn sváča, aspon něco zdravého), Picknick sticks od Manneru (měla jsem karamelové, ty vám v puse zmizí ani nevíte jak rychle, skvělý), hovězí polévka (nějaký nový koncept, že to je pastovité, teprve budu zkoušet), cizrna (nikdy jsem to neměla, vždycky jsem to chtěla vyzkoušet, tak uvidíme), čaj na nachlazení (ten mi bodl, byla jsem řádně nachlazená, hlavně v neděli - a po třech dnech pití tohoto čajíku je všechno ok, navíc měl skvělou chut a zázvor v něm byl opravdu cítit), zeleninové chipsy (ty jsem taky vždycky chtěla zkusit, bohužel jsem natrefila na špatnou příchut s chilli, která totálně znemožní ty chipsy jíst, jak je to pálivé, ale jinak nejsou špatné, možná si koupím jinou, lepší, příchut), raciolky s medem (ty jsem měla dnes, chutnaly i spolužačkám, nejsou moc sladké, ale zase necítíte jen tu chut rýžových chlebíčků, je to tak akorát), Zenonade (nějaká nová limonáda/energetický nápoj na bázi bylinek, chutná to skvěle, nic přeslazeného a dokonce jsem i zpozorovala účinky, takže za mě skvělý!), nové krekry Bohemia (ty jsem ještě neměla, ale už se na ně těším), koření na těstoviny (těším se na vyzkoušení, zase něco jiného) a citronka s 99,9% štávou z citronů, tu jsem nechala mamce doma :)
Kdybych to měla shrnout, tak jako studentka jsem ocenila všechny ty věci na svačinku, ale jinak mi tam chybělo něco takového většího, co by mě fakt hrozně moc zaujalo. Každopádně jsem s boxem spokojená a objednávám i další :)
Zásilka z krasa.cz, tělovou kosmetikou se mi moc do vkusu netrefili, víte, jak nerada se mažu :D Ale musím říct, že krémík na obličej zatím opravdu používám každý den a jsem moc spokojená! Emulzí jsem se mazala zatím jednou, tak uvidíme :)
Již zmíněný "čmoudík", dětské barevné dýmovnice, se kterými plánuju focení. Výlet do Bosonoh (úplná prdel Brna), kde jsem si je vyzvedla, byl opravdu zajímavý, zas jsem poznala další kus Brna.
A nakonec výsledek našeho úterního kuchtění - fusilli se špenátem, slaninkou a bazalkovým pestem. Byla to dobrota, pokud si to budeme dělat znovu, nafotím postup a sepíšu vám recept :)

18 komentářů

  1. Me strasne vyděsi vzdycky to kdyz nekdo nikdy nejedl cizrnu pro me je to samozřejmost :D a bubble tea miluju

    OdpovědětVymazat
  2. skvělé fotky! Páni musím se přiznat, že jsem nepodlehla kouzlu bubble tea- vůbec mi to nechutná, nějak mi vadí kombinace těch dvou struktur dohromady :D ale na druhou stranu je pro mě samozřejmostí cizrna- jim já skoro každý den :), máš se na co těšit, je superdobrá :)!
    A taky mockrát děkuji za tipy na filmy, tento týden jsem měla taky filmový a hodlám ho i filmově završit :)

    OdpovědětVymazat
  3. to si dobrá, ja mám od 8 rána do 5 večer školu alebo od 7 do 4 školu a bez prestávky :)

    OdpovědětVymazat
  4. zrovna jsem si dneska říkala, že napíšu článek doporučující filmy :D
    mimochodem bubble tea je ta nejskvělejší sladká neřest na celým světě ♥:D

    www.earringsonabook.blogspot.cz

    OdpovědětVymazat
  5. Bubble tea jsem ještě neměla, ale vždycky když jdu okolo tak po tom koukám :). Je to tak úžasný? :) Na fotky s dýmovnicema jsem zvědavá :) S Tomem Vám to moc sluší :)

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. Zas tak úžasný mi to nepřipadá, dáš za takovej malej kelímek 50Kč, mně se na tom líbí hlavně ty kuličky a želé, takže tak jednou za půl roku si to koupím :)

      Vymazat
  6. Nejhorší den od 11 do 5? :D Hm, já měla od 9:45 do 18:15 nebo 10:30 do 17:30.. A myslím, že na to zdaleka nejsem ani jedna tak hrozně, takoví medici to mají horší..
    Bubbletea jsem nikdy neměla a ani mě to moc neláká...
    A smažený květák ze srdce nenávidím :D
    Ale boxík mě tentokrát mile překvapil (z tvých fotek, ne že bych ho odebírala:)). Já si ale raději opravdu koupím věci, které mě zaujmou a které mám ráda.
    A bazalkové pesto miluji, teda hlavně to domácí:)

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. Jinak mám vždycky jednu hodinu denně a pak odpoledne přednášky, na který stejně zrovna nechodím, ten čtvrtek je nabitej. Jo, medici to musí mít daleko horší..
      Domácí pesto jsem ještě nezkoušela teda, ale určitě musí být skvělé, jako všechno domácí :)

      Vymazat
  7. Tý jo, tenhle článek mě teda dostal. Jsem z Bosonoh (věř že existují i větší "prdele") a choím do práce běžně od 7.30 do 20:30. Si sice zábavná, ale pozor na to. Ne všichni mají studentský život v centru Brna a nikdy nevíš, koho můžeš urazit...

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. Tak to se omlouvám, jestli jsem tě urazila. Já bydlím v Žabinách a už to je pro některé kamarády, kteří bydlí v centru, strašná prdel. Mně to tak nepřijde, ale každý to má nastavený jinak :) Možná kdyby do Bosonoh bylo lepší spojení, tak mi to tak nepřijde, ale když tam jezdí jenom jeden bus.. A tak dlouhou práci ti teda nezávidím, to je mazec!

      Vymazat
    2. A ja sa zase čudujem, čo dokáže až človeka uraziť, tebe by sa hodilo trošku nadhľadu, potom pred ľuďmi vyzeráš ako taká cintľavka %(

      Vymazat
  8. já myslela, že v tom boxu jsou jen novinky a skoro celý obsah znám, to je celkem zklamání a mě též vadí rozjezdy, proto jezdím taxíkem nebo jdu pěšky, když není velká zima nebo unavenost

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. Jo, novinky, které jsou na trhu třeba už od září 2013... Já teda skoro nic z boxu neznala, většinou se o novinky v obchodech nezajímám, ale vím, že hodně lidí si na to stěžuje, že v boxu nejsou tak úplně novinky.
      No my bydlíme v Žabinách, takže jít pěšky z centra by se opravdu protáhlo :D Ale tak věřím, že na jaře/v létě to někdy prubnem :D

      Vymazat
  9. Já jsem ráda, že jsem mohla někomu udělat radost, a doufám, že to aspoň stálo za to :) Jinak jsem se až teď velmi pohotově dostala k Tvému komentáři ohledně sekáčů a určitě jsem pro, takže se mi kdyžtak někdy ozvi.

    OdpovědětVymazat
  10. Jee Bubble tea jsem mela asi pred 2 tydny poprve a hned rovnou asi trikrat :D a taky mi chutnaly vsechny prichute stejne :D ale bylo to dobre :)

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. Já chci příště zkusit nějakou tu jogurtovou, jaké to bude :)

      Vymazat
  11. Mě by z bubble tea stačily jenom ty kuličky :3

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. Naprosto tě chápu :D Ony se dají koupit i jenom tak, mám ten dojem ;)

      Vymazat

Děkuju moc za každý komentář :)