21/2/2014

Zdravím všechny mé milé čtenáře, máme tu pátek, jak jste si ho užili nebo ještě užijete? Já zůstala poprvé do soboty v Brně, důvodem je zítřejší sraz brněnských blogerek - kdo byste se třeba chtěl přidat, tak je sraz ve 13hod přes Café Placzek :) Jak to tak vypadá, tak se nás sejde málo, ale i tak se těším, minule mi to nevyšlo. No a dneska jsem s kamarádkou byla právě v Placzkovi, je to tam skvělý, určitě se objeví v příštím článku o kavárnách - mimochodem díky za komentáře k tomuto článku, moc mě potěšily vaše ohlasy :) Já se jdu vrátit k pročítání a šperkování motivačního dopisu k Erasmu, moc totiž chci, aby mi to vyšlo a abych příští semestr jela do Švýcarska! A vy si užijte dnešní článek.


Jsem to ale hodná přítelkyně, že Tomáškovi upeču takový cheesecake, no ne? Ok ty jahody mohly být čerstvé a trochu mi to vzadu prasklo, ale chutnal skvěle a Tomášek měl z něj velkou radost :) Vtipná story - když jsem ho nesla k Tomovi domů, šla jsem ještě do knihovny a pak jela MHD, knihovnice i řidič normálně po mně chtěli, abych jim tím dortem zaplatila :D Vtipálci!
 Já od Toma dostala krásnou růžičku a čokoládky, děkuju zlato ♥
Jedna ze snídaní v Brně - poslední čoko kapučíno od Nescafé z brandnooz boxu, ach jooo, už aby ho měli brzo někde ve slevě, abych si ho koupila, zas 50Kč se mi za něj dávat nechce, ale je skvělé. No a moje snídaně jsou z velikánské většiny na slano, většinou nějaká houska se šunkou a k tomu trochu zeleninky, nejlépe cherry rajčátka :)
Nejoblíbenější a nejnošenější trička, už se těším na jaro a léto, až je nebudu muset schovávat pod svetry!
Po dlooouhé době selfie v zrcadle :D
Říkáte si, že už dlouho nebyl haul / new in článek? Nebojte, brzo bude, vychytala jsem poslední dny slev a z úlovků jsem opravdu nadšená :)
Čoko lupínky s mlékem, asi neoblíbenější svačinka. Vlastně miluju cokoliv, musli, cereálie, čoko kuličky, Cini Minis, .... <3
No a takto jsem si po dlouhé době vyšla do školy se rtěnkou od Rimmelu, na kterou bude brzy recenze, jsem s ní zatím moc spokojená, dokonce se mi trefili i odstínem!

9 komentářů

  1. Jé tak to si sraz užijte...já jsem bohužel z druhého konce republiky (Plzeň), takže mě podobné srazy míjí no :-( ...
    Nádherné fotky, mňam, dostala jsem šílenou chuť na ty lupínky, babička mi je jako malé kupovala a já je milovala jen tak, samotné ♥

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. Škoda, tebe bych ráda poznala! Ale tak do Prahy to nemáš tak daleko, já tam kdysi jela na sraz až od nás z Kroměříže a bylo to moc fajn, určitě to stojí za to si udělat výlet :)

      Vymazat
  2. Sraz si užij :)) Líčení na poslední fotce vypadá dobře ta rtěnka je moc pěkná :)) Miluji lupínky :))

    http://www.style-and-smile15.blogspot.cz/

    OdpovědětVymazat
  3. Užijte si ten sraz! A hodně štěstí s motivačním dopisem :) Na haul se moc těším, Bershku mám moc ráda!

    OdpovědětVymazat
  4. Tak to vypadá moc lákavě! asi si ho v brzké době taky upeču :)

    OdpovědětVymazat
  5. Moc pěkné fotky, mňam Chocapic jím k snídani pořád na intru :)
    Selfie je moc pěkná :)

    OdpovědětVymazat
  6. Krásné fotky:) a ten koláč musel byt výborný;)*

    OdpovědětVymazat
  7. Taky mám nulovou znalost němčiny, nesnáším ten jazyk :D Ale tak stačí mi fránina. Děkujuuu, doufám, že to vyjde jak mně tak i tobě!

    OdpovědětVymazat
  8. Ten koláč vyzerá fakt super. Nečudujem sa, že chceli, aby si ňou platila. :D :)

    vladiesblog.blgospot.sk

    OdpovědětVymazat

Děkuju moc za každý komentář :)