Balea mango-vanille body smoothie

Ahoj, když se podívám z okna, vidím jasnou oblohu a sluníčko, a to mi pořádně zvedá náladu! Jak je to u vás? Mně začíná poslední týden po-zkouškových prázdnin, tak si ho hodlám užít. Dnes jdu konečně ke kadeřníkovi, už jsem to měla zase dlouhé (po necelých 2 měsících; někomu to může přijít jako krátká doba, ale mně ty vlasy rostou fakt hrozně rychle a ta podkova nevypadá dobře, když už je to moc dlouhé...) a na odpoledne do práce. Jak jsem psala na FB, včera jsme s přítelem natáčeli chubby bunny challenge, tak se na video můžete brzo těšit, byla to dobrá sranda :D


Dnešní recenzi věnuju tomuto božsky vonícímu tělovému mléku od Balei. Voní po mangu a vanilce a musím říct, že jsem zatím lepší vůni nečuchala, tohle se vážně povedlo! To, že jsem si mléko koupila, zapříčinila právě tato vůně a taky fakt, že stálo polovinu, úžasných 22Kč. Byla to limitka, takže už ho bohužel neseženete - velká škoda...
Všechno, co je napsáno na etiketě, tělové mléko splní. Chladivý efekt cítíte ihned po rozmazání, ten se bude hodit hlavně v létě. Vstřebává se opravdu hodně rychle, za chvilku o něm nevíte. Mastný film také nezanechává. Jediné, co vám po něm zůstane, je ta božská vůně! Já se tímto mlékem většinou mažu večer před tím, než jdu spát, a cítím ho na pokožce ještě ráno, když se vzbudím.
 Dávkování formou pumpičky u těchto produktů miluju, takže to se taky povedlo.
Konzistence je taková spíš do tekuta, ale není to úplně řídké. Díky pumpičce se nestane, že byste si do dlaně vyprcli moc velké množství :) Jak víte, tak já jsem hrozný lenoch a skoro vůbec se nemažu, ale tím, že tohle mléko mám položené na nočním stolku a vím, že tak skvěle voní, tak se donutím se namazat aspon 1x týdně.
Smoothie mám doma už nějaký ten pátek, dva možná tři měsíce to budou, a zatím mi skoro neubylo. Objem je 200 ml a s mou rychlostí spotřeby tělových mlék mi na tom nočním stolku určitě bude ležet do konce tohoto roku :D Pro ty z vás, kdo se mažou každý den, to asi bude chvilková záležitost a spotřebujete ho do čtvrt roku. I tak si ale myslím, že je to slušná výdrž.
Za mě 10 bodů z 10 možných, nemám k němu nejmenší výtku, jsem moc spokojená. Taky ale musím podotknout, že na tyhle věci nejsem náročná a mám normální pokožku. Takže si obrázek udělejte sami :)

14 komentářů

  1. Jéé škoda, že už se nesežene :)

    http://www.style-and-smile15.blogspot.cz/

    OdpovědětVymazat
  2. Tak za 22 korun je to nádhera :)

    OdpovědětVymazat
  3. Mango nadevše zbožňuju, ale vanilku moc nemusím, tak jsem zvědavá, jak bych se s vůni poprala já. Ale předpokládám, že bych si ji zamilovala. Balea je přímo dar z nebe, zvláště co se týče vůní, tak mě ještě snad nikdy nezklamali. O:)

    OdpovědětVymazat
  4. Já jsem si toto mléko kupovala taky kdysi dáávno, krásná vůně, bylo sice trochu lepivější a tekutější, ale to jsem mu odpustila. Nedávno jsem na něj při úklidu znovu narazila a upřímně, strašně mi vadila chemická vůně a letělo do koše. :D

    OdpovědětVymazat
  5. Vyzerá to super! Mala som tiež podobný krém a vôňa bola úžasná,akurát tá výdrž a kvalita :/
    My thoughts

    OdpovědětVymazat
  6. Tyjo, za takovou cenu :-O To bych si ho vzala taky. A musí krásně vonět :)

    OdpovědětVymazat
  7. Škoda že už ho nemaj :( Vypadá dokonale a za tu cenu ještě líp :)

    OdpovědětVymazat
  8. Ten chladivý efekt zní dobře:)

    OdpovědětVymazat
  9. Ach za cenu. Ach za produkt. A škoda, že už není k sehnání :-( bára.kára

    OdpovědětVymazat
  10. Podle mě voní, ale jinak je tragický. Vůbec nevyživí, je to jak se mazat navoněnou vodou. Ale tak za dvacku ;-)

    OdpovědětVymazat
  11. Tu vůni jsem taky zbožňovala. Ale jinak mi smoothie spíš pokožku vysušovalo. V létě to šlo, v zimě jsem nepoužívala.

    OdpovědětVymazat
  12. Vidím, že máme rozporuplné názory :) Jak jsem psala, já na tyhle věci nejsem nijak náročná a mám normální pokožku, takže pro mě je super, věřím, že spoustě z vás nevyhovuje.

    OdpovědětVymazat
  13. Mně by asi nesedla ta konzistence, mám celkem suchou kůži a potřebuji něco více hutného, ale ta vůně musí být dokonalá! :)

    OdpovědětVymazat
  14. To je škoda, že už ho nemaj:(. Miluju ty pumpičkové krémy<3.

    OdpovědětVymazat

Děkuju moc za každý komentář :)